asimike έγραψε:Παιζει ρολο ο α/α αριθμος; Ξερει κανεις κατι; Η ειναι τυχαιος;
μπα δεν νομιζω... Οτι αφορα το αλλο που ρωτησες αν μας εδωσαν χαρτι οχι δεν εδωσαν τιποτα... Εγω τελικα ισοβαθμω με εναν ακομα απο το ιδιο αστυνομικο τμημα οπως μου ειχε πει και το πρωι ο γραμματεας... Αλλα οταν τον ρωτησα μου ειχε πει ειναι και αλλοι οχι μονο εσεις οι 2... Δεν βγαζω ακρη τωρα με τον πινακα... Δεν λεει και τα μορια...
asimike έγραψε:Παιζει ρολο ο α/α αριθμος; Ξερει κανεις κατι; Η ειναι τυχαιος;
Aυτός ο αριθμός δεν παίζειρόλο στην κατάταξη, ούτε η σειρά που έχουν τοποθετηθεί οι υποψήφιοι. Ο πίνακας βγήκε με σκοπό να πληροφορήσει για τις ισοβαθμίες και όχι για τη σειρά επιτυχίας.
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να καλεσουν καποιους αν ισοβαθμουν μεταξυ τους και ειναι επιτυχοντες. Μηπως αυτοι που ισοβαθμουν και τους καλουν για κληρωση, διεκδικουν θεση στο να ειναι επιτυχοντες;
Παιδια Η σειρα ειναι με μορια σιγουρο αυτο Τον πρωτο στην α τον ειχα δοκιμο Ειδικες ειχε παρα πολλα μορια Πανω απο 3000 Οποτε σιγουρα παει με σειρα ειμαι στην 58 εγω αντε να δουμε...
nikoslok έγραψε:Παιδια Η σειρα ειναι με μορια σιγουρο αυτο Τον πρωτο στην α τον ειχα δοκιμο Ειδικες ειχε παρα πολλα μορια Πανω απο 3000 Οποτε σιγουρα παει με σειρα ειμαι στην 58 εγω αντε να δουμε...
εγω ειδα οτι παει με Τον α/α των αιτησεων... Λες να ειναι ετσι; Εγω ειμαι κοντα στο 100...
KOSTAS έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να καλεσουν καποιους αν ισοβαθμουν μεταξυ τους και ειναι επιτυχοντες. Μηπως αυτοι που ισοβαθμουν και τους καλουν για κληρωση, διεκδικουν θεση στο να ειναι επιτυχοντες;
δεν θα λέμε κάθε 2 λεπτά τα ίδια. Έλεος επιστήμη το έχετε κάνει