ΝΙΝΑ έγραψε:Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δεν τα ξερω καλα τα πραγματα... Τα ατομα που καλεσαν τωρα θα τα παρουν ανεξαρτητα εαν περασουν τις αθλητικες δοκιμασιες η οχι; Γιατι πολυ σιγουροι ακουγονται οσοι ειναι στους πινακες με τους επιτυχοντεσ...
Πιστεύεις πως άτομα που έχουν υπηρετήσει στην πλεινονότητά τους δόκιμοι έφεδροι αξιωματικοί και ειδικές δυνάμεις στο στρατό, θα δυσκολευτούν να τα καταφέρουν σε αθλητικές δοκιμασίες που περνούν μέχρι και 17χρονα κοριτσάκια τις 3ης λυκείου που δίνουν για στρατιωτικές και σώματα ασφαλείας;
jim88 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Μπορει καποιος να με βοηθησει.. Είμαι Μέσα στα αποτελέσματα που βγηκαν για ειδικούς φρουρούς, συγκεκριμενα στο 20%. Γνωριζετε αν θα μας καλέσουν όλους Για αθλήματα και ψυχολογικά τεστ ή μόνο τους πρώτους 100;
ferelpis έγραψε:Παιδια μια πολυ γενικη ερωτηση... Επιλαχόντες Καλούν Για Αθλήματα Κλπ μονο οσους χρειαζονται; Η Υποχρεωτικά και τους 120;
Δες στην προκύρηξη, σελίδα 15.
Την εχω δει αδερφε πιστεψε με εχω μαθει την Προκήρυξή Απ'εξω απλα ο ενας λεει οτι ζητησαν 600 επιλαχοντες ο αλλος 179 ο αλλος οτι βγηκε λιστα με τα ονοματα των επιλαχοντων που θα πηγαιναν αθηνα και γενικα το θεωρω αδικο να τραβανε 120 ατομα (Α κατηγορια) στην αθηνα 3-4 μερες και μετα να τους πουν ευχαριστουμε αλλα οι 400 περασαν ολοι, στα σπιτια σας παλι. Το 2004 περασα ακριβως τα ιδια οταν εδινα για στρατωτικες σχολες, οπου ενω τα ειχα περασει ολα κοπηκα Λογο μοριων στις παννεληνιες οπου τα αποτελεσματα βγηκαν μετα και πηγε το "τρεξιμο" 4 μερες Στράφι... Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω.
ferelpis έγραψε:Παιδια μια πολυ γενικη ερωτηση... Επιλαχόντες Καλούν Για Αθλήματα Κλπ μονο οσους χρειαζονται; Η Υποχρεωτικά και τους 120;
Την εχω δει αδερφε πιστεψε με εχω μαθει την Προκήρυξή Απ'εξω απλα ο ενας λεει οτι ζητησαν 600 επιλαχοντες ο αλλος 179 ο αλλος οτι βγηκε λιστα με τα ονοματα των επιλαχοντων που θα πηγαιναν αθηνα και γενικα το θεωρω αδικο να τραβανε 120 ατομα (Α κατηγορια) στην αθηνα 3-4 μερες και μετα να τους πουν ευχαριστουμε αλλα οι 400 περασαν ολοι, στα σπιτια σας παλι. Το 2004 περασα ακριβως τα ιδια οταν εδινα για στρατωτικες σχολες, οπου ενω τα ειχα περασει ολα κοπηκα Λογο μοριων στις παννεληνιες οπου τα αποτελεσματα βγηκαν μετα και πηγε το "τρεξιμο" 4 μερες Στράφι... Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω.
Καταλαβαίνω, αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι. Όσοι από τους επιλαχόντες ελπίζουν πως θα μπούν, αξίζει να μπούν στη διαδικασία. Τουλάχιστον θα ξέρεις πως προσπάθησες.
Καταλαβαίνω, αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι. Όσοι από τους επιλαχόντες ελπίζουν πως θα μπούν, αξίζει να μπούν στη διαδικασία. Τουλάχιστον θα ξέρεις πως προσπάθησες.
Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια! Μην το αφηνεις. ...
λεει στο μηνυμα που διαγραφηκε απο τον γκρικ. "Ελέγξτε ταυτόχρονα τους έχοντας μόρια δόκιμου, ελέγχοντας ταυτόχρονα που υπηρέτησαν και σε ποια ειδικότητα και βλέποντας την ιδιότητα του πατέρα ο ίδιος θα τρομάξετε"
υπηρετησα στο Κουφοβουνο Διδυμοτειχου με την ιδιοτητα του Αξιωματικου Βολης... Και ο πατερας μου ειναι συνταξιουχος ΡΑΠΤΗΣ... Τρελο βυσμα σε λεω... Χαχαχαχαχαχαχα Μη τα ισωπεδωνετε ολα βρε βρε βρε...
και τι νομίζεις ότι θα κάνει ο τριανταφυλλόπουλος; Θα πάει στον ασεπ και θα τους μαλώσει; Μην λέτε ότι ναναι μωρέ. Και μην ασχολείστε με δημοσιοκάφρους
Απαράδεκτη αυτή η καθυστέρηση... Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να κάνουν επαλήθευση των απολυτηρίων και πιστοποιητικών τύπου Α'... Για 500 άτομα; Ανάθεμα τις εκλογές τους !
Προτεραιοτητα ειχαν τα αποτελεσματα για τους υποψηφιους γενικων καθηκόντων που βγηκαν σημερα. Σειρα εχουν τωρα τα αποτελεσματα των ΕΦ. Ασχετα αν τα ελεγχει διαφορετικη επιτροπη, ο αστυνομικος διευθυντης αποφασιζει για την τελικη δημοσιευση τους