Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

basilis.lok έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
dimitris έγραψε:Δεν παιζει να ειναι επιλαχοντες! Ο νουμερο 2 ειναι σειρα μου δοκιμος ειδικων δυναμεων με 3000+ μορια! Οποτε δεν νομιζω η λιστα να ειναι για επιλαχοντες

αυτό το είπε και ο nikoslok αλλά όσο δεν διαβάζεται τις πίσω σελίδες θα λέτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια
...
για τους κατω κατω λεμε!

ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...
ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ρε μάγκες κάθεστε και συζητάτε τόση ώρα και έχετε βγάλει 200 άτομα από 200 διαφορετικές απόψεις αν πιστεύετε ότι έτσι βοηθάτε τον εαυτό σας συνεχίστε
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Greek_Army έγραψε:Ρε μάγκες κάθεστε και συζητάτε τόση ώρα και έχετε βγάλει 200 άτομα από 200 διαφορετικές απόψεις αν πιστεύετε ότι έτσι βοηθάτε τον εαυτό σας συνεχίστε
κι εγω εχω λιωσει στα γελια... Ελεος... Δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι δεν υπαρχει ουσια στη συζητηση που κανετε! Αντε πεστε για υπνο και η ωρα πλησιαζει!
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Greek_Army έγραψε:Ρε μάγκες κάθεστε και συζητάτε τόση ώρα και έχετε βγάλει 200 άτομα από 200 διαφορετικές απόψεις αν πιστεύετε ότι έτσι βοηθάτε τον εαυτό σας συνεχίστε

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
μανωλης

Δημοσίευση από μανωλης »

Γκρεκ αρμη μην εχεις και παραπονο. Σου εδοσα τροφη για σκεψη. Σου εδοσα και στοιχεια διοτι εγω πιγα σημερα στο τμημα και μου τα παν. Και μολις μαθω για ποια σειρα κληρωνομαι απευθειας θα σου την πω. Και απο εμας που θα μπουμε την παρασκευη εκει μεσα για να παραστουμε στη κληρωση θα μαθευτει και η βαση. Τι ποιο εγγειρο θελεις να ακουσεις απο αυτα που λεμε; Μονο ικασιες και μοιρολογια και παρακαλια του τυπου μακαρι να μπω?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

μανωλης έγραψε:Γκρεκ αρμη μην εχεις και παραπονο. Σου εδοσα τροφη για σκεψη. Σου εδοσα και στοιχεια διοτι εγω πιγα σημερα στο τμημα και μου τα παν. Και μολις μαθω για ποια σειρα κληρωνομαι απευθειας θα σου την πω. Και απο εμας που θα μπουμε την παρασκευη εκει μεσα για να παραστουμε στη κληρωση θα μαθευτει και η βαση. Τι ποιο εγγειρο θελεις να ακουσεις απο αυτα που λεμε; Μονο ικασιες και μοιρολογια και παρακαλια του τυπου μακαρι να μπω;

ρε φίλε εμένα τι τροφή μου έδωσες; Τι νομίζεις ότι βγάζω λεφτά από το φόρουμ; Σιγά μην σου Υποχρεωθώ κιόλας

...
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από basilis.lok »

Απο μενα καληνυχτα... Δεν περιγραφω αλλο.ΕικόναΕικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
μανωλης έγραψε:Γκρεκ αρμη μην εχεις και παραπονο. Σου εδοσα τροφη για σκεψη. Σου εδοσα και στοιχεια διοτι εγω πιγα σημερα στο τμημα και μου τα παν. Και μολις μαθω για ποια σειρα κληρωνομαι απευθειας θα σου την πω. Και απο εμας που θα μπουμε την παρασκευη εκει μεσα για να παραστουμε στη κληρωση θα μαθευτει και η βαση. Τι ποιο εγγειρο θελεις να ακουσεις απο αυτα που λεμε; Μονο ικασιες και μοιρολογια και παρακαλια του τυπου μακαρι να μπω;

ρε φίλε εμένα τι τροφή μου έδωσες; Τι νομίζεις ότι βγάζω λεφτά από το φόρουμ; Σιγά μην σου Υποχρεωθώ κιόλας

...
να μην λετε τιποτα... Ετσι κι αλλιως εφτασε και η ωρα... Και κατι αλλο... Μην νομιζεις οτι την παρασκευη θα μαθεις και τιποτα... Απλα απο τα ατομα που ισοβαθμεις... Πια σειρα θα παρεις! Τιποτα περισσοτερο!
μανωλης

Δημοσίευση από μανωλης »

Παντος η κουβεντα αυτη βοηθα πολους απο εμας και πικρενει και αλους τοσους. Για να εισαι σωστος διαχειριστης θα πρεπει να εκτιμας τετοιου ειδους πληροφοριες. Φιλικα παντα μιλαω. Μπορει να μην περνεις λεφτα αλλα εχεις αναλαβει μιαν ευθηνη πληροφορισης. Σχεδον λειτουργημα.
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

basilis.lok έγραψε:Απο μενα καληνυχτα... Δεν περιγραφω αλλο.ΕικόναΕικόνα

Ακολουθω κι εγω ΕικόναΕικόνα
Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:
basilis.lok έγραψε:Απο μενα καληνυχτα... Δεν περιγραφω αλλο.ΕικόναΕικόνα

Ακολουθω κι εγω ΕικόναΕικόνα
Εικόνα
μια απ τα ιδια... Καλο βραδυ παιδες!Εικόνα
μανωλης

Δημοσίευση από μανωλης »

Κληρωση θα γινει για καποια θεση. Θα μαθω τουλαχιστον την θεση μου και αυτο μου αρκει για να γαληνεψω επιτελους
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

μανωλης έγραψε:Παντος η κουβεντα αυτη βοηθα πολους απο εμας και πικρενει και αλους τοσους. Για να εισαι σωστος διαχειριστης θα πρεπει να εκτιμας τετοιου ειδους πληροφοριες. Φιλικα παντα μιλαω. Μπορει να μην περνεις λεφτα αλλα εχεις αναλαβει μιαν ευθηνη πληροφορισης. Σχεδον λειτουργημα.

φίλε αν δεν διαβάσω κάτι με τα μάτια μου δεν εκτιμάω τίποτα. Και ειδικά από ανώνυμα μέλη. Που πίστεψε υπάρχουνε πολλοί που μπαίνουνε για να κάνουνε την πλάκα τους
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ. Ε. Λ. Ή Τ. Ε. Ε.(Β΄κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης Αν προκύπτει νέα Ισοβαθμία προηγείται ο υποψήφιος που λαμβάνει περισσότερα μόρια σε κάθε κριτήριο των περιπτώσεων (β) έως και (ε) της παραγράφου 1 κατά σειρά αναγραφής Αν, και πάλι, προκύπτει ισοβαθμία υποψηφίων, η σειρά αυτών καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται από την ίδια ως άνω Επιτροπή με μέριμνα της οποίας ειδοποιούνται να παραστούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπότους που ορίζεται με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986. Η κλήρωση πραγματοποιείται ανεξαρτήτως της παρουσίας των ενδιαφερομένων ή του εκπροσώπου τους Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης συντάσσεται σχετικό πρακτικό.

Δεν γίνεται να καλούν στην κλήρωση μόνο τους επιτυχόντες και τους επιλαχόντες και θα σας εξηγήσω το γιατί :

Α) Στην Α κατηγορία καλούν για αθλητικές δοκιμασίες, σωματικές εξετάσεις Και ψυχοτεχνικά 400 επιτυχόντες + 120 επιλαχόντες = 520

Στον πίνακα ισοβαθμιών της Α, πρόβλημα ισοβαθμίας έχουν 182 υποψήφιοι, όχι όλοι μεταξύ τους αλλά ανά δυάδες τριάδες κλπ. Δεν γίνεται οι 182 από τους 520 (σχεδόν οι Μισοί) να έχουν ανά δυάδες τριάδες ή πεντάδες μεταξύ τους να έχουν τα ίδια μόρια, τον ίδιο βαθμό απολυτηρίου, τα ίδια μόρια σε γλώσσες, αυτοκίνητα κλπ, έτσι ώστε να προσφεύγουν σε κλήρωση. Αυτό αφορά όλους τους υποψηφίους.

Β) Στην Β κατηγορία καλούν για αθλητικές δοκιμασίες, σωματικές εξετάσεις Και ψυχοτεχνικά 100 επιτυχόντες + 30 επιλαχόντες = 130

Στον πίνακα ισοβαθμιών της Β, πρόβλημα ισοβαθμίας έχουν 21 υποψήφιοι, όχι όλοι μεταξύ τους, αλλά ανά δυάδες, τριάδες Κλπ. Δεν γίνεται επίσης οι 21 από τους 130 να έχουν ανά δυάδες τριάδες ή πεντάδες μεταξύ τους να έχουν τα ίδια μόρια, τον ίδιο βαθμό απολυτηρίου, τα ίδια μόρια σε γλώσσες, αυτοκίνητα κλπ, έτσι ώστε να προσφεύγουν σε κλήρωση.

Οι κληρώσεις αυτές γίνονται για να αποφευχθεί το ακραίο φαινόμενο της ισοβαθμίας σε όλα τα κριτήρια που θέτει η προκήρυξη.

Απο τους 14468 συνολικά υποψηφίους, οι 203 (182 + 21) είχαν προβλημα ισοβαθμίας παντού. Και πάλι πολλοί είναι, αν σκεφτείτε τις προϋποθεσεις της κλήρωσης.

Το ότι οι ισοβαθμίες είναι με φθίνουσα σειρα μορίων, αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για τους επιλαχόντες βγαίνει ανακοίνωση για το ποιοι και πότε θα πάνε για αθλήματα κτλπ απλά φτιάχνουνε και αυτή την σειρά

...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες