Αλλαγή ημερομηνίας κατάταξης στη φόρμα
Πλησιαζει και η παρασκευη, για να δουμε θα χουμε καλα νεα αυτη τη φορα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Δυσκολα... Αλλα αντε να δουμε.
Να ρωτησω ρε παιδια, υπαρχει καποιος που πριν τις 26 του οκτωμβρη δε του εβγαζε ημερομηνια και μετα τις 26 του εβγαλε?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παιδια με πηραν τηλ σημερα απο το αστυνομικο τμημα και μου ειπαν να παω να παρω το χαρτι... Αυλωνα 16/11 μπαινω !Στα σαιτ του στρατου μεχρι κ τωρα δεν λενε τιποτα οτι εχω καταταχθει... Μαλλον δεν εχουν ενημερωθει τα σαιτ...
απο το σιγουρο οτι δν μπαινω ηρθε τελικα !^^
τις τελευταιες μερες κοιταξτε το αυτο αν θα μπειτε η οχι... Απο τις 29οκτ ειχε βγει το χαρτι καταταξης και στα σαιτ δεν ελεγαν τπτ... Παρα μονο οταν με πηραν τηλ σημερα κ με ειδοποιησαν !
απο το σιγουρο οτι δν μπαινω ηρθε τελικα !^^
τις τελευταιες μερες κοιταξτε το αυτο αν θα μπειτε η οχι... Απο τις 29οκτ ειχε βγει το χαρτι καταταξης και στα σαιτ δεν ελεγαν τπτ... Παρα μονο οταν με πηραν τηλ σημερα κ με ειδοποιησαν !
Φίλε "Ζako" πότε είχες δηλώσει για εθελοντής ;
Ποιόν μήνα ;
Ποιόν μήνα ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Σημερα το πρωι με πηραν τηλ και μου ειπαν να περασω να παρω το χαρτι.Ναι, εθελοντικα ειχα δηλωσει για δευτερη φορα (τον αυγουστο δεν με πηραν λογου χωριτηκοτητας τ στρατου)
και η πλακα ειναι οτι πηραν εμενα που ειμαι εθελοντης (γεν.92) και ενας φιλος μου που ειναι του 91 που ηταν η σειρα του δεν τον πηρανε... Και ειχε δηλωσει και εθελοντικα και αυτος για να το κανει πιο σιγουρο οτι θα μπει αλλα τιποτα...
Στο σαιτ καθε μερα εμπαινα με καμια αλλαγη... Απο το αστυνομικο τμημα με ενημερωσαν...
Δηλωσα 1 σεπτεμβρη
...
και η πλακα ειναι οτι πηραν εμενα που ειμαι εθελοντης (γεν.92) και ενας φιλος μου που ειναι του 91 που ηταν η σειρα του δεν τον πηρανε... Και ειχε δηλωσει και εθελοντικα και αυτος για να το κανει πιο σιγουρο οτι θα μπει αλλα τιποτα...
Στο σαιτ καθε μερα εμπαινα με καμια αλλαγη... Απο το αστυνομικο τμημα με ενημερωσαν...
Δηλωσα 1 σεπτεμβρη
...
Εγω το 91 ειμαι και δηλωσα εθελοντης τελη αυγουστου. Πιστευω να με παρουν!
Οκ,thanks.
Φαίνετε τους πέρνουν με τη σειρά τους εθελοντές όσοι δήλωσαν πιο νωρίς μέχρι να fullaroun. Εγώ δήλωσα τέλοι Σεπτεμβρίου. Άντε φίλε καλή σου θητεία και καλή τύχη για μας τους υπόλοιπους που μέχρι και σήμερα είμαστε στα χαμένα !
...
Φαίνετε τους πέρνουν με τη σειρά τους εθελοντές όσοι δήλωσαν πιο νωρίς μέχρι να fullaroun. Εγώ δήλωσα τέλοι Σεπτεμβρίου. Άντε φίλε καλή σου θητεία και καλή τύχη για μας τους υπόλοιπους που μέχρι και σήμερα είμαστε στα χαμένα !
...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Τι να σας πω ρε παιδια... Παντως μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι δεν υπηρχε μεσον στο να μπω... (αν υπηρχε δεν θα ρωταγα καν εφοσον θα υπηρχε)
Σε ευχαριστω φιλε καρμα να σε καλα !
αυτο π προτεινω εγω ειναι να μν περιμενετε προκοπει απο τα σαιτσ. Παρτε τηλ τα αστυνομικα σας τμηματα να δειτε αν εχει ερθει το χαρτι σας να μην περιμενετε αδικα τηλεφωνιμα...
Σε ευχαριστω φιλε καρμα να σε καλα !
αυτο π προτεινω εγω ειναι να μν περιμενετε προκοπει απο τα σαιτσ. Παρτε τηλ τα αστυνομικα σας τμηματα να δειτε αν εχει ερθει το χαρτι σας να μην περιμενετε αδικα τηλεφωνιμα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Σημερα ανανεωθηκε το σαιτ army.gr για την καταταξη. Οσοι ειστε στα αζητητα ακομα καντε τον κοπο αν μπορειτε και μπειτε να δειτε
εμενα μου βγαζει ακομα προσπαθιστε μετα τις 5 νοεμβριου... Εσενα τι σου ετυχε τελικα;zarko έγραψε:Σημερα ανανεωθηκε το σαιτ army.gr για την καταταξη. Οσοι ειστε στα αζητητα ακομα καντε τον κοπο αν μπορειτε και μπειτε να δειτε
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Το χαρτι καταταξης το εχω παραλαβει απο την πεμπτη αλλα στα σαιτς του υπουργειου δεν ελεγαν τιποτα... Μονο σημερα στην σελιδα του γες (army.gr) εγραφε οτι κατατασομαι 16/11 αυλωνα ΤΘ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης