Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

joeyj έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
joeyj έγραψε:Σωστα... Οκ. Σ'ευχαριστω! Α, κ κατι αλλο. Οταν μπεις ειδ. Δυν μετα απο ποσο καιρο ξεκινας τα πεν; Αυτα!ΕικόναΕικόνα
μπες εσύ και μην σκέφτεσαι τα ΠΕΝ ακόμα γιατί αν γίνεις οδηγός η μάγειρας δεν θα περάσεις ΠΕΝ οπότε μην σε νοιάζει αυτό από τώρα
πως γινεται να παρεις μπερε χωρις τ. Π. Ε. Ν; Δεν θελω να τα χασω αυτα!
Καλα μην φανταστεις οτι θα χασεις και τιποτα σπουδαιο... Το ΠΕΝ σε μας επεσε πανω στην αλλαγη του χρονου, και το μονο που καναμε ηταν σκοπιες και κοντρα σκοπιες... Μπορεις ομως να κλαψεις αν θα γινεις οδηγος η μαγειρας, γιατι δεν θα κανεις ασκησεις σχεδον καθολουΕικόνα
joeyj
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από joeyj »

Τα πεν δεν ειναι ολο το παλουκι (ασκησεων κ γυμναστικης) που περναει καποιος στις ειδικες δυναμεις για να παρει τον μπερε; Αν δεν τα κανει τ αξια εχει τοτε; Βοηθηστε ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει!ΕικόναΕικόναΕικόνα
...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

joeyj έγραψε:Τα πεν δεν ειναι ολο το παλουκι (ασκησεων κ γυμναστικης) που περναει καποιος στις ειδικες δυναμεις για να παρει τον μπερε; Αν δεν τα κανει τ αξια εχει τοτε; Βοηθηστε ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει!ΕικόναΕικόναΕικόνα
...

ε διάβασε και προηγούμενες σελίδες μην τα θέλεις όλα στο χέρι
joeyj
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από joeyj »

Μηπως κανω λαθος σε αυτα που ξερω, γιαυτο ρωταω... Ειναι κ πολλες οι σελιδες... !Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

joeyj έγραψε:Μηπως κανω λαθος σε αυτα που ξερω, γιαυτο ρωταω... Ειναι κ πολλες οι σελιδες... !Εικόνα

ε είναι πολλές αλλά δεν γίνεται να λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

joeyj έγραψε:1 μιλι σε 7 λεπτα 30 καμψεις 35 κοιλιακους και 6 ελξεις: Αυτα ειναι τα αγωνισματα για τα αλεξιπτωτα η εχω ξεχασει κανενα παιδια; Εψαξα κ πριν απλα μηπως λειπει κανενα. Βυσμα υπαρχει αλλα τα παραπανω τα βγαζω ανετα. Εγω που θα κανω 9μηνο μονο 2 αλματα κανω τελικα; Ευχαριστω εκ των προτερον... Εικόνα

2 συντηρήσεις ναι
joeyj
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από joeyj »

Greek_Army έγραψε:
joeyj έγραψε:1 μιλι σε 7 λεπτα 30 καμψεις 35 κοιλιακους και 6 ελξεις: Αυτα ειναι τα αγωνισματα για τα αλεξιπτωτα η εχω ξεχασει κανενα παιδια; Εψαξα κ πριν απλα μηπως λειπει κανενα. Βυσμα υπαρχει αλλα τα παραπανω τα βγαζω ανετα. Εγω που θα κανω 9μηνο μονο 2 αλματα κανω τελικα; Ευχαριστω εκ των προτερον... Εικόνα

2 συντηρήσεις ναι

Συγγνωμη που ξανα ρωταω αλλα οι 2 συντηρησεις ειναι το συνολο των αλματων της θητειας, ετσι;
Και αν δεν κανω λαθος οι μοναδες Ασπροπυργο και Χανια δεν ειναι;
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από @xristos@ »

Συγγνωμη που ξανα ρωταω αλλα οι 2 συντηρησεις ειναι το συνολο των αλματων της θητειας, ετσι;
Και αν δεν κανω λαθος οι μοναδες Ασπροπυργο και Χανια δεν ειναι;

Καλησπερα απο οτι εχω καταλαβει απο αυτα που εχω διαβασει εδω γιατι και εγω το ψαχνω το θεμα τα αλματα που κανεις στους 9 μηνες ειναι καπου 7, γυρω στα 5 στη σβεα και αλλα 2 στις συντηρησεις (1 στην καθε συντηρηση). Ξανα λεω ομως ετσι εχω καταλαβει απο τα οσα εχουν λεχθει στο θεμα αυτο δεν εχω υπηρετησει.
Ναι οι μοιρες ελεξιπτωτιστων ειναι οπως εχει γραφτει και πολλες φορεςΕικόνα
1η ΜΑΛ στο Μαλεμε Χανιων
2η ΜΑΛ στον Ασπροπυργο
...
Lasmot

Δημοσίευση από Lasmot »

Απολύομαι από τη 1η Μ. ΑΛ σε 40 μερες. Οπότε ότι σας γράφω ισχύει απόλυτα εκτός και ξαναλλάξουν τα πράγματα στην επόμενη σειρά. Τα αθλήματα στη ΣΧ. ΑΛ για να ανέβεις πάνω στο c-130 και να κάνεις το 1ο σου άλμα, αφού έχεις περάσει την επίγειο εκπαίδευση είναι 40 κάμψεις,40 κοιλιακοί,6 έλξεις και 7 λεπτα το μίλι. Γενικά η σειρά πλεον έχει ως εξής:
1. Παρουσιάζεσαι στο κέντρο. Βασική εκπαίδευση.
2. Μετάθεση Πεύκο. Περνας ΠΕΝ.(παίρνεις το πράσινο μπερέ)
3. Μετά ΣΧ. ΑΛ που είναι μαζί με τη 2η Μ. ΑΛ (παίρνεις τη πουλάδα)
4. Και τέλος 1η ή 2η Μ. ΑΛ μέχρι να απολυθεις.

Αυτή η σειρά ισχύει εκτός αν έχεις ειδικότητα που χρειαζεται να πας Σπάρτη ή Γύθειο όπου σε πάει λίγο πίσω.

"310" Ώρα να πάμε σπίτια μας σιγά-σιγά!
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

@xristos@ έγραψε:Δεν εχω ξανα ακουσει για τη Σαρισα εκτος του οτι πολεμουσαν οι μακεδωνες μ αυτη Εικόνα
Την εχω δει σε βιντεο. Προσωπικα θεωρω οτι ειναι μια χαζομαρα εως επικυνδινη, και το να πεφτεις απο αεροπλανο ειναι απο μονο του επικινδυνο... Σας μιλησει καποιος πουλαδερος για τις ασκησεις τους ομως... Εγω εως εδω!
joeyj
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από joeyj »

[Ρε παιδια τελικα μπορει να μας πει σε μας τους νεους καποιος Με σιγουρια ποσα ειναι τα αλματα με το αλεξιπτωτο στην 9μηνη θητεια?2 λεει ο ενας,7 ο αλλος. Πιο ισχυει τελικα; ... Κ κατι αλλο. Εγω που δηλωσα στην στρατολογια πεζοναυτες, αν τελικα με καλεσουν εκει, μπορω να το αλλαξω κ να παω αλεξιπτωτα η την εκατσα την βαρκα;Εικόνα... Ευχαριστω για την απαντηση παραπανω φιλε! ... ...
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από @xristos@ »

Lasmot έγραψε:Απολύομαι από τη 1η Μ. ΑΛ σε 40 μερες. Οπότε ότι σας γράφω ισχύει απόλυτα εκτός και ξαναλλάξουν τα πράγματα στην επόμενη σειρά. Τα αθλήματα στη ΣΧ. ΑΛ για να ανέβεις πάνω στο c-130 και να κάνεις το 1ο σου άλμα, αφού έχεις περάσει την επίγειο εκπαίδευση είναι 40 κάμψεις,40 κοιλιακοί,6 έλξεις και 7 λεπτα το μίλι. Γενικά η σειρά πλεον έχει ως εξής:
1. Παρουσιάζεσαι στο κέντρο. Βασική εκπαίδευση.
2. Μετάθεση Πεύκο. Περνας ΠΕΝ.(παίρνεις το πράσινο μπερέ)
3. Μετά ΣΧ. ΑΛ που είναι μαζί με τη 2η Μ. ΑΛ (παίρνεις τη πουλάδα)
4. Και τέλος 1η ή 2η Μ. ΑΛ μέχρι να απολυθεις.

Αυτή η σειρά ισχύει εκτός αν έχεις ειδικότητα που χρειαζεται να πας Σπάρτη ή Γύθειο όπου σε πάει λίγο πίσω.

"310" Ώρα να πάμε σπίτια μας σιγά-σιγά!

Και αν παρουσιαστεις πευκο κανεις βασικη πευκο, μετα πας κρητη για ΤΠΕΝ και μπερε και μετα ανεβαινεις παλι ΣΧΑΛ;
Και μια απωρια αν μπορεις να μου λυσεις κοιλιακους για να περασεις γινονται με ποδια λυγισμενα και σεικωνεσαι μεχρι τα γονατα ή ροκανισματα;
Αντε και καλος πολιτης!
lucky look

Δημοσίευση από lucky look »

Ευχαριστω μαγκες για την αμεση απαντηση σας!
Χριστο εμεις θα τα πουμε στην κορινθο. Παντως οι περισσοτεροι γνωστοι μου που εχουν παει στρατο, βγαινουνε τελειως ξενερωμενοι και ολοι μου λενε μην κανεις μαλακια και πας ειδικες δυναμεις, δεν αξιζει, τσαμπα θα παιδευτεις, πηγαινε πεζικο να την περασεις τουφα κτλ. Παντως εγω αν δεν παω ειδικες, δεν θα μου φυγει η περιεργεια. Στο κατω κατω ρε μαγκες πιστευω οτι θα εχουμε να θυμομαστε και κατι. Ειτε την 50αρα πορεια, ειτε τα π. Ε. Ν, ειτε τα αλματα, αναριχισεις, πυργους κτλ. Αλλα πιστευω πως θα φαμε και πολλα "σκατα" και αγγαρειες, απο οτι ακουω και λενε και τα παιδια εδω στο φορουμ.
εξαλλου εθελοντες παμε, αν δεν γουσταρουμε γυρναμε τεθωρακισμενα και τελειωνει η υποθεση!
Αυτα απο 'μενα. Καλη θητεια σε ολους τους νεους.
Θεσεις για καμψεις μεχρι νεοτερας!
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Παιδιά γνωρίζει κανείς πόσα άλματα πραγματοποιούν οι έφεδροί αλεξιπτωτιστές;

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

giorgos έγραψε:Παιδιά γνωρίζει κανείς πόσα άλματα πραγματοποιούν οι έφεδροί αλεξιπτωτιστές;

18 αλματα στατικου ιμαντα κανουν. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Εγω υπηρετησα 297 σειρα.(χανια-σεαπ. Μ. Πευκο. Σβεα. Σχαλ. Ρεντινα. Κω 5τ0 ετεθ. Χιο 3το ετεθ. Τηλο (σε φυλακιο για ασκηση 2 βδομαδεσ) εβγαλα 2 σχολεια στη ροδο. Και κατελιξα στα χανια οπου απολυθηκα. Να θυμασαι πως ο βαθμος δεν λεει τιποτα. Πρεπει να τον κερδισεις για να αποκτησεις σεβασμο. Και κατι ακομα. Μου εκλεψαν την ειδικοτητα 1 φορα στο κεντρο. Και μια φορα στη σεαπ. Ομως ειχα ''δοντι'' δυνατο και επειδη το εψαχνα συνεχεια το προλαβα. Αν δεν εχεις βυσμα ξεχνα τα αλεξιπτωτα. Στο λεω φιλικα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες