Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Παιδες τα τηλ για ισοψηφια πεφτουν στους υποψηφιους που ισοβαθμουν με την βαση σωστα; Για να γινει η κληρωση και να βγουν ποιοι θα ναι επιτυχοντες και ποιοι επιλαχοντες σωστα?2470 ο bonito αρα καπου εκει θα ναι η βαση...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Αυτοι ειναι της Α' (με απολυτηριο Ενιαιου; ) ... Πωπω... Εγω που ειμαι της Β' (απολυτηριο ΤΕΕ) και ειναι να διαλεχτω αναμεσα σε 100 ατομα Πανελλαδικως, ουτε τηλεφωνο δεν εχουν παρει για ν'ασχοληθουν με 'μενα... Τουλαχιστον να μου πουνε για ισοβαθμια ρε αδερφε! Ενταξει, ισως ειναι ωρα να αρχιζω να το συνηδητοποιω! Μαυρα τα πραγματα στον οριζοντα... 

-
- Posts in topic: 23
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Στην β τιποτα! Καλη επιτυχια σε ολους παιδια!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
οχι... Ειναι αυτοι που ισοψηφουν μεταξυ τους και 8α πρεπει να παρουν μια θεση... Να μπουνε σε αρι8μητικη σειρα!SUKHOI έγραψε:Παιδες τα τηλ για ισοψηφια πεφτουν στους υποψηφιους που ισοβαθμουν με την βαση σωστα; Για να γινει η κληρωση και να βγουν ποιοι θα ναι επιτυχοντες και ποιοι επιλαχοντες σωστα?2470 ο bonito αρα καπου εκει θα ναι η βαση...
-
Αγχωθηκα τωρα... ! Παω να παιξω Call Of Duty:Modern Warfare 2. Οποιος θελει...
Η κληρωση θα γινει την παρασκευη στις 9 η ωρα το πρωι στην ΑΘΗΝΑ αρα μην περιμενετε αποτελεσματα σημερα καια αυριο. Καλουνε τους επιτυχοντες που ισοβαθμουν αλλα και τους επιλαχοντες. Βεβαια στο τμημα δεν θα σας πουνε αν πατε στην κληρωση σαν επιτυχων η σαν επιλαχων γιατι δεν το γνωριζουν και οι ιδιοι αλλα ουτε σειρα.

-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Παιδια εμενα παντως με πηραν σημερα τηλ απτο αστυνομικο τμημα και μου ειπαν οτι εχω ισοψηφισει με αλλο ατομο και η κληρωση θα γινει την παρασκευη στην αθηνα. Μου ειπαν οτι ακομα δεν βγηκαν τα αποτελεσματα
-
- Posts in topic: 48
bonito έγραψε:Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω (θεσσαλονικη.). Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα. Βεβαια δεν μου ειπαν με ποσους ισοψηφω... Ενιγουει... ...
bonito ασε τις χαζομαρες και ασχολησου με κατι πιο χρησιμο, πως γηνετε να εχεις 2470 στην Α που εχω και εγω ακριβως τοσα, σε πηραν εσενα και μενα οχι, οποτε με το δικιο μου να μη σε πιστευω

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
δεν κολλαει αυτο με την βαση, απλα πρεπει να βγαλουν πινακες με την σειρα μοριων, δηλαδη καποιος μπορει να παει για κληρωση με 1800 μορια... Και ας μην ειναι μεσα...SUKHOI έγραψε:Παιδες τα τηλ για ισοψηφια πεφτουν στους υποψηφιους που ισοβαθμουν με την βαση σωστα; Για να γινει η κληρωση και να βγουν ποιοι θα ναι επιτυχοντες και ποιοι επιλαχοντες σωστα?2470 ο bonito αρα καπου εκει θα ναι η βαση...
ΕΛΛΑΣ
-
σωστος μου αακουγετε, αλλα δεν την παλευω αλλο, οποτε απο δευτερα ετσι;tsv έγραψε:Η κληρωση θα γινει την παρασκευη στις 9 η ωρα το πρωι στην ΑΘΗΝΑ αρα μην περιμενετε αποτελεσματα σημερα καια αυριο. Καλουνε τους επιτυχοντες που ισοβαθμουν αλλα και τους επιλαχοντες. Βεβαια στο τμημα δεν θα σας πουνε αν πατε στην κληρωση σαν επιτυχων η σαν επιλαχων γιατι δεν το γνωριζουν και οι ιδιοι αλλα ουτε σειρα.

-
Andrikoss έγραψε:bonito έγραψε:Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω (θεσσαλονικη.). Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα. Βεβαια δεν μου ειπαν με ποσους ισοψηφω... Ενιγουει... ...
bonito ασε τις χαζομαρες και ασχολησου με κατι πιο χρησιμο, πως γηνετε να εχεις 2470 στην Α που εχω και εγω ακριβως τοσα, σε πηραν εσενα και μενα οχι, οποτε με το δικιο μου να μη σε πιστευω
Απο την αλλη ομως, ποιος ο λογος να πει ψεμματα; Δεν κερδιζει τιποτα παρα μονο να μας αγχωνει... Δεν ξερω, τι να πω; !
δεν σημαινει οτι επειδε εχεις ιδια μορια ρε μεγαλε πρεπει να πας και εσυ σε κληρωση... Εσυ μπορεις να ειχες μεγαλυτερο απολυτηριο και να εχεις μπει κανονικα στη θεση... Δες την πρικυρηξη για το ποτε γινεται κληρωση και πριν γινει η κληρωση δες Πια κριτηρια υπερισχυουν...Andrikoss έγραψε:bonito έγραψε:Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω (θεσσαλονικη.). Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα. Βεβαια δεν μου ειπαν με ποσους ισοψηφω... Ενιγουει... ...
ΕΛΛΑΣ
-
Lion έγραψε:Andrikoss έγραψε:bonito έγραψε:Καλημερα ρεεεεεεεε... Λοιπον με πηραν τηλ για κληρωση... Με 2470 στην α' απο το αστυνομικο τμημα στο ντεπω (θεσσαλονικη.). Παω να ενημερωθω και επιστρεφω παλικαρια για ενημερωση. Οποιος πει μαλακια για παπαντες και τετοια, δεν ξερω να παει να παιξει κανα προ στο πλει.:) Μιλαμε μετα. Βεβαια δεν μου ειπαν με ποσους ισοψηφω... Ενιγουει... ...
Απο την αλλη ομως, ποιος ο λογος να πει ψεμματα; Δεν κερδιζει τιποτα παρα μονο να μας αγχωνει... Δεν ξερω, τι να πω;
δεν ξερω τι λογο εχει, ειναι και παλιο μελος και απο αυτον δεν το περιμενα, ομως εγω δεν τον πιστευω μονο και μονο για τον λογο που ανεφερα πιο πανω

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες