το ανάποδο... ΧαχαNikos_electro έγραψε:το Πάνω Είναι μετάφραση στο κάτω;KOURSAROS έγραψε:Με την ελπίδα πως μπορεί το αύριο ν'αλλάξει
βρίxνει κιανείς τη δύναμη τσι πόνους να βαστάξει
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ένα έντερ... Έλα ΕΛΑΣ τρέλανε μας...
τι λες βρε;Nikos_electro έγραψε:το ανάποδο... ΧαχαNikos_electro έγραψε:το Πάνω Είναι μετάφραση στο κάτω;KOURSAROS έγραψε:Με την ελπίδα πως μπορεί το αύριο ν'αλλάξει

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
Nikos_electro έγραψε: Ένα έντερ... Έλα ΕΛΑΣ τρέλανε μας...

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
τι να πω κι εγω... Μην δίνεις σημασία, αρχίζω και φρικάρω...KOURSAROS έγραψε:τι λες βρε;Nikos_electro έγραψε:το ανάποδο... ΧαχαNikos_electro έγραψε:το Πάνω Είναι μετάφραση στο κάτω;KOURSAROS έγραψε:Με την ελπίδα πως μπορεί το αύριο ν'αλλάξει

κοψε τους καφεδες τρελε μουNikos_electro έγραψε:τι να πω κι εγω... Μην δίνεις σημασία, αρχίζω και φρικάρω...KOURSAROS έγραψε:τι λες βρε;Nikos_electro έγραψε:το ανάποδο... ΧαχαNikos_electro έγραψε:το Πάνω Είναι μετάφραση στο κάτω;KOURSAROS έγραψε:Με την ελπίδα πως μπορεί το αύριο ν'αλλάξει

-
- Αντισυνταγματάρχης
Να πω την αληθεια, ειχα 1α μικρη ελπιδα οτι θα ακουγαμε κανενα νεο σημερα, οχι τα αποτελεσματα, αλλα κατι οτιδηποτε. Αλλα τιποτα.
πηγαινε κανα δυο σελιδες πισωΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Να πω την αληθεια, ειχα 1α μικρη ελπιδα οτι θα ακουγαμε κανενα νεο σημερα, οχι τα αποτελεσματα, αλλα κατι οτιδηποτε. Αλλα τιποτα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
τα διαβασα φιλε μου, αλλα δεν εχει κατι.KOURSAROS έγραψε:πηγαινε κανα δυο σελιδες πισωΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Να πω την αληθεια, ειχα 1α μικρη ελπιδα οτι θα ακουγαμε κανενα νεο σημερα, οχι τα αποτελεσματα, αλλα κατι οτιδηποτε. Αλλα τιποτα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε κανενα νεο για Βταααααααα...
πηραν στο αρχηγειο τα παιδια τηλ κ τους ειπαν μαλλον το απογευμα. Οσο κ αν στεκει ειναι πιθανο παντως κ κατα τη δικη μου αποψηΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:τα διαβασα φιλε μου, αλλα δεν εχει κατι.KOURSAROS έγραψε:πηγαινε κανα δυο σελιδες πισωΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Να πω την αληθεια, ειχα 1α μικρη ελπιδα οτι θα ακουγαμε κανενα νεο σημερα, οχι τα αποτελεσματα, αλλα κατι οτιδηποτε. Αλλα τιποτα.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
το τρελός, μεταξύ μας... Μην μας πάρουν και χαμπάρι... ! ... Ποιοι καφέδες μωρέ τώρα... Ρεντ μπουλ φίλε μου, δίνει φτερά...KOURSAROS έγραψε:κοψε τους καφεδες τρελε μουNikos_electro έγραψε:τι να πω κι εγω... Μην δίνεις σημασία, αρχίζω και φρικάρω...KOURSAROS έγραψε:τι λες βρε;Nikos_electro έγραψε:το ανάποδο... ΧαχαNikos_electro έγραψε:το Πάνω Είναι μετάφραση στο κάτω;KOURSAROS έγραψε:Με την ελπίδα πως μπορεί το αύριο ν'αλλάξει
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Παιδια εαν ισχυει αυτο που εμαθα πριν καμια ωρα θα σας πεσουν τα μαλλια στην β!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
χαχαχαNikos_electro έγραψε:το τρελός, μεταξύ μας... Μην μας πάρουν και χαμπάρι... ! ... Ποιοι καφέδες μωρέ τώρα... Ρεντ μπουλ φίλε μου, δίνει φτερά...KOURSAROS έγραψε:κοψε τους καφεδες τρελε μουNikos_electro έγραψε:τι να πω κι εγω... Μην δίνεις σημασία, αρχίζω και φρικάρω...KOURSAROS έγραψε:τι λες βρε;Nikos_electro έγραψε:το ανάποδο... ΧαχαNikos_electro έγραψε:το Πάνω Είναι μετάφραση στο κάτω;KOURSAROS έγραψε:Με την ελπίδα πως μπορεί το αύριο ν'αλλάξει
-
- Αντισυνταγματάρχης
α ναι... Δεν το πιστευω ρε φιλε μου... Απογευμα δεν εχουν βγει ποτε... Μακαρι να βγουνε αλλα δεν πιστευω.KOURSAROS έγραψε:πηραν στο αρχηγειο τα παιδια τηλ κ τους ειπαν μαλλον το απογευμα. Οσο κ αν στεκει ειναι πιθανο παντως κ κατα τη δικη μου αποψηΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:τα διαβασα φιλε μου, αλλα δεν εχει κατι.KOURSAROS έγραψε:πηγαινε κανα δυο σελιδες πισωΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Να πω την αληθεια, ειχα 1α μικρη ελπιδα οτι θα ακουγαμε κανενα νεο σημερα, οχι τα αποτελεσματα, αλλα κατι οτιδηποτε. Αλλα τιποτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες