Γιωργος1988 έγραψε:Με αλλους 168 στα 2400 ουτε με σφαιρες! Εδω τοση μεγαλη ισοβαθμια δεν θα εχουν παιδια με 2000 πλακα μας κανουν! Γκρικ αρμι αυτο για την ισοβαθμια και που τους παιρνουν τηλ σπιτι το εχεις ξανακουσει γιατι θα τρελαθουμε;
ισχύει για το τηλέφωνο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Το πρώτο είναι παπάτζα που το έγραψε μια γκόμενα στην ιστιοσελίδα diorismos.gr και μπήκε και το έγραψε και εδώ κλασσικά...
Φιλε γκρεεκ εντελως ενημερωτικα προς εσενα και χωρις να κοινοποιησεις το μην μου βασει του sefeea η προκυρηξη θα βγει την παρασκευη... Αυτη την ενημερωση εχουν, ευχαριστω
φίλε μου εγώ έμαθα για αύριο. Έκανα το λάθος να γράψω μια φορά για αποτελέσματα. Αν βγω λάθος οκ. Τι να κάνω
Γκρεκ εδω αλλοι κι'αλλοι λενε οτι νανε με σενα θα Θυμοσουμε; ... εσυ τουλαχιστον αποδεδειγμενα δεν παιζεις με την αγωνια μας... Πανδως θα σημειοσω και την δικη σου προβλεψη, για στατηστικους και μονο λογους
Aggelos Salonica έγραψε:Ωχ προβλεπω και αυριο να τρωοο διαγραφη, αμα δεν βγουν.
βρε ας βγουν και ας μας διαγραψει... Πλακα πλακα κουραστικο εχει καταντισει αυτο με τα αποτελεσματα, αν δεν βγουν και αυτη την ευδομαδα θα πεσω με τα μουτρα στα ψυχοφαρμακα
Γιωργος1988 έγραψε:Με αλλους 168 στα 2400 ουτε με σφαιρες! Εδω τοση μεγαλη ισοβαθμια δεν θα εχουν παιδια με 2000 πλακα μας κανουν! Γκρικ αρμι αυτο για την ισοβαθμια και που τους παιρνουν τηλ σπιτι το εχεις ξανακουσει γιατι θα τρελαθουμε;
Φίλε Γιώργο και συνονόματε, αυτό με την ισοβαθμία γενικά ισχύει. Τώρα κατά πόσο αληθεύει το πόστ του φίλου δεν το γνωρίζω...