Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από basilis.lok »

PETRAN έγραψε:Ναι εγω! Τον βασιλακη τον καΪλα! Ειναι ξαδελφος της θειας της ξαδελφης του προπροπαππου μου! Ισοψηφει με αλλους 2000 με 3100 μορια!Εικόνα! Μην ρωτας βασιλακη γιατι θα ακουσεις οτι να ναι με αυτο που ρωτησες
χαχααχαχαχαχ καλοΕικόνα
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikoslok »

asimike έγραψε:
nikoslok έγραψε:Παιδια Στο τμημα σημερα μου ειπα ξεκαθαρα η κληρωσεις ειναι για επιτυχοντες και επιλαχοντες αν μου ειπαν @@@@ τοτε λεω και εγω @@@@@@@@ παντος υπαρχουν τρελες ισοβαθμιες δεν γινετε εγω με 2490 να ειμαι 58 και ο αλλος με 2460 να ειναι 81 και το αλλο το παλικαρι με 2410 να ειναι 100+ τρελα πραγματα εχουν γινει μου φενετε την μαμησαμε!
ναι ειναι μεγαλη η διαφορα εγω ειμαι περιπου 100 θεση με 2410 φαντασου οι τελευταιοι μορια... Παντως στις 8000 αιτησεις 180 ισοψηφιες. Κανονικο ποσοστο μου φαινεται...
αυτη την στιγμη μιλαω και με παραγοντα τυχη φαντασου για να ισοβαθμησουμε εμεις πχ δεν θα ειναι αλλοι 20 με τα ιδια μορια το απολυτιριο θα παιξει σημαντικο ρολο! Και μου εχει κολησει μπορει να πω μλκια Δεν ξερω σορρυ αν ειναι μλκια η βαση ειναι 2440 εως 2420 μπορει και λιγο πιο πανω δεν ξερω πως μου κολησε τωρα...

μανωλης

Δημοσίευση από μανωλης »

Μετρηστε τις πςρσινες ισοψηφιες στην β που ειναι και ποιο ευκολο. Απο τους 100 ισοψηφουσαν οι 12 επιτυχωντες και 8 επιλαχοντες. Αρκει να μαθουμε τα μορια απο τους τελευτεους της λιστας και θα εχουμε μια φευση τβν βασεων.
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ποποποπο ειμαστε και μαμω τους αστυνομικους! Μεσα σε λιγα λεπτα λυσαμε την υποθεσηΕικόνα
dimitris

Δημοσίευση από dimitris »

Δεν μπορω με τπτ να δω την λιστα! Μια βοηθεια παρακαλω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

dimitris έγραψε:Δεν μπορω με τπτ να δω την λιστα! Μια βοηθεια παρακαλω

πες ονοματεπώνυμο και σε ποια κατηγορία ανήκεις και θα σου πω
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από nikoslok »

Ποποποπο ειμαστε και μαμω τους αστυνομικους! Μεσα σε λιγα λεπτα λυσαμε την υποθεσηΕικόνα[/QUOTσγια μενα το λες αυτο;

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

Τι ειναι αυτη η λαλακια στο σεφεαα με τους ισοψηφουντες ρε?41 σε Α και 21 σε Β; ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

PETRAN έγραψε:Τι ειναι αυτη η λαλακια στο σεφεαα με τους ισοψηφουντες ρε?41 σε Α και 21 σε Β; ...

είναι αυτούς που καλέσανε.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

Πες κ εμενα αν υπαρχει τπτ ρε greek army! Σου στελνω πμ
dimtris

Δημοσίευση από dimtris »

Θα προτιμουσα να μην δημοσιευσω τα στοιχεια μ! Θα παρακαλουσα καποιος αν μπορει να μου στειλει λινκ
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

basilis.lok έγραψε:Ποποποπο ειμαστε και μαμω τους αστυνομικους! Μεσα σε λιγα λεπτα λυσαμε την υποθεσηΕικόνα[/QUOTσγια μενα το λες αυτο;

βλεπεις να γραφω πουθενα nikoslok;
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από sta8hsss »

Τι τρελα νεα ειναι αυτα; Λιγο ελειψα και εγινε χαμος! Και ανακοινωση το σεφεα δοξασμενες στιγμες!

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από asimike »

nikoslok έγραψε:
asimike έγραψε:
nikoslok έγραψε:Παιδια Στο τμημα σημερα μου ειπα ξεκαθαρα η κληρωσεις ειναι για επιτυχοντες και επιλαχοντες αν μου ειπαν @@@@ τοτε λεω και εγω @@@@@@@@ παντος υπαρχουν τρελες ισοβαθμιες δεν γινετε εγω με 2490 να ειμαι 58 και ο αλλος με 2460 να ειναι 81 και το αλλο το παλικαρι με 2410 να ειναι 100+ τρελα πραγματα εχουν γινει μου φενετε την μαμησαμε!
ναι ειναι μεγαλη η διαφορα εγω ειμαι περιπου 100 θεση με 2410 φαντασου οι τελευταιοι μορια... Παντως στις 8000 αιτησεις 180 ισοψηφιες. Κανονικο ποσοστο μου φαινεται...
αυτη την στιγμη μιλαω και με παραγοντα τυχη φαντασου για να ισοβαθμησουμε εμεις πχ δεν θα ειναι αλλοι 20 με τα ιδια μορια το απολυτιριο θα παιξει σημαντικο ρολο! Και μου εχει κολησει μπορει να πω μλκια Δεν ξερω σορρυ αν ειναι μλκια η βαση ειναι 2440 εως 2420 μπορει και λιγο πιο πανω δεν ξερω πως μου κολησε τωρα...

τι να σου πω ρε φιλε; Αν ειναι η βαση πανω απο 2410 που εχω εγω, παρακαλαω να ειναι οσο πιο κοντα, μπας και μπω σαν επιλαχων...

ΕΛΛΑΣ
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Άρα όποιος αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λύκειοτο 2000 και έδωσε πανελλήνιες με κατευθύνσεις και όχι με δεσμες πάει στην Β' κατηγορία Αυτό συμπεραίνω

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης