Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Συγγνώμη μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει ορισμένες απορίες...1. Για την κλήρωση κάλεσαν όσους ισοβαθμούσαν;2. Εσεις οριακά πιστεύετε ποσα μορια πρέπει να εχει καποιος για να ειναι "μέσα";
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Καλη σου επιτυχια σε ολα DeLvlsOn, ευχομαι να εχω την τιμη να σε γνωρισω απο κοντα
Μπορει ρε παιδια καποιος να μου ποσταρει το link με τον υπολογισμο μοριων απο το site; Δεν μπορω να το βρω
Ευχαριστω προκαταβολικα!

Ευχαριστω προκαταβολικα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
οπως και γωAndrikoss έγραψε:DeLvIsOn έγραψε:Λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους και σε όσους δεν μπούν καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους να έχουν, εγω θα προσληφθώ στάνταρ γιατί τα μόρια μου είναι πολύ ψηλά όσο για τα αθλήματα τα δοκίμασα και είμαι μέσα τωρα στα ψυχοτεχνικά δεν πιστεύω να με κόψουν γιατί κατά την γνώμη μου δεν είμαι και βλάκας [;) ] με κάποιους απο εδώ θα τα πούμε μέσα στην σχολή. Καλή σταδιοδρομία και πάλι να έχετε στην ζωή σας σε ότι κ αν κάνετε! Καλό σας μεσημέρι.
μια απ'τα ιδια και εγω,

Ναι. Οσους ισοψηφουσαν τους καλεσαν για κληρωση, που εγινε σημερα στις 9.
ΕΛΛΑΣ
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Στα ψυχοτεχνικά δεν κόβουν τους βλάκες, αλλά τους τρελούς... ΧαχαχαAndrikoss έγραψε:DeLvIsOn έγραψε:Λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους και σε όσους δεν μπούν καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους να έχουν, εγω θα προσληφθώ στάνταρ γιατί τα μόρια μου είναι πολύ ψηλά όσο για τα αθλήματα τα δοκίμασα και είμαι μέσα τωρα στα ψυχοτεχνικά δεν πιστεύω να με κόψουν γιατί κατά την γνώμη μου δεν είμαι και βλάκας [;) ] με κάποιους απο εδώ θα τα πούμε μέσα στην σχολή. Καλή σταδιοδρομία και πάλι να έχετε στην ζωή σας σε ότι κ αν κάνετε! Καλό σας μεσημέρι.
μια απ'τα ιδια και εγω,

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 32
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Ποτε θα βγουν επιτελους τα αποτελεσματα των ειδικων φρουρων?
2810 ισοβαθμία παντως στην κληρωση βρηκα δευτερος ελπιζω να ειμαι μεσα, και χαρηκα πολυ που τα περισσοτερα παιδια ειναι απο ειδικες δυναμεις και οχι λουφαδοροι (οχι πως δεν ειχαμε και στις ε. Δ.) αλλα οι περισσοτεροι εχουν και μια 50αρα στην πλατη τους... Τα λεμε στην σχολη
Η τελευταια 4αδα απ την β ειχε 2500 μορια. Εκανα ερευνα οταν ημουν για την κληρωση.
καλο... Α0χ0αχ0α0χαNikos_electro έγραψε:Στα ψυχοτεχνικά δεν κόβουν τους βλάκες, αλλά τους τρελούς... ΧαχαχαAndrikoss έγραψε:DeLvIsOn έγραψε:Λοιπόν καλή συνέχεια σε όλους και σε όσους δεν μπούν καλή σταδιοδρομία στην ζωή τους να έχουν, εγω θα προσληφθώ στάνταρ γιατί τα μόρια μου είναι πολύ ψηλά όσο για τα αθλήματα τα δοκίμασα και είμαι μέσα τωρα στα ψυχοτεχνικά δεν πιστεύω να με κόψουν γιατί κατά την γνώμη μου δεν είμαι και βλάκας [;) ] με κάποιους απο εδώ θα τα πούμε μέσα στην σχολή. Καλή σταδιοδρομία και πάλι να έχετε στην ζωή σας σε ότι κ αν κάνετε! Καλό σας μεσημέρι.
μια απ'τα ιδια και εγω,! Καλή επιτυχία!

Ρε μαγκες κανενα νεο; Εγω με 2100 δε μπενω με τιποτα ετσι?
στην επομενη... Παντως κανε υπομονη να δεις τα αποτελεσματα!manos727 έγραψε:Ρε μαγκες κανενα νεο; Εγω με 2100 δε μπενω με τιποτα ετσι;
Παιδια σήμερα πηρα τηλεφωνο στην αστυνομια και μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα των ειδικων φρουρων θα βγουν το Σαββατοκυριακο...
Ευχαριστω φιλε μ!
Μαγκες καλη εισαγωγη ρε να στε καλα κ το νου σας αουτ δερ με τα γκανια κ τους τρελλους! Οσο γι αυτους που πανε για 2011 πιστευω να τα λεμε οστωσο στο φορουμ εεε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες