δε σταματαει η διαδικασια για να βρεθουν τυχον πλαστα δικαιολογητικα... Συνεχιζουν κανονικα! Λογικα τηνδευτερα θα εχουμε αποτελεσματα αλλα μπορει και παρασκευη μετα το μεσημερι αφου βγουν οι τελικες λιστες... Να τα δημοσιευσουν!bmxas έγραψε:Μαγκες εμαθα οτι το βλεπουν για τελος του μηνα. Τους επιτυχοντες πιθανον τους εχουν βγαλει απλα φτιαχνουν και τις λιστες με τα ακυρα δικαιολογητικα κτλ. Στην καλυτερη τελος της επομενης εβδομαδας πιστευω. Μη ξεχναμε, εχουμε και εκλογες αρχες του επομενου μηνα...
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Παιδια πηραν φιλο μου με 2700 στην β κατηγορια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ε ναι ξεκινησε και για την Β το πανηγυρι...δημητρης25 έγραψε: Παιδια πηραν φιλο μου με 2700 στην β κατηγορια.
ΕΛΛΑΣ
Στην Β΄ρε μάγκες έχουν καλέσει κανέναν, κι αν ναι με ποσα μορια;
Στην Α εχουν καλεσει κανενα κατω απο 2400 για ισοβαθμια... ; Γιατι αν ειναι οπως τα λεμε και καλεσουν και τους επιλαχοντες... Ο τελευταιος επιλαχων μπορει να ειναι και κατω απο 2300... Αποψη μου, ετσι; Ας απαντησουν και αυτοι που δεν ειναι μελοι...
ΕΛΛΑΣ
αντε να ερ8ει η παρασκευη... Να δουμε τι 8α γινει! Και ολα αυτα να λαβουν ενα τελος!asimike έγραψε:ε ναι ξεκινησε και για την Β το πανηγυρι...δημητρης25 έγραψε: Παιδια πηραν φιλο μου με 2700 στην β κατηγορια.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Γιατι δεν λενε τουλαχιστον σε πια θεση ισοψηφουν;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
γιατι αν σου πουνε μετα πανω κατω θα βγαλουμε αποτελεσματα... Και δεν το θελουν... Και την παρασκευη μπορει και παλι να μην σου που... Απλα ποιος ειναι απο πανω και ποιος απο κατω! Και τιποτα αλλο!δημητρης25 έγραψε:Γιατι δεν λενε τουλαχιστον σε πια θεση ισοψηφουν;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
Λετε να φωναζουν μονο τους επιτυχοντες ρε παιδια για ισοβαθμιες τελικα?
οοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι... !basilis.lok έγραψε:Λετε να φωναζουν μονο τους επιτυχοντες ρε παιδια για ισοβαθμιες τελικα;
Μου κανει μεγαλη εντυπωση το σκηνικο οτι δεν εχει γραψει κανεις κατω απο 2400 σε Α. Ρε αλανια μηπως καλουν μονο επιτυχοντες;
ΕΛΛΑΣ
Ρε παρεα αν εισαι π. Χ. Στη 100στη θεση δε γινεται λογος για ισιβαθμια αφου αν εισαι μεσα στους 400 τι σε νοιαζει αν εισαι 100ος η αν εισαι 110ος. Η σειρα δε σε πειραζει κ ουτε αυτους. Αν ομως ο 400ος εχει π. Χ.2500 μορια μπορει να εχουν αλλα 50 ατομα τα ιδια μορια κ εκει μαλλον ειναι το θεμα της ισιψηφιας. Φφφφφ. Τι να πω πολυς καφες 

καλεσανε και 2300... +++ το ειπαν στο ΦΒ!3εκολλατε δεν ισχυει... Στους επιλαχοντες δε 8α μπουν σε σειρα οι ισοπσηφιεσ!asimike έγραψε:Μου κανει μεγαλη εντυπωση το σκηνικο οτι δεν εχει γραψει κανεις κατω απο 2400 σε Α. Ρε αλανια μηπως καλουν μονο επιτυχοντες;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
γιατι λογικα ειναι μεχρι 2300 και οι επιλαχοντες ο τελευταιος εγω ακουσα Και με 2350 και με 2380 παιδια δεν ειναι και τοσο ευκολο να εχεις τετια ισοβαθμια ιδιο ακριβος απολυτιριο και ιδια μοριαasimike έγραψε:Μου κανει μεγαλη εντυπωση το σκηνικο οτι δεν εχει γραψει κανεις κατω απο 2400 σε Α. Ρε αλανια μηπως καλουν μονο επιτυχοντες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες