Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

ΕικόναΕικόναΕικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
staff

Δημοσίευση από staff »

007 έγραψε:Θέλει να Είναι Μόνιμα Υποψήφιος; Η μήπως Μπέρδεψε Τον Διαγωνισμό Για Ε. Φ. Με την σχολή Σ. Μ. Υ.

Σε αυτο εχεις δικιο, αλλα δε μπορεις να αναδημοσιευεις κατι με εμφαση και να αφηνεις υπονοουμενα... Μπορει το παλικαρι για χιλιους δυο λογους να μην ακολουθησε περσυ, φιλικα
007

Δημοσίευση από 007 »

Δεν Άφησα Κανένα Υπονοούμενο Γιαυτό Έγραψα Και την Σειρά Του την Περσινή. Και αυτό δεν Έχει Να Κάνει Με το Συγκεκριμένο Άτομολογοπαίγνιο Ήταν Για Αποφόρτισή Του Κλιματος.

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

007 έγραψε:Δεν Άφησα Κανένα Υπονοούμενο Γιαυτό Έγραψα Και την Σειρά Του την Περσινή. Και αυτό δεν Έχει Να Κάνει Με το Συγκεκριμένο Άτομο λογοπαίγνιο Ήταν Για Αποφόρτισή Του Κλιματος.

εσυ 007 εκανες τα χαρτια σου; Εισαι μεσα;
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
παπ...γ

Δημοσίευση από παπ...γ »

Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση... Γιατι ακρη... Δεν μπορω να βγαλω!
η βαση ποια ειναι τελικα; Γιατι τα εχω χασει τελειως! Μπηκα στο www.sefeaa.gr... Λεει το ονομα μου στην κατηγορια 20%. Αλλα δεν μπορω ν ακταλαβω!
ευχαριστω...
007

Δημοσίευση από 007 »

Όχι Και στα δυο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

παπ... Γ έγραψε:Καλησπερα παιδια! Μια ερωτηση... Γιατι ακρη... Δεν μπορω να βγαλω!
η βαση ποια ειναι τελικα; Γιατι τα εχω χασει τελειως! Μπηκα στο www.sefeaa.gr... Λεει το ονομα μου στην κατηγορια 20%. Αλλα δεν μπορω ν ακταλαβω!
ευχαριστω...

αν είσαι κάτω από τη 100η θέση δεν είσαι στους επιτυχόντες.
nikakiniii
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikakiniii »

Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω... Οταν καποιος εχει γεννηθει το 1991 γινεται να εχει διπλωμα γ κατηγοριας (φορτηγο) ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikakiniii έγραψε:Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω... Οταν καποιος εχει γεννηθει το 1991 γινεται να εχει διπλωμα γ κατηγοριας (φορτηγο) ;

Προϋποθέσεις:
Σαν ελάχιστο όριο ηλικίας για την κατάθεση αίτησης και δικαιολογητικών για την χορήγηση άδειας οδήγησης είναι το 18ο έτος, συμπληρωμένο.
Να είναι κάτοχος Β' κατηγορίας άδειας οδήγησης τουλάχιστον.
nikakiniii
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikakiniii »

Αρα το παιδι που περασε ε. Φ και ειναι του 1991 και κατεχει αδεια οδηγησης κατηγοριας γ (φορτηγο) χρειαζεται ενσταση; Α και κατι ακομα... Κατεχει και διπλωμα μηχανης απεριοριστων και υπηρετησε σαν δοκιμος ειδικων δυναμεων...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

nikakiniii έγραψε:Αρα το παιδι που περασε ε. Φ και ειναι του 1991 και κατεχει αδεια οδηγησης κατηγοριας γ (φορτηγο) χρειαζεται ενσταση; Α και κατι ακομα... Κατεχει και διπλωμα μηχανης απεριοριστων και υπηρετησε σαν δοκιμος ειδικων δυναμεων...

δεν χρειάζεται όχι. Επίσης ότι κατέχει δίπλωμα μοτοσικλέτας μπορεί να έβγαλε 125. Για τον στρατό βαριέμαι να τα εξηγώ σελίδα 69 εξηγεί ένας φίλος
...
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikoslok »

Ποσο με τσαντιζουν μερικα ατομα που τα θελουν ολα ετοιμα ψαχτε ρε μονο ετσι θα μαθετε Τι να σας πω ρε απορω ρε γρεεκ πως τους αντεχεις απορω!
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Καλημερα φιλε Greek ειδες που σου ελεγα οτι παιζει βυσμα! Εσυ μου ελεγες πως οτι ειναι αδιαβλητο και παει μονο με συστημα μοριων. Λοιπον εχω εναν που ειμασταν ιδια σειρα παρουσιαστηκαμε κορινθο και μετα εγω πηγα βολο και αυτος στην ροδο και απολυθηκαμε μαζι αυτος τωρα εχει και εφεδρος και ειδικες δυναμεις χωρις να εχει παει ηταν ΜΗΧΑΝΙΚΟ και στον πινακα επυτιχωντων λεει ΕΙΔΙΚ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΣ. Δευτερα τον εχω δωσει στεγνα και θα στειλω μνμα και στον Τρυανταφυλοπουλο... Παιδια ψαχτε το πολυ ολοι σας!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

DeLvIsOn έγραψε:Καλημερα φιλε Greek ειδες που σου ελεγα οτι παιζει βυσμα! Εσυ μου ελεγες πως οτι ειναι αδιαβλητο και παει μονο με συστημα μοριων. Λοιπον εχω εναν που ειμασταν ιδια σειρα παρουσιαστηκαμε κορινθο και μετα εγω πηγα βολο και αυτος στην ροδο και απολυθηκαμε μαζι αυτος τωρα εχει και εφεδρος και ειδικες δυναμεις χωρις να εχει παει ηταν ΜΗΧΑΝΙΚΟ και στον πινακα επυτιχωντων λεει ΕΙΔΙΚ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΣ. Δευτερα τον εχω δωσει στεγνα και θα στειλω μνμα και στον Τρυανταφυλοπουλο... Παιδια ψαχτε το πολυ ολοι σας!

φίλε μου από την στιγμή που βγαίνει ο πίνακας αποτελεσμάτων με τα μόρια μπορείς να ανακαλύψεις τα πάντα, κάνε ένσταση και άσε τον τριανταφυλλόπουλο
...
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

Greek_Army έγραψε:
DeLvIsOn έγραψε:Καλημερα φιλε Greek ειδες που σου ελεγα οτι παιζει βυσμα! Εσυ μου ελεγες πως οτι ειναι αδιαβλητο και παει μονο με συστημα μοριων. Λοιπον εχω εναν που ειμασταν ιδια σειρα παρουσιαστηκαμε κορινθο και μετα εγω πηγα βολο και αυτος στην ροδο και απολυθηκαμε μαζι αυτος τωρα εχει και εφεδρος και ειδικες δυναμεις χωρις να εχει παει ηταν ΜΗΧΑΝΙΚΟ και στον πινακα επυτιχωντων λεει ΕΙΔΙΚ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΟΣ. Δευτερα τον εχω δωσει στεγνα και θα στειλω μνμα και στον Τρυανταφυλοπουλο... Παιδια ψαχτε το πολυ ολοι σας!
φίλε μου από την στιγμή που βγαίνει ο πίνακας αποτελεσμάτων με τα μόρια μπορείς να ανακαλύψεις τα πάντα
Ναι ρε Greek και πραγματικα στεναχωριμαι με αυτα που παιζουν. Δευτερα βαζω κουκουλα και στεγνα παω και τον δινω φαντασου και ποσοι αλλοι εχουν κανει τα ιδια... Α ρε ***** κρατος!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες