Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από basilis.lok »

Εγω τελικα ειμαι 126 θεση στην Β! Λετε να εχω καμια ελπιδα ρε παιδες; Η να ψαξω για αλλη δουλεια?
Kallitheatis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kallitheatis »

Κυριες και κυριοι κατ αρχην συγχαρητηρια σε οσους περασατε. Καλη επιτυχια στα αθληματα κλπ και να τιματε παντα το εθνοσημο στο μπρατσο. Για οσους μειναμε απ εξω, δν χαθηκε ο κοσμος. Ενα ακομα βιογραφικο αποστειλαμε οπως τις τοσες εκατονταδες που εχουμε στειλει μεχρι στιγμης με τη μονη διαφορα οτι παραληπτης ηταν το Δημοσιο.

Οσον αφορα το παληκαρακι που απο αλανι εγινε επιστημονας σε λιγους μηνες, υπαρχουν ακομα πολλες περιπτωσεις σιγουρα. Ηξερα περιπτωση γνωστου που σημερα τον βλεπω στη λιστα με αναστημα 1,67 μετα βιας. Ευτυχως δεν περασε γτ αν το εκανε θα το τραβουσα το θεμα μεχρι τελους. Μιας και απεχω αρκετα απο τις θεσεις των επιλαχοντων οποτε και δεν προσδοκω κατι για φετος, θα ηθελα να παροτρυνω οσους εχουν αμφιβολιες οπως το παιδι λιγο παραπανω να κυνηγησουν το θεμα μεχρι τελους και να δικαιωθουν. Να χρησιμοποιησετε καθε μεσο που υπαρχει κ να μην καταπιειτε τιποτα. Πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπιες σε αυτα τα θεματα γτ αλλιως θα εχουμε και εμεις μεριδιο ευθυνων για την εξελιξη αυτης της χωρας.

Τελος ευχαριστω οποιους εδιναν πληροφοριες ειτε εντος ειτε εκτος του site. Εν αναμονει λοιπον των επομενων προκηρυξεων. Υγεια και δυναμη σε ολους.

bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από bonito »

Greek_Army έγραψε:
taspo έγραψε:Παιδιά η αλήθεια είναι ότι αρκετά πράγματα βρωμανε. Αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω στην Ελλάδα ζούμε. Ότι ένσταση και να κάνουμε δεν βγαίνει άκρη. Για αυτο το λόγο ξεχάστε το όσοι δεν μπορείτε και προσπαθήστε ξανά όσοι μπορείτε. Να ξέρετε ότι το συμαντικοτερο πράγμα που πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που έχουμε είναι η ΥΓΕΙΑ μας. Τίποτε άλλο. Ούτε τα μόρια ούτε τίποτα.

μην είσαι τόσο απόλυτος ότι με τις ενστάσεις δεν βγαίνει άκρη.

εχει δικαιο ο γρικ αρμυ... Μεχρι και γω που ειμαι επιτυχων ψαχνω να βρω που μπορω να κανω καταγγελια... Ε ελεος δλδ, εγω που δεν εβαλα βυσμα μπηκα... Αν δεν εμπαινα; Και αυτος που δεν μπηκε; Ο 401; Η ο 101; Οχι να σκεφτομαστε μονο τον κ ο λ ο μας... Ειναι κριμα... Αιντε με τους εξυπνους ελληνες... Χορτασαμε...

Υ. Γ. Γρικ θενκς για την υπομονη και την βοηθεια οπου χρειαστηκαμε και ισως να χρειαστουμε για λιγο ακομα. Εισαι παλικαρι. Υγεια πανω απο ολα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

bonito έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
taspo έγραψε:Παιδιά η αλήθεια είναι ότι αρκετά πράγματα βρωμανε. Αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω στην Ελλάδα ζούμε. Ότι ένσταση και να κάνουμε δεν βγαίνει άκρη. Για αυτο το λόγο ξεχάστε το όσοι δεν μπορείτε και προσπαθήστε ξανά όσοι μπορείτε. Να ξέρετε ότι το συμαντικοτερο πράγμα που πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που έχουμε είναι η ΥΓΕΙΑ μας. Τίποτε άλλο. Ούτε τα μόρια ούτε τίποτα.

μην είσαι τόσο απόλυτος ότι με τις ενστάσεις δεν βγαίνει άκρη.
εχει δικαιο ο γρικ αρμυ... Μεχρι και γω που ειμαι επιτυχων ψαχνω να βρω που μπορω να κανω καταγγελια... Ε ελεος δλδ, εγω που δεν εβαλα βυσμα μπηκα... Αν δεν εμπαινα; Και αυτος που δεν μπηκε; Ο 401; Η ο 101; Οχι να σκεφτομαστε μονο τον κ ο λ ο μας... Ειναι κριμα... Αιντε με τους εξυπνους ελληνες... Χορτασαμε...

Υ. Γ. Γρικ θενκς για την υπομονη και την βοηθεια οπου χρειαστηκαμε και ισως να χρειαστουμε για λιγο ακομα. Εισαι παλικαρι. Υγεια πανω απο ολα.

συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία Εικόνα
manos727
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από manos727 »

Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος που μπορω να δω τα αποτελεσματα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

manos727 έγραψε:Ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος που μπορω να δω τα αποτελεσματα;

http://www.sefeaa.gr/
manos727
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εδω λεει μονο τα μοροια οσων ισοβαθμουν. Τα γενικα αποτελεσματα?
chris

Δημοσίευση από chris »

Παιδες ξερει κανεις ποσους επιλαχοντες πηραν περυσι; Για φετος ποσοι βλεπεται να κοβονται;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

chris έγραψε:Παιδες ξερει κανεις ποσους επιλαχοντες πηραν περυσι; Για φετος ποσοι βλεπεται να κοβονται;

http://ydt.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=2162&Itemid=343&lang=

manos727
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θα μου πει καποιος ρε παιδια που μπορω να δω τα συνολικα αποτελεσματα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

manos727 έγραψε:Θα μου πει καποιος ρε παιδια που μπορω να δω τα συνολικα αποτελεσματα;

σου απάντησα εγώ κάνε τον κόπο και δες
manos727
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ναι ειδα φιλε μου αλλα λεει μονο για αυτους που εχουν ισοβαθμισει, να κανονικα αποτελεσματα που μπορω να τα βρω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

manos727 έγραψε:Ναι ειδα φιλε μου αλλα λεει μονο για αυτους που εχουν ισοβαθμισει, να κανονικα αποτελεσματα που μπορω να τα βρω;

θα με τρελάνεις; http://www.sefeaa.gr/ δεξιά έχει αναλυτικά τις κατηγορίες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Τα μηνύματα τα μεταφέρω εδώ Ειδικοί Φρουροί vs Αστυφυλάκων

Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 32
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Να ρωτησω κατι; Η σελιδα στην α κατηγορια με τους επιτυχοντες εχει συνολικα 2.500 ονοματα. Τι γινετε; Οι 500 πρωτοι υσχυουν μονο;

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες