Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από δημητρης25 »

oΛα ειναι θεμα κονε!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από nic007 »

Τελος παντων οποιος θελει πραγματικα να κανει ενστασεις για να παρουν κεφαλια επιτελους, οποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα και θελει να το κανει, γιατι αυτο κοστιζει και 40 ευρω νομιζω σωστα; Ας το κανει παιδια... Να γινει ενα μεγαλο σκανδαλο. Εγω θα το εκανα αλλα τυχανει να μην εχω μια αυτη την περιοδο. Το θεμα δεν ειναι να μενουν αυτα τα λογια και αυτα τα αισχρα πραγματα μονο εδω στο φορουμ.
φιλικα μιλαω και οποιος μπορει και εχει την οικονομικη δυνατοτητα ας το κανει. Για να μην μας λενε κιολας οτι το ασεπ ειναι ασεπ, αριστο και αξιοκρατικο. Για να μη μας λεει και ο γιωργακης ο παπανδρεου οτι ολα ειναι μελι γαλα.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

δημητρης25 έγραψε:oΛα ειναι θεμα κονε!
φυσικα ειναι ολα θεμα κονε δημητρη. Εδω εδωσαν ονοματα αποδειξεις.
ΜΙΧΑΛΙΤΟ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΙΤΟ »

Ο βαθμος απολυτηριου δεν αλλαζει οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, συμφωνω μαζι του απολυτα! ομως θα δουμε στην πορεια οτι αυτοι που αυξησαν το βαθμο τουσ ειτε με πλαστογραφια η με οποιοδηπωτε αλλο μεσο θα μπουν χωρις να τους πειραξει κανεις! οσο και βλακας να ειναι καποιος η πλαστογραφια αποτελει ποινικο αδικημα και το γνωριζει ποσο μαλλον να παει να τα καταθεσει στο στομα του λυκου! δηλ στην αστυνομια. η πλαστογραφια αν εγινε, εγινε απο του μπαρμπα τουσ η απο εντολη του μπαρμα προς τους αιτουμενους να την κανουν χωρις να αντιμετωπισουν κανενα απολυτως νομικο προβλημα! συγκρινεται τους τελικους επιτυχοντες οταν ανακοινωθουν με τις περιπτωσαρες που ειδαμε θα ειναι οι ιδιοι! θα πεσει πολυ γελιο η κλαμα!

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

Και δε νομιζω να τελιωνουν οι νστασεις την παρασκευη οποιος ειπε καποιος σε προηγουμενες σελιδες.
10 ημερες γραφει η προκυριξη μετα την ανακοινωση αποτελεσματων.
την παρασκευη το βραδυ βγηκαν.
εχουμε χρονο.
οποιος επιθυμαει για κατι τετοιο και δεν θελει τα λογια να μενουν μονο στο φορουμ ας μου στειλει μειλ να συμετασχω και εγω οικονομικα. Εγω ειμαι απο επαρχια, καποιος που ειναι απο αθηνα, ειναι γιαυτον πιο ευκολο να κανει τις ενστασεις. Τουλαχιστον αν βρεθει καποιος που θελει να βγουν αυτα στην φορα να συμετασχω και εγω οικονομικα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Καθε χρονο δινουν ονοματα αποδειξεις. Αλλαζει κατι; Παντα καποιος θα μπαινει ετσι! Κ να σου πω κ κατι; Χωρια αυτα τα 3-5 ατομα που ξερουμε κατι ειναι κ αλλα 10 που δεν ξερουμε τιποτα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΜΙΧΑΛΙΤΟ

Τι ασεπ ρε παιδια! απο το υπουργειο πολιτισμου διωχνουν ατομα που δουλευουν χρονια για να παρουν δικους τους δεν βλεπετε τι γινεται; επισης παγωμα προσληψεων ανεφερε η κυβερνηση! ενας υπουργος και ενας υποψηφιος δημαρχος 17 ατομα προσελαβε ο ενα απο τους δυο σε νομαρχια χωρις διαγωνισμο! ο αλλος δεν θυμαμαι! τα παιδια των υπουργων βουλευτων δουλευουν μεσα σε βουλη και σε υπουργεια τι ασεπ λεμε τωρα!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΙΧΑΛΙΤΟ έγραψε:Τι ασεπ ρε παιδια! Απο το υπουργειο πολιτισμου διωχνουν ατομα που δουλευουν χρονια για να παρουν δικους τους δεν βλεπετε τι γινεται;επισης παγωμα προσληψεων ανεφερε η κυβερνηση! Ενας υπουργος και ενας υποψηφιος δημαρχος 17 ατομα προσελαβε ο ενα απο τους δυο σε νομαρχια χωρις διαγωνισμο! Ο αλλος δεν θυμαμαι! Τα παιδια των υπουργων βουλευτων δουλευουν μεσα σε βουλη και σε υπουργεια τι ασεπ λεμε τωρα!

όχι σε όλους τους τομείς φίλε
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από bonito »

Και εγω αμα θελετε οπως και ο νικ ειμαι εδω... Πηγα στον ασεπ χθες και μου ελεγαν κατι παπατζες... Θα ξαναπαω αυριο ντεφι να γινει... Οποιος θελει ας μου στειλει πμ.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Μακαρι παιδια να ειναι ολα τοσο ευκολα και στο τελός να αποκαλυφθουν ολα! Και να μην τα καλυψουν! Και να ενδιαφερθουν για το θεμα αυτοι που πρεπει! Γιατι αν καποιος το εκανε και πλαστογραφησε. Δεν θα ειναι ενας κοινος πολιτης που δεν θα εχει καποιον απο πισω πουνα τον βοηθαει και να τον καλυψει σε τυχον τρικλοποδια!

ΜΙΧΑΛΙΤΟ

Φιλε γκρεεκ η εγω ειμαι αρκετα κινδυνολογος η εσυ πιο αισιοδοξος! εχω συμετασχει και εγω και ο αδερφος μου περαν απο διαγωνισμους σωματων ασφαλειας σε διαγωνισμο μεσω ασεπ, εγω λογω της ελειψης μοριων δεν μπηκα ο αδερφος μου ομως που εδωσε λιγο καιρο πανω στο αντικειμενο το οποιο σπουδασε θελοντας να κυνηγησει το ονειρο του και πιστευοντας αγνα στον θεσμο του ασεπ ο οποιος φυσικα πληρουσε τις προυποθεσεις και τα μορια. δεν περασε εκανε ενσταση γιατι την θεση την προλαβε ενας αλλοσ χωρις προυποθεσεις! οχι απλα με λιγα μορια απλα χωρις προυποθεσεις! η απαντηση απο τον κρατικο αυτο φορεα δεν ηταν μονο ψευδη αλλα και ειρωνικη και σου το λεω με πασα ειλικρινια γιατι στο πανεπιστημιο κομοτηνης οπου σπουδαζε ο αδερφος ηταν μαζι και ιδιος ο επιτυχων! που ισχυριζοταν και καμαρωνε οτι εχει βυσμα!(τοσο βλακς ηταν) οσον αφορα της μεταγραφες πανεπιστημιων εχω δει προσωπικα ατομα οχι μονο να αλλαζουν τοπο φοιτησης αλλα και σχολη χωρις να κανουν ξανα βιογραφικο! ας μου υποδειξει καποιος σε καποιο τομεα που λειτουργησε αμεροληπτα ο ασεπ και ισως του βρουμε καμια λαδια! ισως εχω γινει αρκετα καχυποπτος γιατι μπορει συνεβη μονο στο δικο μου περιβαλλον, η μονο στην δικη μου αντιληψη, η ακομα καλυτερα ειμαστε η μεμονομενη περιπτωση που δεν λειτουργησε καλα ο ασεπ ευχαριστω πολυ γκρεεκ αρμυ! κανεις καλη δουλεια! νικ 007 υπομονη φιλαρακι σε πιανω οχι 43ε μονο φοδρα στη τσεπη!

ΜΙΧΑΛΙΤΟ

Συγνωμη γκρεεκ αρμυ προετρεξα δεν ειδα την επισημανση που εκανες στο παγωμα προσληψεων και νομισα οτι μιλουσες για αν λειτουργει ο ασεπ σε καποιους τομεις! αλλα τουλαχιστον δεν εγραφα τζαμπα καποιος θα το δει!

Δεβετζής Βασίλης

Δημοσίευση από Δεβετζής Βασίλης »

Παίδες επειδή είμαι άσχετος με το θέμα να ρωτήσω κάτι. Εγώ που δεν είμαι στους επιτυχόντες (έχω μαζέψει 2320 μόρια) θα δώσω τα αθλήματα μπας και γίνει κανα θαύμα και με πάρουν ή δε θα δώσω καθόλου; Και αν δίνω τελικά υπάρχει λόγος να πάω ή να μη μπω καν στον κόπο; Είμαι από αλεξ/πολη κ τα έξοδα είναι πολλά για να κατέβω αθήνα οπότε αν δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω να μη κατέβω άδικα.
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και για οποιαδήποτε συμβουλή μου δώσετε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεβετζής Βασίλης έγραψε:Παίδες επειδή είμαι άσχετος με το θέμα να ρωτήσω κάτι. Εγώ που δεν είμαι στους επιτυχόντες (έχω μαζέψει 2320 μόρια) θα δώσω τα αθλήματα μπας και γίνει κανα θαύμα και με πάρουν ή δε θα δώσω καθόλου; Και αν δίνω τελικά υπάρχει λόγος να πάω ή να μη μπω καν στον κόπο; Είμαι από αλεξ/πολη κ τα έξοδα είναι πολλά για να κατέβω αθήνα οπότε αν δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω να μη κατέβω άδικα.
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια και για οποιαδήποτε συμβουλή μου δώσετε.

δεν δίνεις αθλήματα όχι
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Εγω που ειμαι στην θεση 117 της β Λογικα βασει προκυρηξης ειμαι στο 20% των επιλαχοντων Και πρεπει να δωσω αθληματα, ετσι ;
Εικόνα
ναι... Θα βγει προγραμμα και για τους επιλαχ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες