Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Μάγκες καλησπέρα! Παρατήρησα οτι απο την προκήρυξη του 2007 και έπειτα τα αποτελέσματα βγαίνουν πέντε (5) εβδομάδες και μία (1) ημέρα έπειτα απο την ημέρα έκδοσης της σχετικής προκήρυξης... Η ημέρα αυτή για φέτος ήταν η χθεσινή (5/10/2010) προφανώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε θα βγούνε... ! (Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως... Κατά τη δική μου εκτίμηση πάντα!) 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
REPAINER έγραψε:Τι λετε να βγουν αυριο; Εφοσον εχουν διαρευσει τοσα πιθανο δεν ειναι; Η τουλαχιστον αυτη τη βδομαδα
εχω γεμισει αγχος πραγματικα, ολες τις μερες ημουν κομπλε, απο σημερα το πρωι ειμαι για κλαματα
Φίλε μου ας το ελπίσουμε γιατί μας έχει φάει το άγχος...

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 41
Μιλασ πολυ καλα και χωρις εγκυρες πηγες οπως κανουν αλλοι. πιστευω εσυ τα λες πιο καλα απο καποιους αλλου που προσπαθουν να το παιξουν μαγκες με τις βασεις.
Παιδια την επομενη βδομαδα...
Ποτε προλαβες ρε μουτρο; Σε ολα τα σαιτ ταυτοχρονα εισαι;
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΜΑΣ ΑΠΟ FB :
Την επόμενη εβδομάδα τελικά θα ανακοινωθούν, όπως με ενημέρωσαν, τα αποτελέσματα λόγω προβλήματος που ανέκειψε σήμερα κατα την επαλήθευση!
Την επόμενη εβδομάδα τελικά θα ανακοινωθούν, όπως με ενημέρωσαν, τα αποτελέσματα λόγω προβλήματος που ανέκειψε σήμερα κατα την επαλήθευση!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 41
Ειδατε για αυτο μην πιστευετε τιποτα το ειπε ο ανθρωπος ο ιδιος μην κανετε τα παπαγαλακια... ελεος πια. και οι εφημεριδες δεν ξερουν τι τους γινετε. σκεφτειτε ενα λαθος πχ να εχεις καποιος πλαστο διπλωμα αλλαζη ολη τη σειρα των ονοματων δεν ειναι ευκολα... για τοσες αιτησεισ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
George Salonica έγραψε:Ειδατε για αυτο μην πιστευετε τιποτα το ειπε ο ανθρωπος ο ιδιος μην κανετε τα παπαγαλακια... Ελεος πια. Και οι εφημεριδες δεν ξερουν τι τους γινετε. Σκεφτειτε ενα λαθος πχ να εχεις καποιος πλαστο διπλωμα αλλαζη ολη τη σειρα των ονοματων δεν ειναι ευκολα... Για τοσες αιτησεισ
σωστος ο george

χμμμμ μαλιστα... Καλη φαση... Αντε να δουμε ποσο ακομα θα ειμαστε στο περιμενε...elissavet έγραψε:ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΟΥΜΑΣ ΑΠΟ FB :
ΕΛΛΑΣ
Παγωμάρα έπεσε... 

http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2010/10_2010/6_10_2010_22.csp
δεν μας χαλασε! Χαχαχαχαχαχα
...
...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
vagsxal έγραψε: http://www.asep.gr/asep/site/home/LC+Menu/ENHMEROSI/deltia+tipou/2010/10_2010/6_10_2010_22.csp
...
δεν νομίζω να αφορά τους φρουρούς
... Εκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των φορέων που εποπτεύονται από αυτούς.
ΟΤΑ είναι τα όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης... Καμία σχέση με το υπουργείο προστασίας του πολίτη... Εκτός κι αν επεκταθεί (με νέα ανακοίνωση του ΑΣΕΠ) και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
ΟΤΑ είναι τα όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης... Καμία σχέση με το υπουργείο προστασίας του πολίτη... Εκτός κι αν επεκταθεί (με νέα ανακοίνωση του ΑΣΕΠ) και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Kαλησπερα! Δηλαδη παιζει να παγωσαν οι προσληψεις Ειδικων Φρουρων λογο εκλογων?elissavet έγραψε: ... Εκδοση πράξεων που αφορούν το διορισμό ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού των ΟΤΑ α΄ και β΄< βαθμού και των φορέων που εποπτεύονται από αυτούς.ΟΤΑ είναι τα όργανα τοπικής αυτοδιοίκησης... Καμία σχέση με το υπουργείο προστασίας του πολίτη... Εκτός κι αν επεκταθεί (με νέα ανακοίνωση του ΑΣΕΠ) και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 160
Δήμητρα έγραψε:Αν μπορεί κάποιος που ξέρει να μου απαντήση στην εξης απορία... Κατέθεσα τα χαρτια μου γύρω στις 10 του σεπτέμβρη και πριν λίγες μέρες πήρα το λόουερ, μήπως γίνετε να μετρίσει τώρα με κάποιο τρόπο στα μόρια μου; Αν π. Χ. Αν κάνω ένσταση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα μπορούσα να ξανακάνω τα χαρτιά μου από την αρχή; Σας ευχαριστώ πολύ!
δεν γίνεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης