Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΑ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΣΙΑ »

Θα δουν τις ελλειψεις που υπαρχουν, θα γινει κ αυτο με την παλια σειρα που περασε την εφταετια, θα παρουν κ τους φανταρους κ μετα εμας σαν εποπ. Αισιοδοξια! Βασικα παιζει να βγει δεκεμβριο ετσι κι αλλιως με το νεο ετος θα μας παρουν. Δεν Νομιζω να ανεβασουν κ τη θητεια οπως ακουγεται.
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

ΣΙΑ έγραψε:Θα δουν τις ελλειψεις που υπαρχουν, θα γινει κ αυτο με την παλια σειρα που περασε την εφταετια, θα παρουν κ τους φανταρους κ μετα εμας σαν εποπ. Αισιοδοξια! Βασικα παιζει να βγει δεκεμβριο ετσι κι αλλιως με το νεο ετος θα μας παρουν. Δεν Νομιζω να ανεβασουν κ τη θητεια οπως ακουγεται.
καλα τα λες. Λες και εισαι υποψηφια δημοτικη συμβουλοςΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από evi85 »

Αχ Σια μου, απο το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από dimitris mak »

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρητε δεδομενα καποια πραγματα... Η χωρα εχει σοβαρα προβληματα και εσεις κοιτατε να βγει μια προκυρηξη η οποια θα κοστησει παρα πολλα χρηματα στο κρατος. Καλυτερα να παρει τους εθοπ για 2-3 χρονια και μετα βλεπουμε... Θα κοστισει πιο λιγο...
Άβαταρ μέλους
roverr24
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
Επάγγελμα: Naval engineering officer

Δημοσίευση από roverr24 »

H Eρωτηση σου Δημητρη ειναι προφανως ρητορικη αλλα ειναι η καλυτερη ερωτηση που εχω δει σε φορουμ... Η απαντηση ομως ειναι προφανης, η Ελλαδα δε θα ηταν στο χαλι που ειναι αν ο καθενας μας δεν κοιτουσε μονο τον εαυτο του αλλα και το κοινο συμφερον.

Βλεπε το παραδειγμα των φορτηγατζηδων το καλοκαιρι, παρελυσαν ολη την Ελλαδα επειδη ζημιωνοταν ο κλαδος τους... Δεν υπαρχει τιποτα το συλλογικο στην Ελλαδα, ατομισμος μεχρι το μεδουλι...

Και οι βουλευτες που βριζετε, βριζουμε, βριζω, εμεις τους ψηφιζουμε για να μας κανουν τα ρουσφετακια, να μας χωνουν στο δημοσιο, να μας νομιμοποιουν αυθαιρετα να εχουμε ακρη στην πολεοδομια, στο τελωνειο στις δημοσιες υπηρεσιες, να μετατιθεμεθα οπου μας αρεσει... Ετσι ειναι... ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, δεν ειχε καθολου αδικο αν το φιλοσοφησετε

Το δημοσιο, οι ΔΕΚΟ Καθως και συγκεκριμενοι κλαδοι των ΕΔ ειναι τροχοπεδη, χασιμο χρηματων και φθορα για την Ελλαδα

...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

roverr24 έγραψε:H Eρωτηση σου Δημητρη ειναι προφανως ρητορικη αλλα ειναι η καλυτερη ερωτηση που εχω δει σε φορουμ... Η απαντηση ομως ειναι προφανης, η Ελλαδα δε θα ηταν στο χαλι που ειναι αν ο καθενας μας δεν κοιτουσε μονο τον εαυτο του αλλα και το κοινο συμφερον.

Βλεπε το παραδειγμα των φορτηγατζηδων το καλοκαιρι, παρελυσαν ολη την Ελλαδα επειδη ζημιωνοταν ο κλαδος τους... Δεν υπαρχει τιποτα το συλλογικο στην Ελλαδα, ατομισμος μεχρι το μεδουλι...

Και οι βουλευτες που βριζετε, βριζουμε, βριζω, εμεις τους ψηφιζουμε για να μας κανουν τα ρουσφετακια, να μας χωνουν στο δημοσιο, να μας νομιμοποιουν αυθαιρετα να εχουμε ακρη στην πολεοδομια, στο τελωνειο στις δημοσιες υπηρεσιες, να μετατιθεμεθα οπου μας αρεσει... Ετσι ειναι... ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, δεν ειχε καθολου αδικο αν το φιλοσοφησετε

Το δημοσιο, οι ΔΕΚΟ Καθως και συγκεκριμενοι κλαδοι των ΕΔ ειναι τροχοπεδη, χασιμο χρηματων και φθορα για την Ελλαδα

...

σίγουρα βρισκόμαστε σε δυσχερή οικονομική κατάσταση... Μήπως όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά; Γιατί είχα δει μια συνέντευξη ενος ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου που έλεγε πως τουλάχιστον στο εξωτερικό υπάρχει μια αλλη εικόνα, πιο αισιόδοξη (για την Ελλάδα) απ την εικόνα που μας "προσφέρουν"οι ντόποι δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Την αλήθεια κανείς δεν την ξέρει. Επιμένω όμως πως αν τα πράγματα ήταν τόσο τραγικά θα μειώνανε μισμούς απ όλους, όχο μόνο απο μισθωτούς και συνταξιούχους. Και απο τους βουλευτές! Όσο για τα βύσματα, εγώ δεν είχα ποτέ βυσμα στη ζωή μου και θέλω να τα καταφέρω με την αξία μου... Όσο και αν αυτό είναι δύσκολο, θα έχω την ικανοποίηση οτι τα κατάφερα. Όσο για την προκήρυξη, κανείς δεν είπε ότι θα βγεί αύριο. Θα αργήσει μπορεί και 2 χρόνια ακόμη. Εμείς θα περιμένουμε. Και δε βλέπουμε το στρατό όλοι για το ¨βόλεμα"
...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Greek_Army »

Κορίτσια τα πράγματα είναι δύσκολα για να πάρει εποπ σύντομα. Απλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε επειδή αν πάρει ΕΦΦΟΠ δεν θα μπορείτε να κάνετε τα χαρτιά σας
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Greek_Army έγραψε:Κορίτσια τα πράγματα είναι δύσκολα για να πάρει εποπ σύντομα. Απλά δεν μπορείτε να το καταλάβετε επειδή αν πάρει ΕΦΦΟΠ δεν θα μπορείτε να κάνετε τα χαρτιά σας

Συμφωνώ μαζί σου, απλά να περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει και με το νέο θεσμό των ΕΦΦΟΠ, αν θα τους "βγεί" γιατί ίσως να θέλουν να κάνουν οικονομία έτσι, αλλά τελικώς να μην έχει την ανταπόκριση που φαντάζονται... Υπομονή και όλα θα τα δούμε μπροστά μας...
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 26
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Κατι θα βγει (προκυρηξη). Μην στενωχωριεστε... Εστω και για λιγους/ες.

...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

mak έγραψε:Κατι θα βγει (προκυρηξη). Μην στενωχωριεστε... Εστω και για λιγους/ες.

...

αυτό υποστηρίζουμε φίλε μου και μεις... Το πότε είναι που μας αγχώνει... Αλλά κανείς δε χάνεται, ούτε η ζωή σταματά σε μια προκήρυξη. Τα εχουμε πει 10000000 φορές. Απλά αναμένουμε νέα και κυρίως πως θα παέι ο θεσμός των ΕΦΦΟΠ. Παντως λέω για μια ακόμη φορά πως σε συνέντευξη του Βενιζέλου, ειπώθηκε απο τον υπουργό, πως περιμένει να ενημερωθεί για τις ελλείψεις των μονάδων για να προχωρήσει σε προσλήψεις, συμπελιλαμβανομένων και των ΕΠΟΠ...
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Προκυρηξεις εποπ τελος μονο αν γινουνε προωρες εκλογες και βγει και παλι η νεα δημοκρατια κυβερνηση προς το παρον το πασοκ δεν θα βγαλει για εποπ
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από eleftheri@ »

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Εικόνα

"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από laios »

Παντως στην μοναδα που ειμαι, πλεον μιλανε για καταργηση του θεσμου. Λυπαμαι πολυ. Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα αλλα και για τους μισθους δεν τα ακουμε καλα. Η κατασταση ειναι τραγικη...
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από laios »

laios έγραψε:Παντως στην μοναδα που ειμαι, πλεον μιλανε για καταργηση του θεσμου. Λυπαμαι πολυ. Ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα αλλα και για τους μισθους δεν τα ακουμε καλα. Η κατασταση ειναι τραγικη...
τα περι καταργησης συζητιουνται ανεπισημα. Το λεω για να μην παρεξηγηθω.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Ναι ρε παιδιά, έχουμε οικονομικά προβλήματα αλλά τι γίνεται όταν ένας τομέας έχει ελλέιψεις; Απλά αργείς να κάνεις προσλήψεις οκ, αλλά και με τους ΕΦΦΟΠ δεν νομίζω να λυθεί το πρόβλημα... Οσονούπω θα μάθουμε το αν καταργηθούν οι ΕΠΟΠ... Πάντως όποως είπε και μια φίλη πιο πάνω, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες