μανωλης έγραψε:Οποιος Ισοψηφει βλεπει μια λιστα που την εχει ο αξιοματικος. Για ισοψηφιες παντος καλουν μοναχα επιτυχοντες και επιλαχοντες. Αν εισαι στην αρχη της λιστας εισαι επιτυχων. Τα λεμε παρασκευη 9 το πρωι λεοφορο μεσογειων 96 αθηνα. Στην πρωην σχολη αξιοματικων ελλας.
τι λες ρε μανωλακη που εισαι και επιτυχων αν εισαι στην ααρχη της λιστας. Τοτε την κληρωση γιατι την κανουν; Αι βε πας καλα βε;
Μάγκες αυτό το είπανε σε φίλο μου που τον καλέσανε για ισοψηφία στην Β κατηγορία. Πήγε στο τμήμα και όταν τους ρώτησε τον λόγο που τον καλέσανε του είπανε αυτό που σας έγραψα.
FENIA έγραψε:Μπορει αν εισαι 100ος να μη σε νοιαζει η ισοβαθμια ειναι ομως υποχρεωμενοι να σε βαλουν σε καποια σειρα με καποια εγκυρα κριτηρια. Και ο πρωτος να ισοβαθμουσε με 10 ατομα και εκει θα καναν κληρωση... Απλα σε αυτη την περιπτωση δεν αλλαζουν τα ατομα που θα μπουνε... Ενω αν ισοβαθμουν 15 ατομα στη βαση καταλαβενεται οτι ειναι ποιο σημαντικο...
οι επιλαχοντες θα ειναι και κατω απο 2300 μορια.
δεν παιζει μιλαμε για 120 ατομα οχι για 300 ολοι σχεδον στα 2400 με 2500 ειμαστε ξεκαθαρο ειναι εμενα αυτο μου ερχετε στο μυαλο οταν ακουω τοσες ισοβαθμιεςς σε κοντινα μορια...
Καλουνε ολους τους επιτυχοντες που ισοβαθμουνε ανεξαρτητου σειρας. +το 30% των επιλαχοντων Που ισοβαθμουνε αυτο ισχυει παμε παρακατω. Ρε παιδια στα τμηματα δεν ξερουν εγω πηρα να ρωτησω εαν ειμαι μεσα για κληρωση και η κυρια αστυνομος νομιζε οτι για κληρωση πανε μονο οι επιλαχοντες και καθομουν εγω και τις εξηγουσα και μου ελεγε αααααα τωρα καταλαβα.
Οχι φιλε γιωργο δεν εισαι τελευταιος ειναι αυτο που λεω τους καλουνε ολους και τον πρωτο με τον δευτερο με 3200 μορια αν εχουν τα ιδια θα τουςκαλεσουν τοσο δυσκολο ειναι να κατανοηθει;
Τους παιρνουν ολους οσους ισοβαθμουν μεχρι και το ποσοστο των 30% των επιλαχοντων... Μην κρινεται μονο απο 20 ατομα που μιλανε στο φορουμ... Και τυχαινει να εχουν τα μορια που εχουν... Ειναι χιλιαδες τα ατομα...
Ωραια ευχαριστω... Και εγω πιστευω οτι ολους τους καλουν ειτε πρωτος ειναι ειτε τελευταιος! Παρτε το και αλλιως με πηραν εμενα τηλ με 2530 πηραν εναν φιλο μου με 2570 πηραν εσας που λετε απο 2400 οποτε απο 2400 μεχρι 2500 μπορει να ειναι 100 ατομα!
Ρε μαγκες γενικα γιατι δεν ασχοληστε λιγο να μαθετε Τα βασικα για Την προκυριξη οσους σας ενδιαφερει Παντα Οι Ισοβαθμιες κατι δειχνουν και ειναι καλο που υπαρχουν Ξερεις περιπου που παιζεις μπαλα... Ουτε μεσα εισαι ουτε εξω απλα βλεπεις και τους αλλους και βγαζεις ενα συμπερασμα εγω ειδα 2350 2380 2430 2460 2490 2700 που λετε να ειναι η βαση στο 2700;
Γιωργος1988 έγραψε:Ωραια ευχαριστω... Και εγω πιστευω οτι ολους τους καλουν ειτε πρωτος ειναι ειτε τελευταιος! Παρτε το και αλλιως με πηραν εμενα τηλ με 2530 πηραν εναν φιλο μου με 2570 πηραν εσας που λετε απο 2400 οποτε απο 2400 μεχρι 2500 μπορει να ειναι 100 ατομα!
Παιδια πιστευω οτι στα τμηματα δεν τους πολυνοιαζει να μαθουνε λεπτομεριες. Απλα εκτελουνε εντολες, τους ηρθε σημα να καλεσουν υποψηφιους οι οποιοι ισοβαθμουν και μετα σας πηραν τηλεφωνο. Παρ'ολ'αυτα ακομα μου φαινεται ΤΡΑΓΙΚΟ το γεγονος οτι ισοβαθμουνε τοοοσα ατομα πια... Διαβαζω την προκ. Και δεν μπορω να χονεψω το ποσοι εχουν ιδιο απολυτηριο,-αν ειναι χειροι, αν εχουν παιδια-, ποσοι εχουν ιδια ημερομηνια γεννησεως! Πρεπει να σπασει λιγο ο διαολος το ποδαρι του για να γινει ισοβαθμια... !for f**k's sake !