solid_snake έγραψε:Με τα 8 ευρώ που δίνουν στους φαντάρους, τα αλεξίπτωτα μοιάζουν η τέλεια επιλογή για μένα, μην το βλέπεις μόνο ότι πρέπει να γουστάρεις, σκέψου ότι κάποιος αναγκάζεται να δηλώσει γιατί δεν έχει χρήματα να του στέλνουν και μια θητεία πεζικού στον Έβρο είναι πολυέξοδοι αν αναλογιστείς πόσα χαλάς στις εξόδους κ στα πηγαινέλα, ενώ εδώ κ στις εξόδους θα είμαι σπίτι μου και δεν θα έχω περιττά και στο τέλος της θητείας θα πάρω ένα ποσό που σίγουρα θα καλύψει κάποια έξοδα μου, οπότε όποιος ξέρει να μου πει για το παραπάνω ας το κάνει!
Ωραια που τα λες ρε μεγαλε...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
solid_snake έγραψε:Με τα 8 ευρώ που δίνουν στους φαντάρους, τα αλεξίπτωτα μοιάζουν η τέλεια επιλογή για μένα, μην το βλέπεις μόνο ότι πρέπει να γουστάρεις, σκέψου ότι κάποιος αναγκάζεται να δηλώσει γιατί δεν έχει χρήματα να του στέλνουν και μια θητεία πεζικού στον Έβρο είναι πολυέξοδοι αν αναλογιστείς πόσα χαλάς στις εξόδους κ στα πηγαινέλα, ενώ εδώ κ στις εξόδους θα είμαι σπίτι μου και δεν θα έχω περιττά και στο τέλος της θητείας θα πάρω ένα ποσό που σίγουρα θα καλύψει κάποια έξοδα μου, οπότε όποιος ξέρει να μου πει για το παραπάνω ας το κάνει!
ναι πήγαινε με αυτή την λογική στα αλεξίπτωτα εσύ και θα δεις πολλές φορές το σπίτι σου
Οποιος παει με αυτο το σκεπτικο το σιγουρο ειναι ενα θα περασει δυσκολες στιγμες. Και εγω δεν ηξερα τιποτα για τα λεφτα πρωτα ειχα αποφασισει να παω και μετα το εμαθα κ γενικα παραδεχομαι οσους το εμαθαν στην πορεια η το ειχαν ηδη αποφασισει απο πριν. Ειπαμε τωρα αλλοι εχουν ονειρο ζωης να παρουν την πουλαδα που τοσοι και τοσοι τιμησαν απτο 1940 μεχρι σημερα και αλλοι πανε μεσα για να ειναι κοντα στο σπιτακι τους και να παρουν λεφτα! Τραγικα πραγματα λιγη σοβαροτητα.
Hyper έγραψε:Οποιος παει με αυτο το σκεπτικο το σιγουρο ειναι ενα θα περασει δυσκολες στιγμες. Και εγω δεν ηξερα τιποτα για τα λεφτα πρωτα ειχα αποφασισει να παω και μετα το εμαθα κ γενικα παραδεχομαι οσους το εμαθαν στην πορεια η το ειχαν ηδη αποφασισει απο πριν. Ειπαμε τωρα αλλοι εχουν ονειρο ζωης να παρουν την πουλαδα που τοσοι και τοσοι τιμησαν απτο 1940 μεχρι σημερα και αλλοι πανε μεσα για να ειναι κοντα στο σπιτακι τους και να παρουν λεφτα! Τραγικα πραγματα λιγη σοβαροτητα.
Φιλε και εγω δεν ηξερα για τα λεφτα πολλα πριν παω και ουτε ειχα ασχοληθει, και αν πω οτι με χαλαγε οταν τα επερνα θα ειναι ψέμα. Αλλα στο λόγο της τιμής μου, την τιμή και τη περιφάνια που ειχα με τη πουλαδα στο στήθος δε συγκρίνεται ουτε ολα τα λεφτα του κόσμου.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Φυσικα ρε συ κωστα να μη σε χαλασει αλλα ξερω οτι το γουσταρες πολυ κ μπραβο που τα πειρες κιολας τα αξιζες στο κατω κατω γιατι εχω διαβασει ολα τα post για τους αλεξιπτωτιστες ολες τις σελιδες απτην αρχη μεχρι το τελος κ απο τοτε που ποσταρες χωρις καν να χεις μπει κ φαινοταν ποσο το γουσταρες. Αλλα τωρα η λογικη καποιων κ η μανια με τα λεφτα ειναι εκνευριστικη στη τελικη ο στρατος θα μας λυσει το οποιο οικονομικο προβλημα; Δεν δινω συνεχεια στο συγκεκριμενο κομματι πιστευω οτι καληφθηκε και οτι το μηνυμα εσταλη, οτι οποιος παει με σκεπτικο τα λεφτα θα φαει το κεφαλι του εκει μεσα κ θα περασει δυσκολα. Αυτο που επρεπε να καταλαβουν μερικοι το καταλαβαν πιστευω.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Πέμ Αύγ 19, 2010 4:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hyper έγραψε:Φυσικα ρε συ κωστα να μη σε χαλασει αλλα ξερω οτι το γουσταρες πολυ κ μπραβο που τα πειρες κιολας τα αξιζες στο κατω κατω γιατι εχω διαβασει ολα τα post για τους αλεξιπτωτιστες ολες τις σελιδες απτην αρχη μεχρι το τελος κ απο τοτε που ποσταρες χωρις καν να χεις μπει κ φαινοταν ποσο το γουσταρες. Αλλα τωρα η λογικη καποιων κ η μανια με τα λεφτα ειναι εκνευριστικη στη τελικη ο στρατος θα μας λυσει το οποιο οικονομικο προβλημα; Δεν δινω συνεχεια στο συγκεκριμενο κομματι πιστευω οτι καληφθηκε και οτι το μηνυμα εσταλη, οτι οποιος παει με σκεπτικο τα λεφτα θα φαει το κεφαλι του εκει μεσα κ θα περασει δυσκολα. Αυτο που επρεπε να καταλαβουν μερικοι το καταλαβαν πιστευω.
...
Eτσι ακριβως φιλε...
Ερώτηση: Επειδή είχα κάτι τραυματισμούς στην δουλειά μου και είμαι κατά κάποιο τρόπο ανάπηρος για μικρό χρονικό διάστημα βέβαια, αφήνοντας πίσω τις προπονήσεις εδώ και 15 μέρες, θα είμαι σε θέση ξεκινώντας μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τον Νοέμβρη που μπαίνω να είμαι σε καλή κατάσταση?
Ναι φίλε μου μαζί μπαίνουμε Νοέμβριο. Δυστυχώς ήμουν άτυχος, πάτησα ένα καρφί χθές και εκτός του ότι είχα παρατήσει την προπόνηση λόγω δουλειάς για κάποιες μέρες, τώρα έκατσε και αυτό δυστυχώς. Τεσπά θα δούμε αν και ψιλοανησυχώ. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cpt.Tsakalof την Παρ Αύγ 20, 2010 7:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
... Ανετα προλαβαινεις... Ασε που δε χρειαζεται και καμια ιδιαιτερη προετοιμασια. Για να μη πω δε χρειαζεται καθολου εκτος αν εισαι αρκετα λαπας. Λιγη ψυχη χρειαζεται. Ολοι μεσα βελτιωνονται αν δε φυγουν. Απλα θα σου ειναι πιο δυσκολο αν δε τρεχεις απο πριν να ξεκινησεις ξαφνικα τρεξιμο μεσα στο στρατο ενω εχεις να τρεξεις απο τοτε που εισουν σχολειο...
Fideas αλεξιπτωτα ειναι οχι απλες ειδικες δυναμεις, υπαρχει κ το 1 μιλι το οποιο πρεπει να κανεις σε καλο χρονο. Ο φιλος πατησε καρφι αρα θελει το χρονο του. Πως θα τρεξει στο μιλι κ μαλιστα για επιδοση καλη. Περαστικα τσακαλοφ και μην το ζορισεις κ μολις εισαι οκ ξεκινα χαλαρα
Συμφωνω με fidea emk και μην αγχωνεσε ειναι πολυ χαλαρα ολοι αυτο λενε ακου εχω ενα φιλο στις ε. Δ αυτος ποτε δεν ετρεχε αλα και καπνιζε και πολυ και ειναι. Δ και τωρα κοντευει να απολυθει και δεν ετρεχε και καπνιζε και πολυ και ομως κοντεευει να παρει μπερε
ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ έγραψε: Συμφωνω με fidea emk και μην αγχωνεσε ειναι πολυ χαλαρα ολοι αυτο λενε ακου εχω ενα φιλο στις ε. Δ αυτος ποτε δεν ετρεχε αλα και καπνιζε και πολυ και ειναι. Δ και τωρα κοντευει να απολυθει και δεν ετρεχε και καπνιζε και πολυ και ομως κοντεευει να παρει μπερε
Δεν μιλαμε για απλες ειδικες δυναμεις... Αυτο ισχυει στα υπολοιπα σωματα οχι ομως και στα αλεξιπτωτα ξαναλεω διοτι υπαρχουν συγκεκριμενα ορια που πρεπει να πιασουν οι υποψηφιοι αλεξιπτωτιστες κατι που ΔΕΝ συμβαινει και για τα υπολοιπα σωματα. Επισης ο ανταγωνισμος για μια θεση στα αλεξιπτωτα ειναι πολυ μεγαλυτερος συνεπως εκτος τα ορια που πρεπει να πιασεις πρεπει να κανεις κ καλη επιδοση. Οποτε μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα και μπερδευεται ο κοσμος οτι θα μπορεσει να μπει στα αλεξιπτωτα οπως να ναι. Αλλο απλος καταδρομεας, αλλο καταδρομεας αλεξιπτωτιστης.