Το καλυτερο που θα εχουν να κανουν, επειδη ξερουν την αγωνια του κοσμου, ειναι να βγαλουν μια ανακοινωση να ενημερωσουν... "ξερετε κυριοι υπαρχει καθυστερηση λογω αυτου εκεινου κ ταλλου"... Αλλα που μυαλο και ενδιαφερον; Περιμενετε σαν τα ζωα σου λεει, τι μας νοιαζει αν εσενα κρινεται η ζωη σου απο αυτην την προκυρηξη...
LEW έγραψε: Το καλυτερο που θα εχουν να κανουν, επειδη ξερουν την αγωνια του κοσμου, ειναι να βγαλουν μια ανακοινωση να ενημερωσουν... "ξερετε κυριοι υπαρχει καθυστερηση λογω αυτου εκεινου κ ταλλου"... Αλλα που μυαλο και ενδιαφερον; Περιμενετε σαν τα ζωα σου λεει, τι μας νοιαζει αν εσενα κρινεται η ζωη σου απο αυτην την προκυρηξη...
μην δινεις αδικο φιλε LEW θα σου πω και το Λογο... Το αν εμεις τα περιμεναμε τα αποτελεσματα Νωριτερα απο οτι ειναι κανονισμενο να βγουν και στο τελος Αργουν και κανα δυο μερες... Το αποτελεσμα ειναι να νομιζουμε οτι αργησαν 2 βδομαδε ομως στην ουσια Τωρα ειναι ο καιρος να βγουνε, Και ολο αυτο επειδη βιαζομαστε και το συμπερασμα ειναι οτι τωρα ειναι ο καιρος να βγουνε! Μεσα στην βδομαδα ειναι το λογικο να βγουνε!
Και εγω εκει στμφωνο καμια παρασκευη θα βγει για να πανε και δεκα μερες για την ενσταση και να δωσουμε τις δοκιμασιες μετα τα αθληματα θελει πολυ μυαλο ρε παιδια; κανονιστε το με τις ημερομηνιες να δειτε.
Μαγκες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μενω Θεσσαλονικη και υπαγομαι στο Α. Τ Νεαπολης. Μολις πηρα τηλεφωνο και ρωτησα για τ'αποτελεσματα! Μου ειπαν να παρω αυριο το πρωι!yyyeeeeaaaaa
Μακάρι να έχεις δίκιο Lion. Εγώ πάλι δουλεύω στο μυαλό μου το γεγονός να βγούνε την άλλη βδομάδα για να βάλω όσο φρένο είναι εφικτό στην ανυπομονησία και την αγωνία μου.
Νευριασανε τον προεδρο αφου καθονται και λενε παπαριες ο τασος vopis και ο χριστος χρηστου ti περιμενετε και μπορει απο σπασιμο μια δυο μερες να μην τα βγαζουν επειδη καθονται και αμαυρωνουν την εικονα της αστυνομια οτι και καλα εχουν βυσματα. ελατε στην θεση του και θα καταλαβετε. αλλα δεν βγηκαν να ζητησουν μια συγνωμη εστω στον προεδρο οχι σε εμας που εχουμε αγωνια σε αυτον που εξαιτιας τους αποχωρησε απο το γκρουπ
Δεν πιστευω ρε Μητσο να μην ηξερε. Απο την αλλη εχει μια βαση αυτο που λες, αλλα σκεφτομαι οτι αν δεν ηξερε θα μου ελεγε "δεν βγηκαν ακομα". Οπως και να εχει, θα δουμε αυριο το πρωι, ελπιζοντας για θετικο αποτελεσμα. Οποιος θελει ας κανει αυριο το πρωι ενα τηλεφωνακι στο Α. Τ. Που υπαγεται. Καλη επιτυχια,guys!