παιδια ναι... Το νου σας στα τηλεφωνα... Κινητα- σταθερα!ILIAS KRITI έγραψε:Υπομονη φιλαρακια και το νου σας στα τηλεφωνα. Η αρχη εχει γινει.
Eπιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 81
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Το ξερω. Σιγα σιγα ενας ενας θα μας λεει ουι τον πειραν τηλ.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Στάθη, μήπως πρέπει πρώτα να περιμένετε να οριστικοποιηθούν οι πίνακες απ'τον ΑΣΕΠ και μετά να σας καλέσουν;
Οι εκλογές ειναι σε δύο περίπου εβδομάδες, νομίζω πρέπει να περιμένετε. Δεν θα προλάβουν να ελέγξουν πάνω από 600 άτομα στην Αθήνα
Οι εκλογές ειναι σε δύο περίπου εβδομάδες, νομίζω πρέπει να περιμένετε. Δεν θα προλάβουν να ελέγξουν πάνω από 600 άτομα στην Αθήνα
να περιμενουμε; Τι ακριβως; Αφου με πηραν τηλ... Δεν ειπα οτι περιμενω να με παρουν!giorgos έγραψε: Στάθη, μήπως πρέπει πρώτα να περιμένετε να οριστικοποιηθούν οι πίνακες απ'τον ΑΣΕΠ και μετά να σας καλέσουν;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 97
Εμενα με πηραν να παω στο τμημα να λαβω γνωση οτι ημουν επιτυχων... Τους ρωτησα για τις εξετασεις-αθληματα και μου ειπαν δεν ξερουμε ακομα θα σε ενημερωσουμε... Απο αυριο θα ξεκινησω τις εξετασεις βεβαια...
και με το τυπου Α; Τι θα κανουμε τελικα?bonito έγραψε:Εμενα με πηραν να παω στο τμημα να λαβω γνωση οτι ημουν επιτυχων... Τους ρωτησα για τις εξετασεις-αθληματα και μου ειπαν δεν ξερουμε ακομα θα σε ενημερωσουμε... Απο αυριο θα ξεκινησω τις εξετασεις βεβαια...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ρε φιλε μπορεις να μου πεις ακριβως ποιες ειναι οι εξετασεις αμα ειναι να τις αρχισουμε
αν ξερει καποιος που τα λεει αυτας;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
karbilaras έγραψε:Ρε φιλε μπορεις να μου πεις ακριβως ποιες ειναι οι εξετασεις αμα ειναι να τις αρχισουμε
στην προκήρυξη τα λέει
Στάθη δεν αμφισβητώ ότι σε πήραν τηλέφωνα, αλλά όταν Σε παίρνουν τηλέφωνο δεν σου λένε να μη λείπεις την επόμενη εβδομάδα διότι μπορεί να περάσεις από ιατρικές εξετάσεις. Είναι υποχρεωμένοι να σε πάρουν και να σου πουν Συγκεκριμένη ημερομηνία που θα πρέπει να παρουσιαστείς, όχι αβέβαια πραγματα. Είναι δικό τους το λάθος, όχι δικό σου
Διαβάστε λίγο την προκήρυξη. Βάζει τα πράγματα σε μία σειρά.
1) Αναρτώνται οι πίνακες επιτυχόντων
2) Δεκαήμερη προθεσμία για υποβολή ένστασης στον ΑΣΕΠ
3) Το ΑΣΕΠ εκδίδει νέους κυρωμένους πίνακες επιτυχόντων και τους διαβιβάζει στην Αστυνομία
4) Όσοι περιλαβάνονται στους κυρωμένους πίνακες επιτυχόντων, περνούν από τις δοκιμασίες
5) Όσοι περάσουν και τις δοκιμασίες, καλούνται για πρόσληψη, αφού υποβάλλουν κάποια συμπληρωματικά δικαιολογητικά
3) Το ΑΣΕΠ εκδίδει νέους κυρωμένους πίνακες επιτυχόντων και τους διαβιβάζει στην Αστυνομία
4) Όσοι περιλαβάνονται στους κυρωμένους πίνακες επιτυχόντων, περνούν από τις δοκιμασίες
5) Όσοι περάσουν και τις δοκιμασίες, καλούνται για πρόσληψη, αφού υποβάλλουν κάποια συμπληρωματικά δικαιολογητικά
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Ναι αλλα μπορουμε να τα αρχισουμε μονοι μας οι να περιμενουμε το προγραμμα;
να τα κανουμε εκει με αρμοδιουσ;
-
- Στρατηγός
Οι μέρες των δοκιμασίων ανακοινώνονται από το sefeaa.gr
-
- Στρατηγός
karbilaras έγραψε:Ναι αλλα μπορουμε να τα αρχισουμε μονοι μας οι να περιμενουμε το προγραμμα;
Eξετάσεις θα κάνεις μόνος σου. Εκεί απλά θα τις δούνε, μην λέμε πράγματα που τα έχουμε πει άπειρες φορές
...
ρε φιλε... Αυτα μου ειπαν αυτα ειπα... Τωρα εσυ μου λες ποιος εκανε λαθος και τι θα επρεπε να κανει! Δε το εξεταζω! Αν σε παρουν πες τα σε αυτους!giorgos έγραψε:Στάθη δεν αμφισβητώ ότι σε πήραν τηλέφωνα, αλλά όταν Σε παίρνουν τηλέφωνο δεν σου λένε να μη λείπεις την επόμενη εβδομάδα διότι μπορεί να περάσεις από ιατρικές εξετάσεις. Είναι υποχρεωμένοι να σε πάρουν και να σου πουν Συγκεκριμένη ημερομηνία που θα πρέπει να παρουσιαστείς, όχι αβέβαια πραγματα. Είναι δικό τους το λάθος, όχι δικό σου
εγω τις εκανα... Και περιμενω να παρω τα αποτελεσματα!karbilaras έγραψε:Ναι αλλα μπορουμε να τα αρχισουμε μονοι μας οι να περιμενουμε το προγραμμα;
Για τις εξετασεις μου εχουν πει οτι δεν μπορεις να τις κανεις οποτε θελεις σου δινουν καποιες συγκεκριμενες ημερομηνιες απο την αστυνομια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες