Αξιοκρατία στους Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο

Υπάρχει διαφάνεια στην προκύρηξη ΕΦ (2010) ;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Δεκ 15, 2010 8:11 pm

ΝΑΙ
43
41%
ΟΧΙ
55
52%
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ
8
8%

Σύνολο ψήφων: 106

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Αυτη η ψηφοφορια γινεται για να διαπιστωσουμε την αντιληψη των επισκεπτων σχετικα με το ποση διαφανεια υπαρχει στην προκυρηξη ΕΦ 2010
...

Πλέον ανοιγουν και τα σχόλιαΕικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

ειμαστε για γέλια ή για κλάματα;Εικόνα

Εικόνα ...
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Απ οτι βλεπω η γνωμη του κοινου δεν αλλαζει ουτε προκειται να αλλαξειΕικόνα
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Να δεις που οι επιτυχόντες θα πουν ότι αυτοί που λένε ότι δεν υπάρχει διαφάνια στο διαγωνισμό θα πουν ότι το λέμε μόνο όσοι δεν περάσαμε επειδή δεν περάσαμε! Με τη δικαιολογία ότι και καλά δημοσιοποιούνται τα μόρια του καθενός... Λες και ξέρουμε αν έχει Όντως τα μόρια πο φαίνονται ή αν του τα βάλανε έτσι... Που ξέρω εγώ ας πούμε αν όντως έχει δίπλωμα μηχανής, αυτοκινήτου, αν έχει lower κ. Λ. Π... Το ότι φαίνονται τα μόρια δεν λέει Κάτι. Μην κοροϊδευόμαστε...
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Ναι ρε φιλε, οπως τα λες ειναι. Αλλα θα σου πω το αλλο. Δε γνωριζεις οτι απαξ και πιαστεις να εχεις επιτυχει με πλαστα χαρτια διωκεσαι ποινικα; Φυσικα και ο καθενας μπορει να πλαστογραφησει και να δηλωσει οτιδηποτε. Το θεμα ειναι να κινηθει το συστημα και να τον πεταξει εξω, οπως συνεβει με ατομα περασμενων προκηρυξεων.

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από bonito »

kerveros εγω για παραδειγμα που ειμαι επιτυχων δηλωσα οχι... Μη λες οτι σου κατεβαινει...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από greko_27 »

Ο ποιο αξιοκρατικος διαγωνισμος, ειδικα φετος, ειναι των ειδικων φρουρων και με την εποπτια και του ΑΣΕΠ. Αλλου ποναει το συστημα: Οτι η ποινικη διωξη και η εφαρμογη του νομου περνει πανω απο 1 χρονο να εφαρμοστει με αποτελεσμα οσοι επιτυχοντες=λαμογια μπηκαν με πλαστογραφημενα στοιχεια να μενουν στο σωμα για 1 χρονο και οταν διωχθουν απο αυτο να μην γινεται καλυψη των κενων θεσεων απο τους επιλαχοντες διοτι περασε 1 χρονος απο τα τελικα αποτελεσματα και πλεον δεν βρισκεται σε ισχυ.
Τωρα στον φετινο διαγωνισμο οπου για πρωτη φορα συμμετεχει και ο ΑΣΕΠ και επειδη δεν υπαρχουν αλλες προκυρηξεις για να ασχοληθει ο ΑΣΕΠ ευχομαι η διαδικασια του ελεγχου των ενστανσεων να γινει ποιο γρηγορα.
Τωρα για αυτα που λεει ο KERVEROS... ΚΑΛΑ την προκυρηξη εκατσες καθολου να την διαβασεις και ειδικα αυτα που λεει στην 5η παραγραφο ή απλως κοιταξες μονο το τι δικαιολογητικα χρειαζονται; Το ξερεις οτι εχεις το δικαιωμα να δεις τα χαρτια του συνυποψηφιου σου με μια απλη ενστανση με την οποιαν θα γινει και ελεγχος της εγκυροτητας των εγγραφων του;
ΥΓ1.Τωρα για την γνωμη του κοινου τι να πω... "τι ειχες γιαννη μου τι ειχα παντα"Εικόνα
... Μαλλον καλυτερα "ή στραβα αρμενιζουμε ή στραβος ειναι ο γιαλος"...
ΥΓ2.Δεν γινεται να περασουν ολοι... Καποιοι θα ειναι οι επιτυχοντες και καποιοι οι επιλαχοντες ή αποτυχοντες... Η ζωη συνεχιζεται και δεν σταματαει σε μια προκυρηξηΕικόνα
...
been there...

Δημοσίευση από been there... »

greko_27 έγραψε:... Η ποινικη διωξη και η εφαρμογη του νομου περνει πανω απο 1 χρονο να εφαρμοστει με αποτελεσμα οσοι επιτυχοντες=λαμογια μπηκαν με πλαστογραφημενα στοιχεια να μενουν στο σωμα για 1 χρονο και οταν διωχθουν απο αυτο να μην γινεται καλυψη των κενων θεσεων απο τους επιλαχοντες διοτι περασε 1 χρονος απο τα τελικα αποτελεσματα και πλεον δεν βρισκεται σε ισχυ.. "

...

Από τη δική μου εμπειρία (Πυροσβεστική, και φαντάζομαι ότι τα ίδια ισχύουν και στους ΕΦ) : Ο έλεγχος των δικαιολογητικών ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της σχολής (και συνήθως προς το τέλος της). Οι "έξυπνοι" ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΜΕΣΑ. Το πότε θα γίνει ποινική δίωξη δεν έχει σημασία, καθώς η αποβολή είναι άμεση και άσχετη με αυτήν, ενώ οι επιλαχόντες καλούνται αμέσως μετά. Από προσωπική εμπειρία και πάλι, το βύσμα μάλλον δε μετράει στην περίπτωση πλαστογραφίας, καθώς έχω δει γερά βύσματα να εξαφανίζονται. Μάλιστα, υπάρχει και περίπτωση ατόμου που διώχτηκε 2-3 μήνες μετά τη σχολή από το σταθμό (κι αν θυμάμαι καλά, για ποινικό μητρώο).
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

been there... έγραψε:
greko_27 έγραψε:... Η ποινικη διωξη και η εφαρμογη του νομου περνει πανω απο 1 χρονο να εφαρμοστει με αποτελεσμα οσοι επιτυχοντες=λαμογια μπηκαν με πλαστογραφημενα στοιχεια να μενουν στο σωμα για 1 χρονο και οταν διωχθουν απο αυτο να μην γινεται καλυψη των κενων θεσεων απο τους επιλαχοντες διοτι περασε 1 χρονος απο τα τελικα αποτελεσματα και πλεον δεν βρισκεται σε ισχυ.. "

...

Από τη δική μου εμπειρία (Πυροσβεστική, και φαντάζομαι ότι τα ίδια ισχύουν και στους ΕΦ) : Ο έλεγχος των δικαιολογητικών ολοκληρώνεται κατά τη διάρκεια της σχολής (και συνήθως προς το τέλος της). Οι "έξυπνοι" ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΜΕΣΑ. Το πότε θα γίνει ποινική δίωξη δεν έχει σημασία, καθώς η αποβολή είναι άμεση και άσχετη με αυτήν, ενώ οι επιλαχόντες καλούνται αμέσως μετά. Από προσωπική εμπειρία και πάλι, το βύσμα μάλλον δε μετράει στην περίπτωση πλαστογραφίας, καθώς έχω δει γερά βύσματα να εξαφανίζονται. Μάλιστα, υπάρχει και περίπτωση ατόμου που διώχτηκε 2-3 μήνες μετά τη σχολή από το σταθμό (κι αν θυμάμαι καλά, για ποινικό μητρώο).

για τους ειδικους φρουρους παιρνει 1 χρονο... Φετος με την μεσολαβηση του ΑΣΕΠ μακαρι να πανε γρηγοροτερα... Το μελλον θα δειξειΕικόνα
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε... Μίλησα εγώ για πλαστογραφία; Εγώ είπα ότι δεν ξέρω αν κάποιος επιτυχών έχει όντως ότι μόρια γράφει ή του τα έβαλαν έτσι για να περάσει! Δε μιλάμε για καμιά πλαστογραφία εδώ! Π. Χ αν κάποιος έχει ας πούμε λόουερ ή δίπλωμα οδήγησης χωρίς όμως να έχει στην πραγματικότητα! Απλά του έβαλαν τα μόρια έτσι για να περάσει! Μην πείτε ότι δε γίνεται γιατί θα'ναι μεγάλο ψέμα. Θά'ναι σα να λέτε ότι ζούμε σ'ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο όπου όλα κυλάνε ρολοϊ

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Kerveros έγραψε:Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε... Μίλησα εγώ για πλαστογραφία; Εγώ είπα ότι δεν ξέρω αν κάποιος επιτυχών έχει όντως ότι μόρια γράφει ή του τα έβαλαν έτσι για να περάσει! Δε μιλάμε για καμιά πλαστογραφία εδώ! Π. Χ αν κάποιος έχει ας πούμε λόουερ ή δίπλωμα οδήγησης χωρίς όμως να έχει στην πραγματικότητα! Απλά του έβαλαν τα μόρια έτσι για να περάσει! Μην πείτε ότι δε γίνεται γιατί θα'ναι μεγάλο ψέμα. Θά'ναι σα να λέτε ότι ζούμε σ'ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο όπου όλα κυλάνε ρολοϊ

Κατσε διαβασε τι λεει στην 5η παρ. Της προκυρηξης... Και αυτο που αναφερεις ειναι διοικητικη παραβαση και ποινικα διωκεται ο υπαλληλος-αστυνομικος που εκανε την παραβαση... Ασε που στην επιτροπη υπολογισμου των μοριων ειναι ομαδα αστυνομικων οποτε ακομα και ενας να βαλει επιπλεον μορια σε καποιον γνωστο του υποψηφιο σιγα μην υπογραψει ο αλλος για να παιξει το κεφαλι του κορωνα γραμματα... Και με την μεσολαβηση του ασεπ αστο καλυτερα... Οχι ο κοσμος μας δεν ειναι αγγελικα πλασμενος και ουτε μπορει κανεις να ακυρωσει την ολη προσπαθεια των επιτυχοντων και ειδικα φετος που εχουν σφιξει αρκετα τα πραγματα. Απλα αναλογα με την ηλικια του ο καθενας προετοιμαζεται καλυτερα παιρνοντας περισσοτερα πτυχια ξενων γλωσσων, διπλωματα οδηγησης κτλ... εγω ενα εχω καταλαβει για αυτους που φωναζουν για βυσματα στην συγκεκριμενη προκυρηξη... Ή προσπαθησαν να μπουν απο την πισω πορτα και αυτοι αλλα δεν ειδαν προκοπη ή ισχυει η εξης παροιμια "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιώργο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ξαφνικά φέτος όλοι θυμηθήκανε την προκήρυξη των ειδικών φρουρών και επειδή δεν είχανε μόρια κάθονται και κλάιγονται από εδώ και από εκεί

...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από bonito »

Γκρεκο η γιώργο δεν ειναι ακριβως ετσι... Να σου πω ναι, πολλοι κλαιγονται γιατι δεν μπηκαν τωρα, γιατι γιατι γιατι γιατι... Για παρα πολλους λογους... Αλλα εναν φισιολογικο ανθρωπο ΤΙΜΙΟ κυριως εχω την εντυπωση οτι τον πειραζει να βλεπει ασημαντους να περνουν θεσεις αλλωνων... Βλεπε για παραδειγμα τον τυπο που περισυ εχει 8,5 και φετος 19,2 απολυτηριο... Δεν τα εκανα κρεμασταρια για τον μ α λ α κα γιατι ο θεος μου εδωσε την φωτηση απο παλια να μαζεψω τα μορια και ηρθε η στιγμη να μπω αλλα ρε συ ο 401 που δεν μπηκε μπορει να τα ειχε μαζεψει με κοπο... Δεν ξερω ποιος χαρισε το κεφαλι του στο δημιο αλλα αυτος εκει ο τυπας ειναι μεσα. Και ο επιλαχων μπορει να μην μπει... Γιατι και μια αλλη παριμοια λεει οτι εκει που φτυνεις εκει θα γλυψεις... Μην σκεφτεσαι δλδ το κεφαλι σου μονο. Νταξ ναι και γω σαν βασιλης μπηκα. Ειμαι επιτυχων. Αλλα αν δεν ειχα μπει; Αν με εκνευριζει μια τωρα αυτο το βλα κα κι Αν ημουν επιλαχων θα με εκνευριζε 10. Τελειωνωντας ομως πρεπει να πουμε οτι υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να μην εχουν κανει λαμογια... Υπαρχει... Ποτε δεν λεμε ποτε... Αλλα μην υποστηριζουμε κιολας την λογικη "ελα τι ψαχνεις τωρα, δε παιζει να εχει γινει και τιποτα... "
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

bonito έγραψε:Γκρεκο η γιώργο δεν ειναι ακριβως ετσι... Να σου πω ναι, πολλοι κλαιγονται γιατι δεν μπηκαν τωρα, γιατι γιατι γιατι γιατι... Για παρα πολλους λογους... Αλλα εναν φισιολογικο ανθρωπο ΤΙΜΙΟ κυριως εχω την εντυπωση οτι τον πειραζει να βλεπει ασημαντους να περνουν θεσεις αλλωνων... Βλεπε για παραδειγμα τον τυπο που περισυ εχει 8,5 και φετος 19,2 απολυτηριο... Δεν τα εκανα κρεμασταρια για τον μ α λ α κα γιατι ο θεος μου εδωσε την φωτηση απο παλια να μαζεψω τα μορια και ηρθε η στιγμη να μπω αλλα ρε συ ο 401 που δεν μπηκε μπορει να τα ειχε μαζεψει με κοπο... Δεν ξερω ποιος χαρισε το κεφαλι του στο δημιο αλλα αυτος εκει ο τυπας ειναι μεσα. Και ο επιλαχων μπορει να μην μπει... Γιατι και μια αλλη παριμοια λεει οτι εκει που φτυνεις εκει θα γλυψεις... Μην σκεφτεσαι δλδ το κεφαλι σου μονο. Νταξ ναι και γω σαν βασιλης μπηκα. Ειμαι επιτυχων. Αλλα αν δεν ειχα μπει; Αν με εκνευριζει μια τωρα αυτο το βλα κα κι Αν ημουν επιλαχων θα με εκνευριζε 10. Τελειωνωντας ομως πρεπει να πουμε οτι υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να μην εχουν κανει λαμογια... Υπαρχει... Ποτε δεν λεμε ποτε... Αλλα μην υποστηριζουμε κιολας την λογικη "ελα τι ψαχνεις τωρα, δε παιζει να εχει γινει και τιποτα... "

γι'αυτό υπάρχει το δικαίωμα ένστασης. Αν αυτός δεν μπήκε με την αξία του. Θα έχει ποινικές κυρώσεις. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουνε μερικοί. Αλλά είπαμε. Φέτος 2010 ανεργία. Και θέλανε όλοι να γίνουνε αστυνομικοί... Τις προηγούμενες χρονιές δεν ήθελε κανένας. Άσε που μερικοί κάνανε τα χαρτιά τους χωρίς να ξέρουνε πόσα μόρια μαζεύουνε.
...
Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Whiteyez »

Greek_Army έγραψε:Άσε που μερικοί κάνανε τα χαρτιά τους χωρίς να ξέρουνε πόσα μόρια μαζεύουνε.
...

Καλά εδώ έκαναν τα χαρτιά τους άτομα που δεν γνώριζαν σε πια κατηγορία είναι. Ότι νάναι. Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Whiteyez έγραψε:
Greek_Army έγραψε:Άσε που μερικοί κάνανε τα χαρτιά τους χωρίς να ξέρουνε πόσα μόρια μαζεύουνε.
...
Καλά εδώ έκαναν τα χαρτιά τους άτομα που δεν γνώριζαν σε πια κατηγορία είναι. Ότι νάναι.Εικόνα

ε ναι τι να λέμε τώρα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης