Οπως γνωριζω ειναι παρανομο ενας αστυνομικος να εργαζεται και σε αλλη δουλεια. Ρωταω αμα μπορει ενας αστυνομικος να ειναι και διαιτητης παραλληλα; Ειναι νομιμο και εφικτο. Παντως βρηκα εναν διαιτητη που ειναι και αστυνομικος.
http://www.sport-fm.gr/article/299763
Διαιτητής και αστυνομικός
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Ναι δεν ειναι παρανομο! Υπαρχουν πολλοι αστυνομικοι που κανουν ταυτοχρονα και τους διαιτητες! Πρεπει να εχουμε αυτη την στιγμη καποιον αστυνομικο και διαιτητη στην σουπερ λιγκα. Θελω και εγω να κανω κανω ταυτοχρονα αυτα τα δυο... Τα αγαπαω πολυ και τα δυο.(ποδοσφαιρο-αστυνομια η στρατο)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Ναι δεν ειναι παρανομο! Υπαρχουν πολλοι αστυνομικοι που κανουν ταυτοχρονα και τους διαιτητες! Πρεπει να εχουμε αυτη την στιγμη καποιον αστυνομικο και διαιτητη στην σουπερ λιγκα. Θελω και εγω να κανω κανω ταυτοχρονα αυτα τα δυο... Τα αγαπαω πολυ και τα δυο.(ποδοσφαιρο-αστυνομια η στρατο)
Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν μπορεί ένας αστυνομικός να έχει κάποια δική του επιχείρηση παράλληλα; Δεν νομίζω πως επιτρέπεται να κάνεις (νόμιμα) 2 δουλειές.
Ειναι καθ'ολα νόμιμο να ειναι καποιος διαιτητής κ αστυνομικος. Η διαιτησία δεν θεωρείται επάγγελμα αφου αλλωστε δεν ειναι... Απαγορεύεται στους αστυνομικούς να ασκούν -αλλο- επαγγελμα. Υπαρχουν παρα Πολλοι αστυνομικοί που ειναι κ διαιτητές κ μάλιστα στην SUPER LIGA. Βεβαια για το extra εισόδημα φορολογούντε αναλλόγως.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μου αρεσουν και τα δυο πολυ και ειμαι χαρουμενος που ειναι νομιμο.
-
- Υπολοχαγός
Παιδια αυτο με την αστυνομια αν θυμαμαι καλα δεν ισχυει... Εκει που ΔΕΝ μπορεις να δουλευεις παραλληλα ειναι στο στρατο και ως δικαστικος επειδη εχεις το ασυμβιβαστο... Στην αστυνομια δεν ισχυει αυτο που λετε
Δεν ισχυει αυτο που αναφέρεις. Απαγορεύεται κ στηους αστυνομικούς να ασκούν αλλο δεύτερο επαγγελμα.billaras έγραψε:Παιδια αυτο με την αστυνομια αν θυμαμαι καλα δεν ισχυει... Εκει που ΔΕΝ μπορεις να δουλευεις παραλληλα ειναι στο στρατο και ως δικαστικος επειδη εχεις το ασυμβιβαστο... Στην αστυνομια δεν ισχυει αυτο που λετε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Και εγω ετσι το ξερω οτι απαγορευται να κανουν νομιμη δευτερη δουλια οι αστυνομικοι
-
- Στρατιώτης
Andrikoss έγραψε:Και εγω ετσι το ξερω οτι απαγορευται να κανουν νομιμη δευτερη δουλια οι αστυνομικοι
Α, ωραια. Οι παρανομες, δηλαδη, επιτρεπονται.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης