Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Nikos_electro »

007 έγραψε: Αναβαθμίσεις πτυχίων συνεχεία

Κατάντησαν σαν τα φτιαγμένα αυτοκίνητα

2010 διαγωνισμός για ΕΦ Α Κατηγορία

379 45378 Χ 475298 ΒΕΔΟΥΡΑΣΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΚΥΡΙΑΚΗ 15/02/1986 ΑΓΑΜΟΣ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ

ΣΕΡΡΩΝ18 5/1018,500002450,000

επιτυχών

2005 ΔιαγωνισμόςΕΠΟΠΣτρατόξηράς

Κωδικός αρ.5701734

ΒΕΔΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΕΡΡΩΝ ΕΜ Οδηγός οχημάτων ΕΜ (Ι1)

Σύνολο μορίων281

Συνέντευξη 150

Υπόλοιπα 131 (βαθμός τίτλου σπουδών, προυπηρεσια, ξενες γλώσσες κλπ)

Υποθέτουμε ότι όλα καλύπτουν τον τίτλο σπουδών του δηλ βαθμος*10,5=131δηλ απολυτήριο 12,5

Αποτυχών

Μπράβοκαι σαυτόν

Τι γίνεται ρε παιδιά, όλοι οι βόριοι βύσματα είναι;
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από bonito »

Κerveros έγραψε:Δηλαδή μπονίτο κάποιος που μπορεί να'χει τα μόρια σημαίνει ότι το αξίζει κιόλας; Οι διαγωνισμοί με μόρια είναι μια βλακεία και μισή. Δηλαδή εγώ τώρα επειδή δεν τυχαίνει να είμαι πολύτεκνη και δεν είχα τα φράγκα για δίπλωμα μηχανής είμαι απ' έξω άρα δεν άξιζα να μπω επειδή δεν έχω αυτά τα κριτήρια; Είδαμε κι αυτούς που τα έχουν τι π... Ιές εχουν κάνει. Και ας μην το παίζουμε υπεράνω. Όποιος μπορούσε να μπει με βίσμα θα το έκανε! Μην κοροϊδευόμαστε! Εκεί που δεν θα ανεχόμουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ βίσμα είναι στα αθλήματα και φυσικά στο να κάνει κάποιος πλαστογράφηση

μπορει και να μην το αξιζει απλα να περναει αξιοκρατικα... Αλλα σιγουρα αυτος που καβατζωνει τον κολο του σε βαρος αλλου ΔΕΝ Το αξιζει... Οτι και να εχει οτι και να κανει... Δεν το χωραει το κεφαλι μου αυτο το πραγμα. Ισως γιατι δεν το εχω κανει ποτε... Αλλα εγω σαν ανθρωπος ξερω οτι αν εισαι σωστος και θελεις κατι θα σου ερθει... Και να σου πω και κατι και γω ειμαι απο τριτεκνη οικογενεια... Αλλα μορια δεν πηρα... Και το διπλωμα μηχανης το εβγαλα με ιδρωτα. Γιατι και γω δοκιμος στην ορεστιαδα με πατερα συνταξιουχο των 650 ευρω δεν μου Περίσσευαν 350 ευρω για διπλωμα μηχανης... Τελος σου απαντησε πολυ σωστα και ο γρικ αρμυ... Για τις Πανελλήνιες...

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

bonito έγραψε:
Κerveros έγραψε: Δηλαδή μπονίτο κάποιος που μπορεί να'χει τα μόρια σημαίνει ότι το αξίζει κιόλας; Οι διαγωνισμοί με μόρια είναι μια βλακεία και μισή. Δηλαδή εγώ τώρα επειδή δεν τυχαίνει να είμαι πολύτεκνη και δεν είχα τα φράγκα για δίπλωμα μηχανής είμαι απ' έξω άρα δεν άξιζα να μπω επειδή δεν έχω αυτά τα κριτήρια; Είδαμε κι αυτούς που τα έχουν τι π... Ιές εχουν κάνει. Και ας μην το παίζουμε υπεράνω. Όποιος μπορούσε να μπει με βίσμα θα το έκανε! Μην κοροϊδευόμαστε! Εκεί που δεν θα ανεχόμουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ βίσμα είναι στα αθλήματα και φυσικά στο να κάνει κάποιος πλαστογράφηση

μπορει και να μην το αξιζει απλα να περναει αξιοκρατικα... Αλλα σιγουρα αυτος που καβατζωνει τον κολο του σε βαρος αλλου ΔΕΝ Το αξιζει... Οτι και να εχει οτι και να κανει... Δεν το χωραει το κεφαλι μου αυτο το πραγμα. Ισως γιατι δεν το εχω κανει ποτε... Αλλα εγω σαν ανθρωπος ξερω οτι αν εισαι σωστος και θελεις κατι θα σου ερθει... Και να σου πω και κατι και γω ειμαι απο τριτεκνη οικογενεια... Αλλα μορια δεν πηρα... Και το διπλωμα μηχανης το εβγαλα με ιδρωτα. Γιατι και γω δοκιμος στην ορεστιαδα με πατερα συνταξιουχο των 650 ευρω δεν μου Περίσσευαν 350 ευρω για διπλωμα μηχανης... Τελος σου απαντησε πολυ σωστα και ο γρικ αρμυ... Για τις Πανελλήνιες...

α θα ανεχοσουν το βυσμα... ; Εγω δεν θα το ανεχτω το βυσμα πουθενα... Και να σου πω και κατι... Δεν εκανες τα χαρτια σου σε μια προκυρηξη που δεν γνωριζες πως θα γινει η αξιολογηση και η εισαγωγη των επιτυχοντων, αντιθετα γνωριζες και το κυνηγησες. Και τωρα που δεν τα καταφερες λες ενα σωρο αηδιες! Αν τα καταφερνες θα ηταν η πιο αξιοκρατιη προκυρηξη του δημοσιου! ΕΛΕΟΣ ας αποδεκτουν καποιοι οτι καποιοι αλλοι κατειχαν περισσοτερα προσοντα οσο αναφορα τη Συγκεκριμενη προκυρηξη! Και να σου πω και κατι τελευταιο για να μην κουραζω το forum... Και στη Επομενη θα πρσπαθησεις... Με τα ιδια δεδομενα! Οποτε ας το!
007

Δημοσίευση από 007 »

Αναβαθμίσειςσυνέχεια

2010 Α Κατηγορία

9051180 ΑΒ104349ΛΑΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΒΑΣΙΛΙΚΗ 25/07/1984 ΑΓΑΜΟΣΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ19,219,20000 2720,000

2009 Β Κατηγορία

108437956ΑΒ104349ΛΑΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣΝΙΚΟΛΑΟΣΒΑΣΙΛΙΚΗ 25/07/1984 ΑΓΑΜΟΣΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ14 3/9 14,333332133,333

Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Κerveros έγραψε: Δηλαδή μπονίτο κάποιος που μπορεί να'χει τα μόρια σημαίνει ότι το αξίζει κιόλας; Οι διαγωνισμοί με μόρια είναι μια βλακεία και μισή. Δηλαδή εγώ τώρα επειδή δεν τυχαίνει να είμαι πολύτεκνη και δεν είχα τα φράγκα για δίπλωμα μηχανής είμαι απ' έξω άρα δεν άξιζα να μπω επειδή δεν έχω αυτά τα κριτήρια; Είδαμε κι αυτούς που τα έχουν τι π... Ιές εχουν κάνει. Και ας μην το παίζουμε υπεράνω. Όποιος μπορούσε να μπει με βίσμα θα το έκανε! Μην κοροϊδευόμαστε! Εκεί που δεν θα ανεχόμουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ βίσμα είναι στα αθλήματα και φυσικά στο να κάνει κάποιος πλαστογράφηση

"Δ... " Στήλε το μειλ σου... Νίκος απο Πανελ!
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από LEW »

Nikos_electro έγραψε:

φιλε η καθε μοριοδοτουμενη κατηγορια εχει τον λογο της που μοριοδοτειται... Σε μοριοδοτει που εισαι πολυτεκνος για να διευκολινει τις οικογενειες που ηταν αξιες να κανουν τοσα παιδια, μοριοδοτει μηχανες διπλωματα κτλ γιατι προφανως με μηχανες αυτοκινητα πουλμαν και κλουβες μετακινουνται οι αστυνομικοι, μοριοδοτει τις ειδικες δυναμεις για προφανεις λογους, μοριοδοτει το απολυτηριο για να σε ανταμειψει για το επιπεδο μορφωσης κτλ κτλ κτλ... Η καθε μια κατηγορια Ξεχωριστα εχει Τον λογο της που μοριοδοτειται και συνολικα ολες μαζι συνθετουν εναν ικανο υποψηφιο
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

LEW έγραψε:
Nikos_electro έγραψε:

φιλε η καθε μοριοδοτουμενη κατηγορια εχει τον λογο της που μοριοδοτειται... Σε μοριοδοτει που εισαι πολυτεκνος για να διευκολινει τις οικογενειες που ηταν αξιες να κανουν τοσα παιδια, μοριοδοτει μηχανες διπλωματα κτλ γιατι προφανως με μηχανες αυτοκινητα πουλμαν και κλουβες μετακινουνται οι αστυνομικοι, μοριοδοτει τις ειδικες δυναμεις για προφανεις λογους, μοριοδοτει το απολυτηριο για να σε ανταμειψει για το επιπεδο μορφωσης κτλ κτλ κτλ... Η καθε μια κατηγορια Ξεχωριστα εχει Τον λογο της που μοριοδοτειται και συνολικα ολες μαζι συνθετουν εναν ικανο υποψηφιο
αυτο ακριβωσ. Συμφωνω απολυτα.Εικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Κerveros

Δημοσίευση από Κerveros »

AΝ είναι όπως τα λέτε τότε γιατί υπάρχουν ένα σωρό ανάξιοι, ασυνείδητοι και διεφθαρμένοι αστυνομικοί; Ε; Ικανοί να μπουν στο σώμα ήταν! Να γίνουν αστυνομικοί όμως! Μην τα μπερδεύουμ! Και σε πληροφορώ φίλε στάθη ότι και να έμπαινα την αλήθεια θα την έλεγα! Όπως έκανα στο στρατό που είχα μπει και είδα την αναξιοκρατία! Τα κριτήρια σε κάνουν απλά άξιο να μπεις. Όχι και άξιο για ασστυνομικό, γιατρό, δικηγόρο κ. Λ. Π. Είναι ξεκάθαρη η διαφορά! Και για τις πανελλήνιες μπορεί να μπαίνουν με 19 αλλά μετά οι μισοί αποδεικνύονται ανάξιοι ή ανίκανοι... Όλοι τα βλέπουμε νομίζω!
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Λιού γνωρίζω πολύ καλά για ποιο λόγο μοριοδοτείται το κάθε κριτήριο. Απλά είπα όσοι είναι από πολύτεκνες οικογένειες να μην είναι στην ίδια κατηγορία με αυτούς που δεν είναι πολύτεκνοι. Να βοηθηθούν από ξεχωριστή κατηγορία. Όπως και οι τρίτεκνοι στους οποίους και ανήκω αλλά δεν παίρνω τα μόρια, να μην υπήρχε το όριο ηλικίας. Γνώμη μου. Και τα διπλώματα οδήγησης. Δηλ κάποιος είναι δύσκολο να μπει με να τα βγάλει μετά που θα έχει την οικονομική ευκαίρια; Ναι, τα ήξερα τα κριτήρια, δε συμφωνώ αλλά τί να κάνω; Να μη δώσω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Μπορεί να μην φτάσανε τα μόρια μου για να μπω αλλά Αυτό δεν με Κάνει και ανάξια να γίνω αστυνομικός. Απλά δεν είχα Αρκετά μόρια! Δεν μπορώ Να ξαναδώσω, είμαι 28!

Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Ελέκτρο με κατάλαβες ε; Γατόνι! Έχω πρόβλημα με το μέϊλ! Τί έγινε, πέρασες;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

007 το τελευταίο μήνυμα που έστειλες δεν το ενέκρινα. Δεν μπαίνε κανένας υπουργός εδώ μέσα οπότε δεν έχει νόημα

Υ. Γ Υπενθυμίζω για τελευταία φορά εδώ γράφουμε μόνο για τα αποτελέσματα για τους επιτυχόντες υπάρχει ξεχωριστό θέμα
...
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Kerveros έγραψε: Ελέκτρο με κατάλαβες ε; Γατόνι! Έχω πρόβλημα με το μέϊλ! Τί έγινε, πέρασες;

Αλίμονο να μην σε έπιαναΕικόνα... (μακάρι να μπαίναμε) αλλά Εικόνα Δυστυχώς όχι! Δ... Α κάθε εμπόδιο και καλό... Εικόνα! Σε περιμένω την Τετάρτη 8.00-9.00, να τα πούμε! Θα έρεις κ δεν θέλω δικαιολογίες... Ε; Πάρε το δικό μου μειλ: kafetzis_nikos@mail.gr Σε περίπτωση που δεν έρθεις... Έγω συνεχίζω κανονικά όπως σου είχα πει...
Nikos_electro
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Nikos_electro έγραψε:
Kerveros έγραψε: Ελέκτρο με κατάλαβες ε; Γατόνι! Έχω πρόβλημα με το μέϊλ! Τί έγινε, πέρασες;

Αλίμονο να μην σε έπιαναΕικόνα... (μακάρι να μπαίναμε) αλλά Εικόνα Δυστυχώς όχι! Δ... Α κάθε εμπόδιο και καλό... Εικόνα! Σε περιμένω την Τετάρτη 8.00-9.00, να τα πούμε! Θα έρεις κ δεν θέλω δικαιολογίες... Ε; Πάρε το δικό μου μειλ: kafetzis_nikos@mail.gr Σε περίπτωση που δεν έρθεις... Έγω συνεχίζω κανονικά όπως σου είχα πει...
σειρά 400 κάτι... Άσε!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Kerveros έγραψε: Λιού γνωρίζω πολύ καλά για ποιο λόγο μοριοδοτείται το κάθε κριτήριο. Απλά είπα όσοι είναι από πολύτεκνες οικογένειες να μην είναι στην ίδια κατηγορία με αυτούς που δεν είναι πολύτεκνοι. Να βοηθηθούν από ξεχωριστή κατηγορία. Όπως και οι τρίτεκνοι στους οποίους και ανήκω αλλά δεν παίρνω τα μόρια, να μην υπήρχε το όριο ηλικίας. Γνώμη μου. Και τα διπλώματα οδήγησης. Δηλ κάποιος είναι δύσκολο να μπει με να τα βγάλει μετά που θα έχει την οικονομική ευκαίρια; Ναι, τα ήξερα τα κριτήρια, δε συμφωνώ αλλά τί να κάνω; Να μη δώσω; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Μπορεί να μην φτάσανε τα μόρια μου για να μπω αλλά Αυτό δεν με Κάνει και ανάξια να γίνω αστυνομικός. Απλά δεν είχα Αρκετά μόρια! Δεν μπορώ Να ξαναδώσω, είμαι 28!

κριμα... Εικόνα
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Δεν ξέρω αν προσέξατε την προηγούμενη προκήρυξη, αλλά φέτος για πρώτη φορά χορηγείται το δικαίωμα υποβολής ένστασης στο ΑΣΕΠ. Περυσι, ο υποψήφιος μπορούσε μόνο να υποβάλει αίτηση διόρθωσης στοιχείων του πίνακα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες