Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
Και κατω στην κληρωση που ρωτησα σημερα, μου ειπαν αν οχι μεχρι το βραδυ τοτε αυριο το πρωι... Τωρα αν Και αυτοι λενε παπατζες και δεν ξερουν... Ε, θα πηδηχτω απ΄το παραθυρο... ...
ΕΛΛΑΣ
αυριο ετσι εμαθα μολις τωρα... Αν μου ειπαν μλκιες σας λεω κι εγω!asimike έγραψε:Και κατω στην κληρωση που ρωτησα σημερα, μου ειπαν αν οχι μεχρι το βραδυ τοτε αυριο το πρωι... Τωρα αν Και αυτοι λενε παπατζες και δεν ξερουν... Ε, θα πηδηχτω απ΄το παραθυρο...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
Ελπιζω παιδες αυριο να βγουν να τελειονουμε με αυτο το θεμα. Τουλαχιστον να ξερουμε τι μας γινεται. Και κατι αλλο με 2300 υπαρχει ελπιδα εστω επιλαχον;
ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
οχι... Ξεχασε το!chriszan2 έγραψε:Ελπιζω παιδες αυριο να βγουν να τελειονουμε με αυτο το θεμα. Τουλαχιστον να ξερουμε τι μας γινεται. Και κατι αλλο με 2300 υπαρχει ελπιδα εστω επιλαχον;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
Παιδια για 1 μοριο ισως στην μεση θα ειναι και 600 ατομα!
χαμος εγινε φιλε... Δεν το περιμεναν ουτε αυτοι!basilis.lok έγραψε:Παιδια για 1 μοριο ισως στην μεση θα ειναι και 600 ατομα!

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ... [/QUOTE αντε να δουμε... Μα κανεις δεν ξερει για β, ουτε στο περιπου. Οπως μαθαμε για α.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
Οκ σε ευχαριστω. Αλλα σε ποιο παλια προκηρυξη ενα φιλο μ τον πηραν με 2000 μορια. Αλλα να μ πεις δν ηταν 500 ατομα ηταν 1500 οποτε εχεις δικιο
-
- Ανθυπασπιστής
το λεω αυτο γιατι περσυ ημουν για 1 μοριο εξω και με περναγαν 630 ατομα!sta8hsss έγραψε:χαμος εγινε φιλε... Δεν το περιμεναν ουτε αυτοι!basilis.lok έγραψε:Παιδια για 1 μοριο ισως στην μεση θα ειναι και 600 ατομα!

σου ειπα πανω απο 2700++++ γυρω στο 2750...sta8hsss έγραψε:ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ... [/QUOTE αντε να δουμε... Μα κανεις δεν ξερει για β, ουτε στο περιπου. Οπως μαθαμε για α.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
-
- Ανθυπασπιστής
εγω παντα λεω γυρο στα 2710 το πολυ! Στην ΒΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:σου ειπα πανω απο 2700++++ γυρω στο 2750...sta8hsss έγραψε:ρωτησα... Αλλα επειδη γνωριζε ο συγκεκριμενος οτι ειμαι σε Α μου απαντησε να μην ρωταω... Και καλα οτι θελω να πληροφορησω! Παντως ειναι πανω 2700++++... Θα δουμε! ... [/QUOTE αντε να δουμε... Μα κανεις δεν ξερει για β, ουτε στο περιπου. Οπως μαθαμε για α.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ρε Σταθη για β δε σου ειπαν τιποτα;[:^ (] [:^ (]sta8hsss έγραψε: Παιδια μου ειπαν για αυριο... Και οτι η βαση 2420... Ειδωμεν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες