Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Ρε μαγκες γιατι ξεκινησατε τους αποχαιρετισμους απο τωρα?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
μακαρι να ειχα καλυτερα νεα φιλε μου... Αλλα μας γ@@@@σανε φιλε μ! Καλη επιτυχια οτι κανεις! ...manos727 έγραψε:Ευχαριστω φιλε μ!
Πηρα στο αρχηγειο... Και ρωτησα για τα αποτελεματα των Ε. Φ η απαντηση ηταν... Μαλλον μεχρι το απογευμα... Αντε παιδες... Καλη επιτυχια σε ολους!
...

Θα μπουνε κατ ευθειαν στο σαιτ της αστυνομιας?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Ε προφανώς.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Αντε παιδια καλα να περνατε στις σχολες και να προσεχετε ολοι εκει εξω. Οσο για τους υπολοιπους που ειναι για του χρονου,8α τα λεμε φυσικα. Δε χανομαστε. Και ελπιζω του χρονου να παρω το proficiency...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Καλα ρε ειστε τρελοι; Μην αποκαρδιωνεται τον κοσμο. Οκ, εχει 2100 μορια... Ποιος ξερει ποσο θα ειναι η βαση στην Α' και στην Β'; Μπορει το παιδι (οπως και ο καθενας αλλος) να βρισκεται στην βαση και να περασει ή μπορει η βαση να ειναι κατω απο 2100. Μην λετε μαμακιες τωρα! Το να ελπιζεις ειναι κατι πολυ δυνατο, αισιοδοξο και καποιες φορες φερνει θετικα αποτελεσματα. Μην λετε κατευθειαν "του χρονου, φιλε"!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
ποσα μορια εχετε ρε παιδια;Andrikoss έγραψε:DeLvIsOn έγραψε:Λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους και σε όσους δεν μπούν καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους να έχουν, εγω θα προσληφθώ στάνταρ γιατί τα μόρια μου είναι πολύ ψηλά όσο για τα αθλήματα τα δοκίμασα και είμαι μέσα τωρα στα ψυχοτεχνικά δεν πιστεύω να με κόψουν γιατί κατά την γνώμη μου δεν είμαι και βλάκας [;) ] με κάποιους απο εδώ θα τα πούμε μέσα στην σχολή. Καλή σταδιοδρομία και πάλι να έχετε στην ζωή σας σε ότι κ αν κάνετε! Καλό σας μεσημέρι.
μια απ'τα ιδια και εγω,
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Έλα ντε; Προσπαθούν να χωνέψουν, πριν ακόμα φάνε...δημητρης25 έγραψε:Ρε μαγκες γιατι ξεκινησατε τους αποχαιρετισμους απο τωρα;

Χα χα χα! Πλακα κανεις ετσι; Χα. Νυχτα νυχτωσε φιλε λιον ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
καλο ειναι ελπιζεις, αλλα μερικες φορες πρεπει να ξερουμε τι μας περιμενει... Να μην πεσουν καποιοι απο τα συνεφα. Μακαρι να ηταν διαφορετικα τα παραγματα αλλα...Lion έγραψε: Καλα ρε ειστε τρελοι; Μην αποκαρδιωνεται τον κοσμο. Οκ, εχει 2100 μορια... Ποιος ξερει ποσο θα ειναι η βαση στην Α' και στην Β'; Μπορει το παιδι (οπως και ο καθενας αλλος) να βρισκεται στην βαση και να περασει ή μπορει η βαση να ειναι κατω απο 2100. Μην λετε μαμακιες τωρα! Το να ελπιζεις ειναι κατι πολυ δυνατο, αισιοδοξο και καποιες φορες φερνει θετικα αποτελεσματα. Μην λετε κατευθειαν "του χρονου, φιλε"!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:καλο ειναι ελπιζεις, αλλα μερικες φορες πρεπει να ξερουμε τι μας περιμενει... Να μην πεσουν καποιοι απο τα συνεφα. Μακαρι να ηταν διαφορετικα τα παραγματα αλλα...Lion έγραψε: Καλα ρε ειστε τρελοι; Μην αποκαρδιωνεται τον κοσμο. Οκ, εχει 2100 μορια... Ποιος ξερει ποσο θα ειναι η βαση στην Α' και στην Β'; Μπορει το παιδι (οπως και ο καθενας αλλος) να βρισκεται στην βαση και να περασει ή μπορει η βαση να ειναι κατω απο 2100. Μην λετε μαμακιες τωρα! Το να ελπιζεις ειναι κατι πολυ δυνατο, αισιοδοξο και καποιες φορες φερνει θετικα αποτελεσματα. Μην λετε κατευθειαν "του χρονου, φιλε"!

Lion έγραψε:Καλα ρε ειστε τρελοι; Μην αποκαρδιωνεται τον κοσμο. Οκ, εχει 2100 μορια... Ποιος ξερει ποσο θα ειναι η βαση στην Α' και στην Β'; Μπορει το παιδι (οπως και ο καθενας αλλος) να βρισκεται στην βαση και να περασει ή μπορει η βαση να ειναι κατω απο 2100. Μην λετε μαμακιες τωρα! Το να ελπιζεις ειναι κατι πολυ δυνατο, αισιοδοξο και καποιες φορες φερνει θετικα αποτελεσματα. Μην λετε κατευθειαν "του χρονου, φιλε"!
Χα χα χα! Πλακα κανεις ετσι; Χα. Νυχτα νυχτωσε φιλε λιον...
Με την ελπίδα πως μπορεί το αύριο ν'αλλάξει
βρίxνει κιανείς τη δύναμη τσι πόνους να βαστάξει

-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
το Πάνω Είναι μετάφραση στο κάτω;KOURSAROS έγραψε:Με την ελπίδα πως μπορεί το αύριο ν'αλλάξει

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες