Τους εχει φαει η βιασυνη αδελφε δεν βλεπεις τοσο καιρο; Πλακα μας κανεις ρε φιλε; ! καρφι δεν τους καιγεται αν αγωνιουμε παρτο χαμπαρι! Μην περιμενεις αυριο να βιαστουν τοσο... Φιλικα. Καλο βραδυ
0 134 εχει 2380... Δλδ το 1/3 περιπου των 400ων ειναι στα 2380... Χμμμ ρε λετε να εχουμε καμια ελπιδα εμεις στα 2120 για καλη θεση επιλαχοντων. (μην απαντησετε, ριτορικο ειναι το ερωτιμα)
nikosz έγραψε:asimike εισαι σιγουρος οτι ο 134 εχει 2380 μορια;
Εγώ είμαι αδερφέ! όσο για τα αποτελέσματα ο υπαστυνόμος στο τμήμα νεαπόλεως μου είπε "... Προσωπική εκτίμηση οτι μέχρι το μεσημέρι θα έχουν τελειώσει με τις κληρώσεις και εώς το απογεματάκι βραδάκι θα έχουν βγάλει τους τελικούς πίνακες στο internet... Υπάρχει και πιθανότητα να τα βγάλουν και ως το μεσημέρι και να μας στείλουν πίσω τις λίστες και να σε πάρω τηλέφωνο... Αν φυσικά περάσεις... "
Γενικά μου έδωσε την εντύπωση ότι το πράμα το βιάζονται...
Προσωπική μου άποψη ότι ναι το βιάζονται γιατί θα πρέπει να τελειώνουν με την πάρτυ μας για να έχουν το χρόνο τους για τις εκλογές...
Και η ζωή συνεχίζεται...
πολυ πιθανο... Και εγω αυτης της αποψης ειμαι... Αντε μακαρι!
PETRAN έγραψε:Τους εχει φαει η βιασυνη αδελφε δεν βλεπεις τοσο καιρο; Πλακα μας κανεις ρε φιλε; Καρφι δεν τους καιγεται αν αγωνιουμε παρτο χαμπαρι! Μην περιμενεις αυριο να βιαστουν τοσο... Φιλικα. Καλο βραδυ
πετραν επειδη και εγω εχω το κακο προαισθημα και οχι γιατι εχω καποια πληροφορια οτι θα ανακοινωθουν δευτερα με τριτη... Μου καλοφενετε που καπιοι γραφουν για παρασκευη, αυτο ειναι ολο
PETRAN έγραψε:Μακαρι να βγω ψευτης αλλα... Θα δεις οτι αυριο. Δεν θα βγουν! Μακαρι να τελειωσει η αγωνια μας συντομα οπως κ να χει.
ουτε και εγω το βλεπω, μακαρι αυριο να βγουν και να λεμε αλλα, οταν ομως καποιος βγενει και λεει για αυριο αυτοματα ενευενει στην εκτιμιση μου με πιανεις ετσι;
electrolisa έγραψε:0 134 εχει 2380... Δλδ το 1/3 περιπου των 400ων ειναι στα 2380... Χμμμ ρε λετε να εχουμε καμια ελπιδα εμεις στα 2120 για καλη θεση επιλαχοντων.(μην απαντησετε, ριτορικο ειναι το ερωτιμα)
οκ, ειπα ΜΕΓΙΣΤΗ μ. Κια! Ο 134 απο τη λιστα των ισοβαθμουντων ελεγε ο αλλος. Ο. Τι να'ναι ειμαι!
electrolisa έγραψε:0 134 εχει 2380... Δλδ το 1/3 περιπου των 400ων ειναι στα 2380... Χμμμ ρε λετε να εχουμε καμια ελπιδα εμεις στα 2120 για καλη θεση επιλαχοντων.(μην απαντησετε, ριτορικο ειναι το ερωτιμα)
οκ, ειπα ΜΕΓΙΣΤΗ μ. Κια! Ο 134 απο τη λιστα των ισοβαθμουντων ελεγε ο αλλος. Ο. Τι να'ναι ειμαι!
αναθεμα με κι'αν καταλαβα τιποτα, παντως φιλε αν εχεις 2350 εκτιμηση μου ειναι ι επυτιχων η επιλαχων θα εισαι μεσα, αυτο εχω καταλαβει εγω, για πιο κατω χλομο το βλεπω
Johnys 88 έγραψε:Μήπως ξέρεται που μπορώ να δω τα μόρια του forum; Και κάτι άλλο προσπαθούσα να κάνω έγγραφη στο forum 2-3 φορές κ συναντούσα πρόβλημα με το email