Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Μακαρι να βρεθουν γιατι ειναι κριμα να μπαινουν με τσαμπουκα, με πουστι@, και να στερουν τη θεση απο καποιον αλλο που αξιζει πραγματικα. Απλα η ολη διαδικασια θα μας καθυστερισει κιαλλο.Εικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Kerveros

Δημοσίευση από Kerveros »

Πάντως για να το δούμε κι από μια άλλη οπτική γωνία το ότι κάποιος μπορεί να μπει με βίσμα δε σημαίνει σόνι και καλά Ότι μπορεί να μην το αξίζει κιόλας... Συμφωνείτε; Αρκεί να είναι ταπεινός και να μην το παίζει τσαμπουκάς ότι και καλά μπήκε κανονικά απέναντι σε παίδιά που μπήκαν κανονικά... Αλλά το αν αξίζει κάποιος τελικά νομίζω ότι αυτό μετά φαίνεται... Όπως το ίδιο θα ίσχυε και για τον καθένα μας Αν Έμπαινε...
γιάννα

Δημοσίευση από γιάννα »

Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ εδώ και καιρό το φόρουμ αν και δεν ετυχε να επέμβω ποτέ... Είμαι κι εγώ μιά από αυτούς που δεν τα κατάφεραν αν και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, με λόουερ, δίπλωμα φορτηγού και μοτοσικλέτας και έχω της αξιοπρεπέσταστη 3000+ θέση, για μένα έιναι κάπως απίθανο, όσοι και να κοπούν στην πορεία σίγουρα δεν έχω ελπίδες αλλα όσοι είστε πιο κοντα στη βάση να κάνετε ενστάσεις κι ίσως κάτι να βγει, αν δεν Μιλήσει κανείς Το μόνο σιγουρο είναι οτι στην επόμενη προκύρηξη θα γίνουν ξανά τα ίδια και πάλι Άτομα που το αξίζουν θα βρεθούν απέξω... Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν με το σπαθί τους και για όσους δεν πέρασαν, δε τρέχει τίποτα, θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες...
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από bonito »

Kerveros έγραψε:Πάντως για να το δούμε κι από μια άλλη οπτική γωνία το ότι κάποιος μπορεί να μπει με βίσμα δε σημαίνει σόνι και καλά Ότι μπορεί να μην το αξίζει κιόλας... Συμφωνείτε; Αρκεί να είναι ταπεινός και να μην το παίζει τσαμπουκάς ότι και καλά μπήκε κανονικά απέναντι σε παίδιά που μπήκαν κανονικά... Αλλά το αν αξίζει κάποιος τελικά νομίζω ότι αυτό μετά φαίνεται... Όπως το ίδιο θα ίσχυε και για τον καθένα μας Αν Έμπαινε...
απο αυτο και μονο σημαινει οτι πραγματικα δεν το αξιζει... Γιατι τρωει την θεση καποιου που δεν εβαλε βυσμα... Ελεος δλδ. Θα τρελαθουμε τελειως σε αυτην την χωρα.

...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πες τα ρε bill γιατι δεν παμε καθολου καλα.Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Kerveros έγραψε:Πάντως για να το δούμε κι από μια άλλη οπτική γωνία το ότι κάποιος μπορεί να μπει με βίσμα δε σημαίνει σόνι και καλά Ότι μπορεί να μην το αξίζει κιόλας... Συμφωνείτε; Αρκεί να είναι ταπεινός και να μην το παίζει τσαμπουκάς ότι και καλά μπήκε κανονικά απέναντι σε παίδιά που μπήκαν κανονικά... Αλλά το αν αξίζει κάποιος τελικά νομίζω ότι αυτό μετά φαίνεται... Όπως το ίδιο θα ίσχυε και για τον καθένα μας Αν Έμπαινε...
αν το αξιζε κανονικα δε θα του χρειαζοταν το βυσμα... Δε παει αξιος και βυσμα μαζι! Εγω Π. Χ που ειμαι αξιος δε μπορω να φαω την θεση ενος αναξιου βυσματος! Ενω το αντιθετο μπορει να γινει ανετα! ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

sta8hsss έγραψε:
αν το αξιζε κανονικα δε θα του χρειαζοταν το βυσμα... Δε παει αξιος και βυσμα μαζι! Εγω Π. Χ που ειμαι αξιος δε μπορω να φαω την θεση ενος αναξιου βυσματος! Ενω το αντιθετο μπορει να γινει ανετα! ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!
φιλε δεν παιζεσαι. Καλα τα ειπεσ. Εξαλλου εχουμε δει απειρες φορες το εργο αυτο να παιζει.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ILIAS KRITI έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
φιλε δεν παιζεσαι. Καλα τα ειπεσ. Εξαλλου εχουμε δει απειρες φορες το εργο αυτο να παιζει.
τα εχουμε δει ουκ ολιγες φορες αυτα... Γι αυτο μας πνιγει το δικιο ολους... Επιτυχοντες και μη... Τεσπα μακαρι να δυσει αυτη η μοδα του βυσματος γιατι εχει παραγινει! Ολα θα φανερωθουν παιδια αν δε επιτρεψουμε εμεις να γινει το αντιθετο!
007

Δημοσίευση από 007 »

Αποδεδείχθηκε πλέον η βιομηχανία των απολυτήριων γιαυτους που έχουν χρήματα και μέσον και ταυτόχρονα την έκπτωση του εκπαιδευτικού συστήματος

Το κριτήριο του απολυτηρίου με βαθμό αποδεδείχθηκε πόσο άδικο είναι καθώςκαι ο διαχωρισμός σε δυο κατηγορίες καλύτερα θα ήταν να μοριοδοτειται το επίπεδο εκπαίδευσης χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ο βαθμός δηλαδή έναν αριθμό μορίων για τους αποφοίτους των ΤΕΕ έναν αριθμό μορίων για τους αποφοίτους των λυκείων κλπ.) όπως γίνεται και με το πτυχίο ξένης γλώσσας

Να και μια άλλη περίπτωση

2008 στον διαγωνισμό για τους Ε. Φ. Είχε βαθμό απολυτηρίου 16 &3/11

2010 στον διαγωνισμό για Ε. Φ. Είχε βαθμό απολυτηρίου 19 &2/10.

2005 στον διαγωνισμό για ΕΠΟΠ στην αεροπορία είχε πτυχίο ΤΕΕ

2008

322 17789 Χ988234 ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 06/07/1986 ΑΓΑΜΟΣ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

163/11

X

X

X

X

16,27273

4

2

2

2427,273

2010

2 45759 Χ988234 ΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 06/07/1986 ΑΓΑΜΟΣ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

19 2/10

1

X

X

X

X

19,20000

3

5

3

2

3220,000

2005

Αριθμός αιτήσεως 3772

ΕπώνυμοΠΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

ΌνομαΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠατρώνυμοΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜητρωνυμοΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

Ειδικότητα ΠΡΑ

Σύνολο μορίων 380

Μόρια τίτλου σπουδών210 (πτυχίο ΤΕΕ)

Κατάφερε δε μεταξύ του 2008 και 2010 να γίνει κάτοχος και πτυχίου proficiency

Μπράβο και σαυτόν.

Και κάτι για τους δοκίμους γεννηθέντες το 1991

1) Δόκιμοι συνήθως γίνονται οι εξ αναβολής με την λογική ότι είναι ποιο ώριμοι για την διοίκηση ανθρώπων (λογικό)

2) Δόκιμος δεν γίνεται κάποιος επειδή το επιθυμεί αλλά με βύσμα (επάγγελμα πατέρα, πολιτικές διασυνδέσεις κλπ

3) Δόκιμοιυπηρετούνκαι στηνπληροφορική

4) Άραγε οι συγκεκριμένοι που υπηρέτησαν μήπως στον τόπο των συμφερόντων τους.

Και κάτι που με προβληματίζειμήπως η καθυστέρηση της εγκυκλίου έχει σχέση με το χρόνο λήξης της θητείας των.

Επίσης με προβληματίζει η αναβολή των διαδικασιών (έλεγχος των δικαιολογητικών!) μήπως από μέσα έγινε η ζημιά και περιμένουν αν θα σηκωθεί το θέμα (δημοσιότητα) η θα πέσει χαμηλά και να καλυφτούν όλα.

Το νόμιμο είναι και ηθικό;

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ναι οντωσ. Αντε να τελειωνει. Αν και εγω προσωπικα το εχω παρει αποφαση οτι για τη σχολη θα παμε μετα τον νοεμβρη. Μας ετυχαν οι εκλογεσ. Τι να κανουμε;Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ILIAS KRITI έγραψε:Ναι οντωσ. Αντε να τελειωνει. Αν και εγω προσωπικα το εχω παρει αποφαση οτι για τη σχολη θα παμε μετα τον νοεμβρη. Μας ετυχαν οι εκλογεσ. Τι να κανουμε;Εικόνα
ακου 10 μερες που ειναι οι ενστασεις, ο ΑΣΕΠ θα ελεγχει ηδη τις αιτησεις των επιτυχοντων και επιλαχοντων ωστε να ειναι ετοιμες οταν θα πανε οι ενστασεις εκει... Και να ελεγξουν μετα μεμονωμενα τις αιτησεις που θα εχουν γινει οι ενστασεις! Τωρα θα δουμε τι θα γινει!
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

sta8hsss έγραψε:
ILIAS KRITI έγραψε:Ναι οντωσ. Αντε να τελειωνει. Αν και εγω προσωπικα το εχω παρει αποφαση οτι για τη σχολη θα παμε μετα τον νοεμβρη. Μας ετυχαν οι εκλογεσ. Τι να κανουμε;Εικόνα
ακου 10 μερες που ειναι οι ενστασεις, ο ΑΣΕΠ θα ελεγχει ηδη τις αιτησεις των επιτυχοντων και επιλαχοντων ωστε να ειναι ετοιμες οταν θα πανε οι ενστασεις εκει... Και να ελεγξουν μετα μεμονωμενα τις αιτησεις που θα εχουν γινει οι ενστασεις! Τωρα θα δουμε τι θα γινει!
ναι αλλα περσυ βγηκε το προγραμμα την επομενη μερα απο την ανακοινωση των επιτυχωντων. Φετος λογικα οι ενστασεις θα ειναι αμετροιτεσ.Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ILIAS KRITI έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
ναι αλλα περσυ βγηκε το προγραμμα την επομενη μερα απο την ανακοινωση των επιτυχωντων. Φετος λογικα οι ενστασεις θα ειναι αμετροιτεσ.Εικόνα
θα δουμε... Δε λες Καλα που τα εβγαλαν τουλαχιστον... Και δε το πηγαν μετα τις εκλογες για να τα κανουν ολα μαζι! Δε πειραζει τουλαχιστον ξερουμε τα αποτελεσματα!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ναι. Παλι καλα γιατι αυτο ηταν κι το πιο μεγαλο ανχοσ. Ηταν ενα μικρο θαυμα να εισαι μεσα στους επιτυχωντεσ... Εγω ετσι το βλεπω.Εικόνα
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

nikoslok έγραψε:Για 10 ημέρες η αστυνομία θα μαζέψει όλες τις ενστάσεις. Μετά το πέρας τον 10 ημερών θα τις στείλει στον ΑΣΕΠ και εκεί θα ελεγχτούν όλες οι ενστάσεις και ταυτόχρονα θα γίνει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία γνησιότητας (απολυτηρίων, πτυχίων κτλ). Όταν ελεγχτούν και οι ενστάσεις τελειώσει και η αυτεπάγγελτη διαδικασία, ο ΑΣΕΠ, θα δώσει στο Γραφείο
Τύπου /Υπ. Προστασίας του Πολίτη, σε ηλεκτρονική μορφή, τους ΝΕΟΥΣ πίνακες των ανωτέρω κατηγοριών κατά σειρά επιτυχίας, προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου η ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Επειδή η διαδικασία αυτήν μπορεί να πάρει και μήνα οι επιτυχόντες να μην περιμένουν νωρίτερα το πρόγραμμα για (αθλ-υγειον-ψυχ) δοκιμασίες.
Πηγή ενημέρωσης Αρχηγείο αστυνομίας.2106977327
Αρα Νίκο, απ'οτι κατάλαβα οι οριστικοί πίνακες θα βγουν μετά τις εκλογές, καθώς θα παραλύσει Το κρατος τις επόμενες εβοδομάδες λόγω των εκλογών της 7ης και 14ης Νοεμβρίου. Προφανώς οι δοκιμασίες θα γίνουν μετά τις εκλογές. Το ερώτημα μου είναι αν τελικοί επιτυχόντες θα μπουν στη σχολή τον Δεκέμβριο (Χριστούγεννα) ή τον Ιανουαριο με όλη αυτή την καθυστέρηση;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης