Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Δηλαδή μπονίτο κάποιος που μπορεί να'χει τα μόρια σημαίνει ότι το αξίζει κιόλας; Οι διαγωνισμοί με μόρια είναι μια βλακεία και μισή. Δηλαδή εγώ τώρα επειδή δεν τυχαίνει να είμαι πολύτεκνη και δεν είχα τα φράγκα για δίπλωμα μηχανής είμαι απ' έξω άρα δεν άξιζα να μπω επειδή δεν έχω αυτά τα κριτήρια; Είδαμε κι αυτούς που τα έχουν τι π... Ιές εχουν κάνει. Και ας μην το παίζουμε υπεράνω. Όποιος μπορούσε να μπει με βίσμα θα το έκανε! Μην κοροϊδευόμαστε! Εκεί που δεν θα ανεχόμουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ βίσμα είναι στα αθλήματα και φυσικά στο να κάνει κάποιος πλαστογράφηση
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
Κerveros έγραψε:Δηλαδή μπονίτο κάποιος που μπορεί να'χει τα μόρια σημαίνει ότι το αξίζει κιόλας; Οι διαγωνισμοί με μόρια είναι μια βλακεία και μισή. Δηλαδή εγώ τώρα επειδή δεν τυχαίνει να είμαι πολύτεκνη και δεν είχα τα φράγκα για δίπλωμα μηχανής είμαι απ' έξω άρα δεν άξιζα να μπω επειδή δεν έχω αυτά τα κριτήρια; Είδαμε κι αυτούς που τα έχουν τι π... Ιές εχουν κάνει. Και ας μην το παίζουμε υπεράνω. Όποιος μπορούσε να μπει με βίσμα θα το έκανε! Μην κοροϊδευόμαστε! Εκεί που δεν θα ανεχόμουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ βίσμα είναι στα αθλήματα και φυσικά στο να κάνει κάποιος πλαστογράφηση
Kανείς δεν έχει μπει ακόμα... Τώρα αυτό που λες για τα μόρια. Θα μπορούσες και χωρίς να είσαι πολύτεκνος να τα έχεις τα μόρια.
Δεν ενθαρύνω ούτε μ'αρέσει να μου τρώνε τη θέση άτομα με βίσμα. Εγώ αυτά τα΄χω ζήσει στο πετσί μου πολλές φορές! Άλλωστε αποτυχών είμαι! Απλά δεν θα κρίνω το αν κάποιος αξίζει να γίνει αστυνομικός ή όχι επειδή είχε τα κριτήρια για να μπει. Ούτε ο καθένας νομίζω είναι μπορεί να κρίνει από μόνος του χωρίς ακόμα να έχει μπει στο σώμα το αν αξίζει ή όχι. Είναι πολύ εγωιστικό να κρίνεις από μόνος σου αν το αξίζεις ή όχι επειδή απλά είχες τα μόρια για να μπεις. Ίσως για κάποιους ν'ακούγεται σκληρό αυτό αλλά είναι καθαρά ορθολογιστικό. Ωμή πραγματικότητα. Το αν αξίζει κάποιος ή όχι στην πορεία θα φανεί.
-
- Στρατηγός
Kerveros έγραψε:Δεν ενθαρύνω ούτε μ'αρέσει να μου τρώνε τη θέση άτομα με βίσμα. Εγώ αυτά τα΄χω ζήσει στο πετσί μου πολλές φορές! Άλλωστε αποτυχών είμαι! Απλά δεν θα κρίνω το αν κάποιος αξίζει να γίνει αστυνομικός ή όχι επειδή είχε τα κριτήρια για να μπει. Ούτε ο καθένας νομίζω είναι μπορεί να κρίνει από μόνος του χωρίς ακόμα να έχει μπει στο σώμα το αν αξίζει ή όχι. Είναι πολύ εγωιστικό να κρίνεις από μόνος σου αν το αξίζεις ή όχι επειδή απλά είχες τα μόρια για να μπεις. Ίσως για κάποιους ν'ακούγεται σκληρό αυτό αλλά είναι καθαρά ορθολογιστικό. Ωμή πραγματικότητα. Το αν αξίζει κάποιος ή όχι στην πορεία θα φανεί.
τότε να καταργηθούνε και οι πανελλήνιες. Επειδή ο άλλος έβγαλε 19.000 μόρια δεν αξίζει να μπει αξιωματικών σωστά;
Γκρικ Αρμι και άλλα πραγματα βρωμάνε.
Είχα ξαναγράψει πριν δύο μέρες ότι στη λίστα επιτυχόντων έχω δει γνωστό μου, που εκκρεμούν εναντίον του μηνύσεις. Αυτό λογικά δεν θα ελεγχθεί από την αστυνομία;
Είχα ξαναγράψει πριν δύο μέρες ότι στη λίστα επιτυχόντων έχω δει γνωστό μου, που εκκρεμούν εναντίον του μηνύσεις. Αυτό λογικά δεν θα ελεγχθεί από την αστυνομία;
-
- Στρατηγός
giorgos έγραψε:Γκρικ Αρμι και άλλα πραγματα βρωμάνε.
εξαρτάται για ποιο λόγο του έχουνε κάνει τις μηνύσεις
Νομίζω για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση
-
- Στρατηγός
giorgos έγραψε:Νομίζω για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση
τότε θα έπρεπε να του ακυρώσουνε την συμμετοχή στην προκήρυξη.
Γκρικ Αρμι,
νομίζω ότι αυτό θα ελεχθεί από την Αστυνομία, λίγο πριν τον καλέσουνε για πρόσληψη. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο τότε δημιουργείται κώλυμα στην πρόσληψη, αν κατάλαβα καλά από τους όρους της προκήρυξης
νομίζω ότι αυτό θα ελεχθεί από την Αστυνομία, λίγο πριν τον καλέσουνε για πρόσληψη. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο τότε δημιουργείται κώλυμα στην πρόσληψη, αν κατάλαβα καλά από τους όρους της προκήρυξης
-
- Στρατηγός
giorgos έγραψε:Γκρικ Αρμι,
Υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ή έχουν καταδικασθεί για
κάποιο από τα ανωτέρω αδικήματα, μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις, αλλά
δεν προσλαμβάνονται, αν μέχρι το χρόνο έκδοσης της διαταγής πρόσληψης, δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση.
Ο όρος καταδίκη περιλαμβάνει και την καταδίκη σε ποινικό σωφρονισμό για τα
παραπάνω εγκλήματα.
Όσοι από τους υποψηφίους κληθούν για πρόσληψη, θα υποβάλουν στις Υπηρεσίες που είχαν καταθέσει αρχικά τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό,υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν παραπεμφθεί σε ποινική δίκη για τα αναφερόμενα αδικήματα στο κεφαλαίο ΙΙ παραγρ.1 εδαφ. Η΄της παρούσης προκήρυξης κατ' εφαρμογή της υπ' αριθ.11726 από9-6-2005 (Φ. Ε. Κ. Β΄838) απόφασης των Υπουργών Εσωτερικών ΔημόσιαςΔιοίκησης και Αποκέντρωσης και Δικαιοσύνης και σύμφωνα με τα υποδείγματα (Β) και (Γ).
Οι Δ/νσεις Αστυνομίας και οι Αστυνομικές Δ/νσεις, να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για τον έλεγχο των ως άνω υπεύθυνων δηλώσεων, όπως ορίζεται στην παρ.3 του άρθρου 10 του Ν.3230/2004, αναφέροντας στη Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού/Τμ.2ο /Γρ.5ο αποτελέσματα των ενεργειών τους, το συντομότερο δυνατό
Οι Δ/νσεις Αστυνομίας και οι Αστυνομικές Δ/νσεις, να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες για τον έλεγχο των ως άνω υπεύθυνων δηλώσεων, όπως ορίζεται στην παρ.3 του άρθρου 10 του Ν.3230/2004, αναφέροντας στη Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού/Τμ.2ο /Γρ.5ο αποτελέσματα των ενεργειών τους, το συντομότερο δυνατό
-
- Στρατηγός
Οπότε πρέπει να περιμένουμε
Αναβαθμίσεις πτυχίων συνεχεία
Κατάντησαν σαν τα φτιαγμένα αυτοκίνητα
2010 διαγωνισμός για ΕΦ Α Κατηγορία
379 45378 Χ 475298 ΒΕΔΟΥΡΑΣΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΚΥΡΙΑΚΗ 15/02/1986 ΑΓΑΜΟΣ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ
ΣΕΡΡΩΝ18 5/1018,500002450,000
επιτυχών
2005 ΔιαγωνισμόςΕΠΟΠΣτρατόξηράς
Κωδικός αρ.5701734
ΒΕΔΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΕΡΡΩΝ ΕΜ Οδηγός οχημάτων ΕΜ (Ι1)
Σύνολο μορίων281
Συνέντευξη 150
Υπόλοιπα 131 (βαθμός τίτλου σπουδών, προυπηρεσια, ξενες γλώσσες κλπ)
Υποθέτουμε ότι όλα καλύπτουν τον τίτλο σπουδών του δηλ βαθμος*10,5=131δηλ απολυτήριο 12,5
Αποτυχών
Μπράβοκαι σαυτόν
Κατάντησαν σαν τα φτιαγμένα αυτοκίνητα
2010 διαγωνισμός για ΕΦ Α Κατηγορία
379 45378 Χ 475298 ΒΕΔΟΥΡΑΣΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΚΥΡΙΑΚΗ 15/02/1986 ΑΓΑΜΟΣ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ
ΣΕΡΡΩΝ18 5/1018,500002450,000
επιτυχών
2005 ΔιαγωνισμόςΕΠΟΠΣτρατόξηράς
Κωδικός αρ.5701734
ΒΕΔΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣΕΡΡΩΝ ΕΜ Οδηγός οχημάτων ΕΜ (Ι1)
Σύνολο μορίων281
Συνέντευξη 150
Υπόλοιπα 131 (βαθμός τίτλου σπουδών, προυπηρεσια, ξενες γλώσσες κλπ)
Υποθέτουμε ότι όλα καλύπτουν τον τίτλο σπουδών του δηλ βαθμος*10,5=131δηλ απολυτήριο 12,5
Αποτυχών
Μπράβοκαι σαυτόν
μην υπερβαλλουμε. Ας αφησουμε τα παιδια πεσοντων αστυνομικων να παρουν τα 1000 τους μορια. Και δεν ειναι πολλα αυτα τα παιδια. Περιπου ενα ατομο αν ακαθε προκυριξη.Κerveros έγραψε:007 απευθύνεσαι σε φίλη... Θηλυκό! Για τους πολύτεκνους Θέλω να πω ότι Π. Χ εγώ που Δεν τυχαίνει να είμαι γιατί να Είμαι γιατί να είμαι στην ίδια κατηγορία Με κάποιον που τυχαίνει να είναι... Γιατί το να με περνάει σε μόρια κάποιος που Έχει διπλωμα μηχανής Είναι δεκτό γιατί αυτό μπορώ να το αποκτήσω κι εγώ αν βρω τα λεφτά. Να γίνω πολύτεκνη ομως δεν είναι στο χέρι μου! Δεν Μπορώ να το επιλέξω! Με πιάνεις; Όπως θα'πρεπε νομίζω και τα παιδιά των αστυνομικών Που έπεσαν την ώρα του καθήκοντος να Ήταν εκτός συναγωνισμού...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Νικ δεν μπορω να σου στειλω μνμ ρε.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες