Εμενα απο το τμημα μου ειπαν να τα κανω και να περιμενω ειδοποιηση. Τα κανα και ντροπη στο δημοσο που μου πηραν και 40 ευρο για τις εξετασεις. Δεν φτανει που θα υπηρετω μια ζωη μου πηραν και φραγγα.
μανωλης έγραψε:Εμενα απο το τμημα μου ειπαν να τα κανω και να περιμενω ειδοποιηση. Τα κανα και ντροπη στο δημοσο που μου πηραν και 40 ευρο για τις εξετασεις.Δεν φτανει που θα υπηρετω μια ζωη μου πηραν και φραγγα.
θα σου κάνουμε άγαλμα μεγάλε. Σε ευχαριστούμε που μας τιμάς με την παρουσία σου στο δημόσιο!
Πλακα μου κανεις που θα πω ερυχαριστω. Δεν με εβαλαν αλλα μπηκα με την αξια μου, με τον βαθμο μου με τα αγγλικα μου με 17 μηνες δοκιμος. Αυτοι θα πρεπει να με ευχαριστησουν πουθα παει και ενας σωστος επιτελους και οχι μοναχα ραμποκομαντος και ψευτομαγκες.
Μάλιστα. Είσαι εσύ ο σωστός και οι άλλοι είναι ραμποκομάντος και ψευτόμαγκες. Ούστ ρε! Πες πως δεν είσουν άξιος για τίποτα καλύτερο έξω και άσε τα σάπια. Ναι ευχαριστώ να λες που το δημόσιο σε έβαλε σε μια δουλειά γιατί άμα δε το πεις θα είσαι αχάριστος. Λες και έκανες καμια μαγκιά που πήγες δόκιμος
Αμά σκέφτονται έτσι οι σωστοί ήθελα να ξερα πως σκέφτονται οι λάθος
bill love έγραψε:greek army θελω να μάθω εαν ειμαι μεσα στους επιτυχόντες και εγω γιατι έχω μπερδευτει κανονικά!
απλά τα πράγματα αν ανήκεις στην Α κατηγορία και είσαι μέσα στους πρώτους 400 είσαι επιτυχόντας. Αν ανήκεις στην Β κατηγορία και είσαι μέσα στους 100 πρώτους είσαι επιτυχόντας
Καλημερα! Πηρα τηλεφωνο στο αρχηγειο και ρωτησα για το επομενο σταδιο! Και μου ειπαν το μαγικο... Τελος νοεμβριου με αρχες δεκεμβριου... Γιατρους! Τωρα εξεταζουν τις ενστασεις! Καλο καλοκαιρι...