Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

Εγω που ειμαι στην θεση 117 της β Λογικα βασει προκυρηξης ειμαι στο 20% των επιλαχοντων και πρεπει να δωσω αθληματα, ετσι ; ...
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

sta8hsss έγραψε:
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Εγω που ειμαι στην θεση 117 της β Λογικα βασει προκυρηξης ειμαι στο 20% των επιλαχοντων Και πρεπει να δωσω αθληματα, ετσι ;
Εικόνα
ναι... Θα βγει προγραμμα και για τους επιλαχ.

... Στω
Εικόνα ...
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nikos_electro »

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Εγω που ειμαι στην θεση 117 της β Λογικα βασει προκυρηξης ειμαι στο 20% των επιλαχοντων Και πρεπει να δωσω αθληματα, ετσι ;
Εικόνα

... Στω
Εικόνα ...
Παιδιά οι επιλαχόντες προετοιμαστείτε καλά, σαν να είστε επιτυχόντες... ! Καλή επιτυχία!Εικόνα
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Κέρβερος, δεν Έχω πάρει μήνυμα σου στο μειλ μου... Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα... ! Να περνάς να σε βλέπουμε φιλαράκι!Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μηνύματα με ειρωνικά σχόλια και χαρακτηρισμούς διαγράφονται
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Nikos_electro έγραψε:
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
Εικόνα

... Στω
Εικόνα ...
Παιδιά οι επιλαχόντες προετοιμαστείτε καλά, σαν να είστε επιτυχόντες... ! Καλή επιτυχία!Εικόνα

ποσοι απο τους επιτυγχοντες λες να βγουν εκτος;

...
staff

Δημοσίευση από staff »

Το πρωι ενημερωθηκα απο γνωστο μου που ηταν και αυτος υποψηφιος οτι οι πινακες θα αλλαξουν. Σε αυτον ειχαν κανει λαθος και δε του ειχαν μετρησει ειδικες δυναμεις και το διπλωμα γ. Δηλαδη τον ειχαν εκτος επιτυχοντων. Επειδη το ετρεξε του ειπαν οτι ειναι παρα πολλοι υποψηφιοι που δε τους εχουν μετρησει μορια. Ειναι πανω απο 50 που τωρα ειναι εκτος και κανονικα θα ειναι επιτυχοντες. Το προβλημα του ειπαν οτι παρουσιαστηκε με ειδικες δυναμεις, δοκιμους και διπλωματα. Αναμονη... Θα αλλαξουν αρδην οι πινακες
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
Nikos_electro έγραψε:
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
Εικόνα

... Στω
Εικόνα ...

ποσοι απο τους επιτυγχοντες λες να βγουν εκτος;

...
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω... Είσαι στη 17 θέση των επιλαχόντων... Έχεις πιθανότητες... Προετοιμάσου και περίμενε! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Εικόνα
pac.

Δημοσίευση από pac. »

Παιδες μπορει να μπουνε και ολοι οι επιλαχοντες. Περυση τους καλεσαν ολους και καλεσαν και επιπλεον. Ισως να θελουν να παρουν οσους περισσοτερους μπορουν ασχετα με το ποσοι θα κοπουνε μιας και για 1500 ξεκινησανε και το δντ τους πηγε στους 500. Θα δειξει...
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

pac. έγραψε:Παιδες μπορει να μπουνε και ολοι οι επιλαχοντες. Περυση τους καλεσαν ολους και καλεσαν και επιπλεον. Ισως να θελουν να παρουν οσους περισσοτερους μπορουν ασχετα με το ποσοι θα κοπουνε μιας και για 1500 ξεκινησανε και το δντ τους πηγε στους 500. Θα δειξει...
αυτα φιλος να μην τα γραφεις εδω αλλη φορα. Παρα μονο αν εχεις εγκυρη πηγη να γραψεις κατι τετοιο.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ρε νικ σβησε τα εισερχομενα σου ρε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

pac. έγραψε:Παιδες μπορει να μπουνε και ολοι οι επιλαχοντες. Περυση τους καλεσαν ολους και καλεσαν και επιπλεον. Ισως να θελουν να παρουν οσους περισσοτερους μπορουν ασχετα με το ποσοι θα κοπουνε μιας και για 1500 ξεκινησανε και το δντ τους πηγε στους 500. Θα δειξει...
ειναι οτι πιο ακυρο εχω ακουσει εδω μεσα!
ΝΙΝΑ

Δημοσίευση από ΝΙΝΑ »

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι δεν τα ξερω καλα τα πραγματα... τα ατομα που καλεσαν τωρα θα τα παρουν ανεξαρτητα εαν περασουν τις αθλητικες δοκιμασιες η οχι; Γιατι πολυ σιγουροι ακουγονται οσοι ειναι στους πινακες με τους επιτυχοντεσ...
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

sta8hsss έγραψε:
ειναι οτι πιο ακυρο εχω ακουσει εδω μεσα!
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
jim88

Δημοσίευση από jim88 »

Καλησπέρα παιδιά. Μπορει καποιος να με βοηθησει. . Είμαι Μέσα στα αποτελέσματα που βγηκαν για ειδικούς φρουρούς, συγκεκριμενα στο 20% . Γνωριζετε αν θα μας καλέσουν όλους Για αθλήματα και ψυχολογικά τεστ ή μόνο τους πρώτους 100;

Σας ευχαριστω εκ των προταιρων.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες