''Απλες'' ειδ δυναμεις ή αλεξιπτωτα τα ορια δεν ειναι τρελα για να μη τρελαθουμε κι'ολας. Ειπα, αμα εχει ψυχη προλαβαινει σε 2 μηνες αμα ειναι και σε καλουτσικη κατασταση να φτασει Α; Κομα και την Τελεια για τα αλεξιπτωτα για να περασει τον ανταγωνισμο και των βυσματων ακομα...
τωρα αμα το προβλημα του τον κανει να μην μπορει να περπατησει για αλλο 1,5 μηνα τοτε τι να πω; Ατυχησε... και κατι παραπανω. Σε 2 μηνες στον κανω γω τουμπανο (που λεει ο λογος) αρκει να μην ειναι λαπας. Αμα ειναι σε καονικη μορφη (δηλ ας πουμε 1,80 και 65 με 85 κιλα τοτε ειναι νταξει αν ειναι λιγοτερο ή πολυ περισσοτερο τοτε δεν μπορει να γυμναστει σε 2 μηνες για να εχει πιθανοτητες). Θα το δειτε (οσοι πατε) βλεποντας ποσες καμψεις, ελξεις και κοιλιακους για παραδειγμα κανετε την πρωτη μερα της θητειας και ποσες σε ενα 3μηνο ή ακομα καλυτερα 6μηνο... Η διαφορα ειναι μεγαλη (αν και με το Πευκο δεν ειμαι σιγουρος) ...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Τετ Αύγ 25, 2010 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fideas emk έγραψε:''Απλες'' ειδ δυναμεις ή αλεξιπτωτα τα ορια δεν ειναι τρελα για να μη τρελαθουμε κι'ολας. Ειπα, αμα εχει ψυχη προλαβαινει σε 2 μηνες αμα ειναι και σε καλουτσικη κατασταση να φτασει Α; Κομα και την Τελεια για τα αλεξιπτωτα για να περασει τον ανταγωνισμο και των βυσματων ακομα...
τωρα αμα το προβλημα του τον κανει να μην μπορει να περπατησει για αλλο 1,5 μηνα τοτε τι να πω; Ατυχησε... και κατι παραπανω. Σε 2 μηνες στον κανω γω τουμπανο (που λεει ο λογος) αρκει να μην ειναι λαπας. Αμα ειναι σε καονικη μορφη (δηλ ας πουμε 1,80 και 65 με 85 κιλα τοτε ειναι νταξει αν ειναι λιγοτερο ή πολυ περισσοτερο τοτε δεν μπορει να γυμναστει σε 2 μηνες για να εχει πιθανοτητες). Θα το δειτε (οσοι πατε) βλεποντας ποσες καμψεις, ελξεις και κοιλιακους για παραδειγμα κανετε την πρωτη μερα της θητειας και ποσες σε ενα 3μηνο ή ακομα καλυτερα 6μηνο... Η διαφορα ειναι μεγαλη (αν και με το Πευκο δεν ειμαι σιγουρος) ...
...
Τώρα είδα το ποστ και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Είμαι 1.78 και 70 κιλά. Σε καλή κατάσταση αν και θα ήμουν ακόμα καλύτερα να είχα 3 με 5 κιλά λιγότερα για ευλιγισία. Το πόδι οκ, διότι πάτησα το καρφί επιφανειακά οπότε συνεχίζω και με την δουλειά κανονικά. Ελπίζω να την παλέψω γενικότερα.
Η γνωμη μου ειναι μην χασεις κιλα, ειπαμε πρεπει να υπαρχει και μυικη μαζα, τα λιγα κιλα σιγουρα βοηθανε στο μιλι αλλα η μυικη μαζα θα σε βοηθησει να ανταπεξελθεις γενικοτερα σε ολη την θητεια σου πιο ευκολα και για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω κανενας ογκωδης φουσκωτος, εγω ασπουμε ειμαι 1.80/77 κιλα τωρα και θελω να τα διατηρησω
Εμενα η γνωμη μου ειναι εφοσον εκει θα γυμναζεσαι πολυ να αρχισεις να τρως και παρα πολυ διοτι οι μυες με την εντονη ασκηση χρειαζονται να καψουν λυπωδη ιστο... Εγω π. Χ. Ειμαι 1,86 και 80 κιλα αλλα τρωω οσο τρωει ενας υπερβαρος εφοσον γυμναζομαι καθημερινα και παρα πολυ...
Deathdiver έγραψε:Εμενα η γνωμη μου ειναι εφοσον εκει θα γυμναζεσαι πολυ να αρχισεις να τρως και παρα πολυ διοτι οι μυες με την εντονη ασκηση χρειαζονται να καψουν λυπωδη ιστο... Εγω π. Χ. Ειμαι 1,86 και 80 κιλα αλλα τρωω οσο τρωει ενας υπερβαρος εφοσον γυμναζομαι καθημερινα και παρα πολυ...
Και εγω τρωω πολυ αστα να πανε! Εχουμε καλο μεταβολισμο λογω της ασκησης κ δεν παχαινουμε.
Deathdiver έγραψε:Εμενα η γνωμη μου ειναι εφοσον εκει θα γυμναζεσαι πολυ να αρχισεις να τρως και παρα πολυ διοτι οι μυες με την εντονη ασκηση χρειαζονται να καψουν λυπωδη ιστο... Εγω π. Χ. Ειμαι 1,86 και 80 κιλα αλλα τρωω οσο τρωει ενας υπερβαρος εφοσον γυμναζομαι καθημερινα και παρα πολυ...
Και εγω τρωω πολυ αστα να πανε! Εχουμε καλο μεταβολισμο λογω της ασκησης κ δεν παχαινουμε.
Δεν παχαινουμε ρε μην μασας... Εφοσον γυμναζομαστε πρεπει να τρωμε...
Ε ναι χρειαζεται το καλο φαγητο αν προπονησε καθημερινα.
Ε ναι χρειαζεται το καλο φαγητο αν προπονησε καθημερινα.
Με τα κορμια που εχετε και μη καπνιστες, αν δε βγαζετε το μιλι το πολυ σε 5'40'' απλα. Βαριεστε! Αν δε σας παρουν ΜΑΛ μαυτο το χρονο δε ξερω... Αμφιβαλλω αν ο καλυτερος στα τεστ το κανει σε κατω απο 5'40''. Επιχιερησιακα που χρειαζεται το μιλι; Δε ξερω στη ΜΑΛ παντως στη θαλασσια στην Ε' οταν ειμασταν Σταυρο Οπως κοψαμαι την αποσταση στρατοπεδου-χωριου (το χωριο Σταυρος διπλα στη Ρεντινα) ηταν καπου εναμισι χιλιομετρο (καπως λιγοτερο απο Μιλι ας πουμε). Μια μερα εξοδουχοι αργησαμε πολυ γιατι ενας ***** ς του κλεψε το κινητο μια ουγγαρεζα ή τσεχα... Και ταξι δεν υπηρχε οποτε εγινε η καταδρομικη λυση: Βγαλσιμο μπλουζακια 11.51 (ή ώρα και 12 επρεπε να ειμαστε μεσα). Τρεξιμο με τα τζιν και...11.57 ειμασταν εξω απο την πυλη Αν ειμουνα Διοικητης το τεστ αυτο Θα το Εβαζα να το κανουν με τζιν
fideas emk έγραψε:Με τα κορμια που εχετε και μη καπνιστες, αν δε βγαζετε το μιλι το πολυ σε 5'40'' απλα. Βαριεστε! Αν δε σας παρουν ΜΑΛ μαυτο το χρονο δε ξερω... Αμφιβαλλω αν ο καλυτερος στα τεστ το κανει σε κατω απο 5'40''. Επιχιερησιακα που χρειαζεται το μιλι; Δε ξερω στη ΜΑΛ παντως στη θαλασσια στην Ε' οταν ειμασταν Σταυρο Οπως κοψαμαι την αποσταση στρατοπεδου-χωριου (το χωριο Σταυρος διπλα στη Ρεντινα) ηταν καπου εναμισι χιλιομετρο (καπως λιγοτερο απο Μιλι ας πουμε). Μια μερα εξοδουχοι αργησαμε πολυ γιατι ενας #@^&@! Σ του κλεψε το κινητο μια ουγγαρεζα ή τσεχα... Και ταξι δεν υπηρχε οποτε εγινε η καταδρομικη λυση: Βγαλσιμο μπλουζακια 11.51 (ή ώρα και 12 επρεπε να ειμαστε μεσα). Τρεξιμο με τα τζιν και...11.57 ειμασταν εξω απο την πυλη Αν ειμουνα Διοικητης το τεστ αυτο Θα το Εβαζα να το κανουν με τζιν
fideas emk έγραψε:Με τα κορμια που εχετε και μη καπνιστες, αν δε βγαζετε το μιλι το πολυ σε 5'40'' απλα. Βαριεστε! Αν δε σας παρουν ΜΑΛ μαυτο το χρονο δε ξερω... Αμφιβαλλω αν ο καλυτερος στα τεστ το κανει σε κατω απο 5'40''. Επιχιερησιακα που χρειαζεται το μιλι; Δε ξερω στη ΜΑΛ παντως στη θαλασσια στην Ε' οταν ειμασταν Σταυρο Οπως κοψαμαι την αποσταση στρατοπεδου-χωριου (το χωριο Σταυρος διπλα στη Ρεντινα) ηταν καπου εναμισι χιλιομετρο (καπως λιγοτερο απο Μιλι ας πουμε). Μια μερα εξοδουχοι αργησαμε πολυ γιατι ενας #@^&@! ς του κλεψε το κινητο μια ουγγαρεζα ή τσεχα... Και ταξι δεν υπηρχε οποτε εγινε η καταδρομικη λυση: Βγαλσιμο μπλουζακια 11.51 (ή ώρα και 12 επρεπε να ειμαστε μεσα). Τρεξιμο με τα τζιν και...11.57 ειμασταν εξω απο την πυλη Αν ειμουνα Διοικητης το τεστ αυτο Θα το Εβαζα να το κανουν με τζιν
Εκει περιπου βρισκομαι εγω απο 5.40 ως 5.50 κυμαινομαι απλα θελω να το διατηρησω και αν καταφερω γιατι οχι να παω κ 5.30 αν κ ενταξει δεν ψαχνουν πρωταθλητες στιβου αλλα ατομα με πολυ καλη φυσικη κατασταση, οσο για το αλλο με τις τσεχες και τις βουλγαρες αυτο θα πει καταδρομικη επιχειρηση
Ναι εκλεψαν το κινητο του ενος (αληθεια πως το εκαναν; ) και οι αλλοι δεν ειχαν μοναδες; Η δεν ειχαν κινητο; Η ιστορια δεν ειναι για Και Αλλα για . Οι ηλιθιοι τους εκλεψαν κατι πουτ... Και αντι να ντρεπονται νομιζουν οτι εκαναν και κατορθωμα. Οι αλλες βεβαια θα πανηγιριζουν που εκλεψαν κινητο λοκατζη και αυτοι πανηγιριζουν γιατι "εσπασαν" ρεκορ... Ντροπη σας. Δεν πηγαν ομως να αναφερουν το κατωρθωμα τους σε κανενα γιατι ξερουν καταβαθως τη μαμακια τους και οτι θα λεγανε καλημερα στον Δοικα την αλλη μερα. Και ηταν και στη Ε' ε; Καλα χαιρετισματα...
fideas emk έγραψε:Με τα κορμια που εχετε και μη καπνιστες, αν δε βγαζετε το μιλι το πολυ σε 5'40'' απλα. Βαριεστε! Αν δε σας παρουν ΜΑΛ μαυτο το χρονο δε ξερω... Αμφιβαλλω αν ο καλυτερος στα τεστ το κανει σε κατω απο 5'40''. Επιχιερησιακα που χρειαζεται το μιλι; Δε ξερω στη ΜΑΛ παντως στη θαλασσια στην Ε' οταν ειμασταν Σταυρο Οπως κοψαμαι την αποσταση στρατοπεδου-χωριου (το χωριο Σταυρος διπλα στη Ρεντινα) ηταν καπου εναμισι χιλιομετρο (καπως λιγοτερο απο Μιλι ας πουμε). Μια μερα εξοδουχοι αργησαμε πολυ γιατι ενας #@^&@! ς του κλεψε το κινητο μια ουγγαρεζα ή τσεχα... Και ταξι δεν υπηρχε οποτε εγινε η καταδρομικη λυση: Βγαλσιμο μπλουζακια 11.51 (ή ώρα και 12 επρεπε να ειμαστε μεσα). Τρεξιμο με τα τζιν και...11.57 ειμασταν εξω απο την πυλη Αν ειμουνα Διοικητης το τεστ αυτο Θα το Εβαζα να το κανουν με τζιν
Φιλε φιδέα επιχειρησιακά δε χρειάζεται μίλι αλλα ΜΙΛΙΑ... Το μίλι δε σηματοδοτεί τις καταδρομές ή ενα κριτήριο για να εισαι καταδρομέας. Απλα είναι ένας τρόπος για να μπαίνουν οι καλύτεροι στα αλέξιπτωτα, ως καλύτερο σώμα των ειδικών δυνάμεων (Κληρωτών). Δε νομίζω οτι θα ηταν καλύτερος τρόπος, επιλογής υποψηφίων αλεξιπτωτιστών, ούτε το να δώσουν γραπτές εξετάσεις, ούτε το να πηγαίνουν οσοι δηλώνουν. Θεώρω σωστά τα κριτήρια επιλογής αλεξιπτωτιστών ασχετα αν είναι (πλεον) αξιοκρατικά. Και να είσαι σίγούρος οτι υπάρχουν και άτομα που κάνουν και κόντα στα 5 λέπτα το μίλι.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Δεν ξερω μεσα σιγουρα θα υπαρχουν και καλοι αθλητες στα αλεξιπτωτα, στο σταδιο παντως ενας γνωστος μου τον χρονομετρησα κιολας το βγαζει σε 4:20 λεπτα αλλα αυτος κανει καιρο στιβο μηχανακι ο τυπος
Hyper έγραψε:Δεν ξερω μεσα σιγουρα θα υπαρχουν και καλοι αθλητες στα αλεξιπτωτα, στο σταδιο παντως ενας γνωστος μου τον χρονομετρησα κιολας το βγαζει σε 4:20 λεπτα αλλα αυτος κανει καιρο στιβο μηχανακι ο τυπος
Όπως το είπες. To 4.20 είναι στιβικός χρόνος Hyper.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...