Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Καλα... Δωστε 40 ευρω για να κανετε ενσταση που πιστευω δεν θα βγαλετε και ακρη... Οπως ειπε πιο πανω και ο μπαμπας Του συνυποψηφιου μας... Ολα τα εκανε νομιμα και βιαστηκα! Παιδια κατα την γνωμη μου με ενστασεις το μονο που θα καταφερουμε ειναι... Να βρουνε κατι πλαστο... Το οποιο ετσι κι αλλιως θα βρε8ει συντομα... Γνωμη μου!
ΜΙΧΑΛΙΤΟ

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΙΤΟ »

Στην Ελλάδα ζεις οεο! κρινε τα σκανδαλα που αφορουν το δημοσιο τομε ολων των ετων που θυμασαι και αυτων βεβαια που δεν θυμασαι να σου πω εγω αν παιζει βυσμα η οχι! το θεμα ομως δεν ειναι αυτο.15000 αιτησεις περιπου απο παιδια 20-28 μια πολη απο νεους για 500 θεσεις ειδικων φρουρων, για 700ε να παιζεις το κεφαλι σου! απο εδω φαινεται η μεγαλη ανεργια στην χωρα μας! μας κλεψανε τα ονειρα! παιδια που θελαν να δουλεψουν και να δημιουργησουν τωρα αναγκαστικα συμβιβαζονται με την θεση του ειδικου φρουρου δηλ ελληνικοι ποιμενικοι γαβ! και εγω τα εκανα τα χαρτια μου για ειδικος φρουρος! ημουν και εγω στο κοτερο!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΙΧΑΛΙΤΟ έγραψε:Στην Ελλάδα ζεις οεο! Κρινε τα σκανδαλα που αφορουν το δημοσιο τομε ολων των ετων που θυμασαι και αυτων βεβαια που δεν θυμασαι να σου πω εγω αν παιζει βυσμα η οχι! Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο.15000 αιτησεις περιπου απο παιδια 20-28 μια πολη απο νεους για 500 θεσεις ειδικων φρουρων, για 700ε να παιζεις το κεφαλι σου! Απο εδω φαινεται η μεγαλη ανεργια στην χωρα μας! Μας κλεψανε τα ονειρα! Παιδια που θελαν να δουλεψουν και να δημιουργησουν τωρα αναγκαστικα συμβιβαζονται με την θεση του ειδικου φρουρου δηλ ελληνικοι ποιμενικοι γαβ! Και εγω τα εκανα τα χαρτια μου για ειδικος φρουρος! Ημουν και εγω στο κοτερο!

15000 αιτήσεις. Πόσοι όμως ήτανε ικανοί η άξιοι για να μπούνε;
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
ΜΙΧΑΛΙΤΟ έγραψε:Στην Ελλάδα ζεις οεο! Κρινε τα σκανδαλα που αφορουν το δημοσιο τομε ολων των ετων που θυμασαι και αυτων βεβαια που δεν θυμασαι να σου πω εγω αν παιζει βυσμα η οχι! Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο.15000 αιτησεις περιπου απο παιδια 20-28 μια πολη απο νεους για 500 θεσεις ειδικων φρουρων, για 700ε να παιζεις το κεφαλι σου! Απο εδω φαινεται η μεγαλη ανεργια στην χωρα μας! Μας κλεψανε τα ονειρα! Παιδια που θελαν να δουλεψουν και να δημιουργησουν τωρα αναγκαστικα συμβιβαζονται με την θεση του ειδικου φρουρου δηλ ελληνικοι ποιμενικοι γαβ! Και εγω τα εκανα τα χαρτια μου για ειδικος φρουρος! Ημουν και εγω στο κοτερο!

15000 αιτήσεις. Πόσοι όμως ήτανε ικανοί η άξιοι για να μπούνε;
σωστη διευκρινηση... Εικόνα
elissavet
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από elissavet »

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που είναι εντός και καλό κουράγιο στους επιλαχόντες.
Τα κατάφερε κι ο αδερφός μου.Εικόνα
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και τους συντονιστές του forum γι'αυτές τις άπειρες ώρες συμπαράστασης κι ενημέρωσης... Εικόνα
Καλή σταδιοδρομία!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στάθη συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:Στάθη συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία Εικόνα
να σαι καλα και σε ευχαριστω για ολα... Και για τις ευχες σου και για την δυναμη που μας εδινες ολο αυτο το καιρο! Εισαι αξιος γι αυτο που κανεις!Εικόνα
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Μιχαλιτο, έχεις απόλυτο δίκιο. Έχω φίλο που εδώ και 5 χρόνια είναι ειδικός φρουρός, συμβιβάστηκε με την ιδέα λόγω της ανεργίας και τώρα αναγκάζεται να μείνει Αθήνα και δεν μπορεί να επιστρέψει στη γενέτειρα του, γιατί πολύ απλά οι ειδικοί φρουροί είναι μόνο για τις μεγάλες πόλεις.
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από LEW »

οπως το ειπες μας κλεψανε τα ονειρα... Δεν εχω λογια να εκφραστω για τους καταραμενους που μας κυβερνανε απο το 81 και μετα... Ενας δεν μπορει να βρεθει ΕΝΑΣ;
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikoslok »

Εγω προσωπικα αν ημουν επιλαχον οχι μια αλλα 10 ενστασεις θα εκανα αν ημουν σε καλη θεση γιατι δεν μπορει ο καθε@@@@@@ επειδη Δεν εχει @@@@ να μαζεψει μορια μονος του και εχει 5-10 γνωστους Να κανει οτι θελει οχι φιλοι μου και να θυμαστε να βησματα τα πιο πολλα μπαινουν τωρα περνουν τηλεφωνα και λενε κοψε τοσους να μπω δεν ξερω τι θα κανεις τωρα ειναι τα δυσκολα!
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Ρε κοπελια ολα καλα. Κυβερνησεις-καταστασεις-συστημα κλπ κλπ. Το 99% των ελληνων κρινει το συστημα μετα απο καποια πορτοκαλαδα (οπως η χθεσινη για πολλους) τωρα το θυμηθηκαμε;
υποψηφιος

Δημοσίευση από υποψηφιος »

Γκρικ αρμι ς ευχαριστω που το δημοσιευσες! απλα επειδη ετυχε να κανω κ περυσι τα χαρτια μου κ παλι βεβαια αποτυχων ημουνα...

κοιταξα τις ισοβαθμιες κ απλα κοιταξα ποιοι απο αυτους ειχαν κανει περσυ χαρτια κ επειδη ο κυριος αυτος συμφωνα με τα περσυνα μορια ημασταν κοντα, κ χθες που βγηκαν απλα τα ελενξα κ οταν το εντοπισα μου κακοφανηκε πολυ!

γιατι εγω ενας τυχαιος κ εντοπισα κατι, ολoκληρη επιτροπη ασεπ δεν μπορει να τα δει...

εγω αν κ δεν εχω σειρα επιλαχοντα τη δευτερα θα κανω καταγγελια στον προσωπαρχη του υπευθυνου τμηματος κ μετα θα απευθυνθω στο συνηγορο του πολιτη...

δεν ξερω τι θα γινει στη σχολη κ εαν θα τον πιασουν αλλα πραγματικα ειναι πολυ ασχημο...

παιρνει η μπαλα πολλους φορεις ετσι

μανωλης

Δημοσίευση από μανωλης »

Μαγκες οσοι μπηκαμε σοθηκαμε αυτο εχω να πω. Δεν πα να δινουν και 500 ευρο. Θα ξαναερθουν καλες εποχες που θα παει; Να ειστε ολοι καλα. Ευχαριστω για ολες τις κουβεντες και τα θεματα που αναλησαμε. Καλη ζοη να εχουμε ολοι μας.
taspo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από taspo »

Παιδιά η αλήθεια είναι ότι αρκετά πράγματα βρωμανε. Αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω στην Ελλάδα ζούμε. Ότι ένσταση και να κάνουμε δεν βγαίνει άκρη. Για αυτο το λόγο ξεχάστε το όσοι δεν μπορείτε και προσπαθήστε ξανά όσοι μπορείτε. Να ξέρετε ότι το συμαντικοτερο πράγμα που πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που έχουμε είναι η ΥΓΕΙΑ μας. Τίποτε άλλο. Ούτε τα μόρια ούτε τίποτα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

taspo έγραψε:Παιδιά η αλήθεια είναι ότι αρκετά πράγματα βρωμανε. Αλλά όπως είπε και κάποιος παραπάνω στην Ελλάδα ζούμε. Ότι ένσταση και να κάνουμε δεν βγαίνει άκρη. Για αυτο το λόγο ξεχάστε το όσοι δεν μπορείτε και προσπαθήστε ξανά όσοι μπορείτε. Να ξέρετε ότι το συμαντικοτερο πράγμα που πρέπει να ευχαριστούμε το Θεό που έχουμε είναι η ΥΓΕΙΑ μας. Τίποτε άλλο. Ούτε τα μόρια ούτε τίποτα.

μην είσαι τόσο απόλυτος ότι με τις ενστάσεις δεν βγαίνει άκρη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες