Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ikaros
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ikaros »

Ενας γνωστος μου επιμενει οτι στα αλεξιπτωτα για την καθε πτωση περνεις λεφτα. Ισχυει κατι τετοιο; Και αν ναι ποσα λεφτα περνεις;
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ikarus260 »

Ναι ισχύει για τα λεφτά. Νομίζω είναι 1000 ή 1100
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

ikarus260 έγραψε:Ναι ισχύει για τα λεφτά. Νομίζω είναι 1000 ή 1100

Σιγουρα ισχυει σε καθε πτωση 1000 ή 1100;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ναι κάπου εκεί είναι τα χρήματα.2 πτώσεις όμως κάνεις στην θητεία σου μην φανταστείς τπτ τρελό
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ikarus260 έγραψε:Ναι κάπου εκεί είναι τα χρήματα.2 πτώσεις όμως κάνεις στην θητεία σου μην φανταστείς τπτ τρελό

Eχεις παει;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Bedner

Δημοσίευση από Bedner »

Αν εχεις 1.5 βαθμο μυωπιας επιτρεποντε οι πτωσεις με φακους επαφης?
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Hyper »

Οι πτωσεις με φακους επαφης επιτρεποντε κανονικα; Ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει καπως μιας και εχω 2.3 μυωπια

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Hyper έγραψε:Οι πτωσεις με φακους επαφης επιτρεποντε κανονικα; Ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει καπως μιας και εχω 2.3 μυωπια

Δεν γνωριζω αν επιτρέπονται, το μονο σιγουρο ειναι οτι πολλα παιδια πεφτουν με φακούς.

Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

Οκ ευχαριστω, καλα κανουν γιατι καλο ειναι να βλεπεις στο 100% πριν απο καθε αλμα

solid_snake

Δημοσίευση από solid_snake »

Παρουσιάζομαι μεθαύριο κεεμ, θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις, αλεξίπτωτα για τα λεφτά κυρίως, είναι 1270 Χ 2 μιας και το 9μηνο κάνει 2 συντηρήσεις. Δεν είναι σίγουρο ότι θα με πάρουν αλεξίπτωτα λόγω των βυσμάτων και σκέφτομαι να δηλώσω τενεφ.2 ερωτήσεις για όσους γνωρίζουν πόσα χρήματα έχει από τα άλματα το τενεφ και αν δεν με πάρουν τενεφ μετά την ορκωμοσία στο κεεμ μπορώ να δηλώσω να πάω τότε ειδικές δυνάμεις, δεν ξέρω αν έχω δώσει και νωρίτερα τα αθλήματα, γενικά αν μπορώ. Παρακαλώ να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν και μέχρι αύριο, ευχαριστώ.
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

solid_snake έγραψε:Παρουσιάζομαι μεθαύριο κεεμ, θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις, αλεξίπτωτα για τα λεφτά κυρίως, είναι 1270 Χ 2 μιας και το 9μηνο κάνει 2 συντηρήσεις. Δεν είναι σίγουρο ότι θα με πάρουν αλεξίπτωτα λόγω των βυσμάτων και σκέφτομαι να δηλώσω τενεφ.2 ερωτήσεις για όσους γνωρίζουν πόσα χρήματα έχει από τα άλματα το τενεφ και αν δεν με πάρουν τενεφ μετά την ορκωμοσία στο κεεμ μπορώ να δηλώσω να πάω τότε ειδικές δυνάμεις, δεν ξέρω αν έχω δώσει και νωρίτερα τα αθλήματα, γενικά αν μπορώ. Παρακαλώ να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν και μέχρι αύριο, ευχαριστώ.
αν πηγαινεις για τα λεφτα κυριως και δεν το γουσταρεις ιδιαιτερα αστο δεν αξιζει τον κοπο
Άβαταρ μέλους
ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ »

Hyper α συμφωνησω μαζι σου. Γιατι σκοπος ειναι να το γουσταρεις να το θες αλιως δεν εχει νοημα...

solid_snake

Δημοσίευση από solid_snake »

Με τα 8 ευρώ που δίνουν στους φαντάρους, τα αλεξίπτωτα μοιάζουν η τέλεια επιλογή για μένα, μην το βλέπεις μόνο ότι πρέπει να γουστάρεις, σκέψου ότι κάποιος αναγκάζεται να δηλώσει γιατί δεν έχει χρήματα να του στέλνουν και μια θητεία πεζικού στον Έβρο είναι πολυέξοδοι αν αναλογιστείς πόσα χαλάς στις εξόδους κ στα πηγαινέλα, ενώ εδώ κ στις εξόδους θα είμαι σπίτι μου και δεν θα έχω περιττά και στο τέλος της θητείας θα πάρω ένα ποσό που σίγουρα θα καλύψει κάποια έξοδα μου, οπότε όποιος ξέρει να μου πει για το παραπάνω ας το κάνει!
ikarus260
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Συμφωνώ με τα παιδιά. Αν δεν το γουστάρεις και πας για τα χρήματα δεν πρόκειται καν να την παλέψεις μέσα. Έχει αρκετά σκληρή εκπαίδευση
Hyper
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Hyper »

ikarus260 έγραψε:Συμφωνώ με τα παιδιά. Αν δεν το γουστάρεις και πας για τα χρήματα δεν πρόκειται καν να την παλέψεις μέσα. Έχει αρκετά σκληρή εκπαίδευση
Ακριβως. Και θα σπασουν και τα δικα του νευρα και των εκπαιδευτων
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες