πες τα ρε νικο... !nikoslok έγραψε:γιατι λογικα ειναι μεχρι 2300 και οι επιλαχοντες ο τελευταιος εγω ακουσα Και με 2350 και με 2380 παιδια δεν ειναι και τοσο ευκολο να εχεις τετια ισοβαθμια ιδιο ακριβος απολυτιριο και ιδια μοριαasimike έγραψε:Μου κανει μεγαλη εντυπωση το σκηνικο οτι δεν εχει γραψει κανεις κατω απο 2400 σε Α. Ρε αλανια μηπως καλουν μονο επιτυχοντες;
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Ναι sorry που δεν εχω fb... Απλα εδω στο site δεν ειδα να γραψει κανενας κατω απο 2400 γι'αυτο...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
δεν το ειπα για να στην μπω καθε αλλοasimike έγραψε:Ναι sorry που δεν εχω fb... Απλα εδω στο site δεν ειδα να γραψει κανενας κατω απο 2400 γι'αυτο...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Εμενα δεν χτυπαει το μαμημενο το τηλ... Εστω κατι, μια ισοβαθμια ρε αδελφε! Ενα σημαδι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
Και ποιος μας λεει εμας οτι η βαση ειναι 2400!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
sta8hsss έγραψε:γιατι αν σου πουνε μετα πανω κατω θα βγαλουμε αποτελεσματα... Και δεν το θελουν... Και την παρασκευη μπορει και παλι να μην σου που... Απλα ποιος ειναι απο πανω και ποιος απο κατω! Και τιποτα αλλο!δημητρης25 έγραψε:Γιατι δεν λενε τουλαχιστον σε πια θεση ισοψηφουν;
ε και μενα κατι ονοματα μου ειπε που ηταν απο το ιδιο τμημα... Απλα για την διαφανεια και καλα της υποθεσης να παω αθηνα. Μαλλια... Εντομεταξυ εχω κανονισει να κατεβω αθηνα την τεταρτη... Ελεος... Ψηνομουν να παω στην κληρωση. Χαχα
-
2300 ειπα οχι 2400 μπορει να ειναι και τοσο...basilis.lok έγραψε:Και ποιος μας λεει εμας οτι η βαση ειναι 2400!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
Λοιπον για ισοβαθμίες καλούνε επιτυχόντες που είναι στις τελευταίες θέσεις, επιλαχόντες που είναι στις πρώτες θέσεις και επιλαχόντες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις
-
θες να πας στην θεση μου παιδια ειναι παρα πολλες ωρες ειχα παει με τον αδελφο μου Και περιμεναμε 5 ωρες μεχρι να γινει...bonito έγραψε:ε και μενα κατι ονοματα μου ειπε που ηταν απο το ιδιο τμημα... Απλα για την διαφανεια και καλα της υποθεσης να παω αθηνα. Μαλλια... Εντομεταξυ εχω κανονισει να κατεβω αθηνα την τεταρτη... Ελεος... Ψηνομουν να παω στην κληρωση. Χαχαsta8hsss έγραψε:γιατι αν σου πουνε μετα πανω κατω θα βγαλουμε αποτελεσματα... Και δεν το θελουν... Και την παρασκευη μπορει και παλι να μην σου που... Απλα ποιος ειναι απο πανω και ποιος απο κατω! Και τιποτα αλλο!δημητρης25 έγραψε:Γιατι δεν λενε τουλαχιστον σε πια θεση ισοψηφουν;
-
γρεεκ σορρυ Αλλα το παλικαρι με 2700 που το καλεσαν δεν παιζει να ειναι τελευταιος Στην πρωτη 100 αδα Θα ειναι Αλλα ναι οι πιο πολλοι ειναι προς το τελος στις τελευταιες 100 θεσειςGreek_Army έγραψε:Λοιπον για ισοβαθμίες καλούνε επιτυχόντες που είναι στις τελευταίες θέσεις, επιλαχόντες που είναι στις πρώτες θέσεις και επιλαχόντες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
greek army μου εκοψες τα ποδια τωρα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
Greek_Army έγραψε:Λοιπον για ισοβαθμίες καλούνε επιτυχόντες που είναι στις τελευταίες θέσεις, επιλαχόντες που είναι στις πρώτες θέσεις και επιλαχόντες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις
αρα η ειμαι με 2470 στις τελευταιες θεσεις επιτυχων στην α' η στους επιλαχοντες. Ε καπου εκει η βαση λοιπον η ποιο πανω. Ενα απο τα 2.
-
μεσα εισαι βονιτοbonito έγραψε:αρα η ειμαι με 2470 στις τελευταιες θεσεις επιτυχων στην α' η στους επιλαχοντες. Ε καπου εκει η βαση λοιπον η ποιο πανω. Ενα απο τα 2.Greek_Army έγραψε:Λοιπον για ισοβαθμίες καλούνε επιτυχόντες που είναι στις τελευταίες θέσεις, επιλαχόντες που είναι στις πρώτες θέσεις και επιλαχόντες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις
-
360θεση σε κοβω καπου εκειnikoslok έγραψε:μεσα εισαι βονιτοbonito έγραψε:αρα η ειμαι με 2470 στις τελευταιες θεσεις επιτυχων στην α' η στους επιλαχοντες. Ε καπου εκει η βαση λοιπον η ποιο πανω. Ενα απο τα 2.Greek_Army έγραψε:Λοιπον για ισοβαθμίες καλούνε επιτυχόντες που είναι στις τελευταίες θέσεις, επιλαχόντες που είναι στις πρώτες θέσεις και επιλαχόντες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις
Μπορει αν εισαι 100ος να μη σε νοιαζει η ισοβαθμια ειναι ομως υποχρεωμενοι να σε βαλουν σε καποια σειρα με καποια εγκυρα κριτηρια. Και ο πρωτος να ισοβαθμουσε με 10 ατομα και εκει θα καναν κληρωση... Απλα σε αυτη την περιπτωση δεν αλλαζουν τα ατομα που θα μπουνε... Ενω αν ισοβαθμουν 15 ατομα στη βαση καταλαβενεται οτι ειναι ποιο σημαντικο...
οι επιλαχοντες θα ειναι και κατω απο 2300 μορια.
οι επιλαχοντες θα ειναι και κατω απο 2300 μορια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες