Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Απο αυτους τους 15.000 παλικαρι κατσε και θα δεις οταν βγει ο πινακας ποσα μορια θα εχει ο τελευταιος και αλλοι τοσοι παραπανω θα γελας!
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Νικο το χαλαρα δεν το ειπα οπως το πηρες το ειπα σε συγκρισει με περσι οχι με τα φετινα δεδομενα!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Γιωργος1988 έγραψε:Νικο το χαλαρα δεν το ειπα οπως το πηρες το ειπα σε συγκρισει με περσι οχι με τα φετινα δεδομενα!
ρε ακου τι σου λεω

Εγω ρε φιλε το κλαψα το θεμα ηδη εχω κατι παραπανω απο 2200. Παρε ομως χαμπαρι, κ αν θες διαβασε τη προκ.2009 κ δες οσους εχουν κανει χαρτια. Στα 1850 μορια πχ. Ειναι πανω απο 10 ατομα. Κ για καθε 1850 η 2000 η 2200 κτλ θα ναι αρκετοι ισιβαθμεις πανελληνιως. Για καθε 10μορια μπορει να παιζουν κ 5 ισιβαθμιες δε ξερεις τι γινεται καμια φορα ειναι 15χιλ. Αιτησεις ενω περσι ηταν αρκετες λιγοτερες
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ρε παλικαρι μην ψαχνεις 10.000 και παραπανω ειναι κατω απο 2000 μορια οποτε μην ψαχνεις!
Πραγματικα μιλαω χωρίς κανένα γνωστο και κανένα βύσμα και μάλλον είμαι και εκτος επιλαχώντων γιατί έχω μόνο 2250 μόρια, αλλά πραγματικά θεωρώ ότι δεν μπορεί ένα και μόνο φορουν να διαμορφώσει την βάση. ΔΕΝ θα εκπλαγώ καθόλου αν δω την βάση στην α κατηγορία στα 2700 μόρια όπως δε θα εκπλαγώ αν την δω και στα 2100. Καλώς η κακώς όλοι επηρρεαζόμαστε από κάτι που θα πει κάποιος Που είτε Μας χαλάει Είτε μας φτιαχνει την ψυχολογία. Το μόνο θετικό που έχει βγει από όλες αυτές τις σελίδες είναι ότι "κανενός ο γνωστός -βύσμα-θείος κτλ" δεν έπεσε μέσα, δεν ήξερε δεν ήταν δυνατό να ξέρει...
όσοι μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ σκεφτείται και θα δείτε ότι είναι πολύ καλύτερη η αγωνία που περνάμε όλοι μας τόσο καιρό από το να έβγενε κάποιος και να μας έλεγε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν την Δευτέρα και η βάση θα είναι 2450...
enyway καλά αποτελέσματα να έχετε όλοι...
όσοι μπορείτε να καταλάβετε τι εννοώ σκεφτείται και θα δείτε ότι είναι πολύ καλύτερη η αγωνία που περνάμε όλοι μας τόσο καιρό από το να έβγενε κάποιος και να μας έλεγε ότι τα αποτελέσματα θα βγουν την Δευτέρα και η βάση θα είναι 2450...
enyway καλά αποτελέσματα να έχετε όλοι...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ελπιζω αυτο το μαρτυριο να σταματησει μεχρι την επομενη βδομαδα τις εχουμε κοψει ολοι εδω μεσα... Ειμαστε σε καλο σημειο ομως αυτο ειναι το μονο σιγουρο και σε καλο σημειο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Ρε παιδια μην κατακρινεται κανεναν αν κοποιος εχει οπως λεει βισμα και αναφερει τυχον μορια κτλ Μπορει ο δικος του να εμαθε αυτα και να του ειπε τωρα αν επεσε εξω δεν θα του παρουμε το κεφαλι! Τωρα αν καποιος επειδη δεν εχει τι να κανει και θελει να κοροιδεψει στελνει Τοτε αλλαζει το θεμα! Αυτα
-
σωστος!Γιωργος1988 έγραψε:Ρε παιδια μην κατακρινεται κανεναν αν κοποιος εχει οπως λεει βισμα και αναφερει τυχον μορια κτλ Μπορει ο δικος του να εμαθε αυτα και να του ειπε τωρα αν επεσε εξω δεν θα του παρουμε το κεφαλι! Τωρα αν καποιος επειδη δεν εχει τι να κανει και θελει να κοροιδεψει στελνει Τοτε αλλαζει το θεμα! Αυτα
Ρε παλικαρια διαβαζω τις συσητησεις σας κ εχω τρελαθει. Τι ειναι αυτα π λετε; Εχουν βγει τα αποτελεσματα; Τι τηλεφωνα πεσανε; Σας παρακαλω ας μ εξιγησει καποιοσ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
manos727 έγραψε:Ρε παλικαρια διαβαζω τις συσητησεις σας κ εχω τρελαθει. Τι ειναι αυτα π λετε; Εχουν βγει τα αποτελεσματα; Τι τηλεφωνα πεσανε; Σας παρακαλω ας μ εξιγησει καποιοσ.
αν διαβάσεις με προσοχή και ψυχραιμία θα καταλάβεις
-
τπτ απολυτος απλα ειχαμε ισοβαθμιες και θα βγενουν τα αποτελεσματα αφου εγινε και αυτα δεν μενει κατι αλλο...manos727 έγραψε:Ρε παλικαρια διαβαζω τις συσητησεις σας κ εχω τρελαθει. Τι ειναι αυτα π λετε; Εχουν βγει τα αποτελεσματα; Τι τηλεφωνα πεσανε; Σας παρακαλω ας μ εξιγησει καποιοσ.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
alexUnder έγραψε:Παιδια εμενα παντως με πηραν σημερα τηλ απτο αστυνομικο τμημα και μου ειπαν οτι εχω ισοψηφισει με αλλο ατομο και η κληρωση θα γινει την παρασκευη στην αθηνα. Μου ειπαν οτι ακομα δεν βγηκαν τα αποτελεσματα
αντε καλη τυχη φιλε

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 41
greek army τωρα σχολασα... Ειχαμε κατι νεοτερο σημερα δεν ελεγες οτι θα βγουν θα σε σκοτωσοοοοοοο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες