ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:Ρε παλικαρια τι παιζει; ολα οκ; ... Ποτε λενε για τα αποτελεσματα... ! κ που θα αναρτηθουν τ αποτελεσματα; για τ επιλαχοντες μετα απο ποσο καιρο; παρακαλω απαντηστε! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
στην ιστιοσελίδα της αστυνομίας θα ανακοινωθούνε τώρα πότε κανείς δεν ξέρει να μπαίνεις κάθε μέρα να βλέπεις, για τους επιλαχόντες είναι νωρίς ακόμα ...
asimike έγραψε:Ρε αλανια αυτο για τα αποτελεσματα σχετικα με το οτι θα βγουν 1η με 4ης του μηνος μηπως ειναι μουφα; Μηπως παει κατα τις 10-15; Λεω εγω τωρα...
τιποτα σιγουρο... Απο πληοφοριες... Μαλλον την παρασκευη! Τωρα θα δουμε!
Το 2008 που η προκηρυξη ειχε βγει στις 26 αυγουστου τα αποτελεσματα τοτε ειχαν βγει στις 3 οκτωβριου. Φετος που η προκηρυξη βγηκε 2 μερες νωριτερα αυτο σημαινει οτι τα αποτελεσματα πρεπει να βγουν την παρασκευη στο ιντερνετ, δηλαδη στις 1 οκτωβριου. Αυτο σημαινει οτι οι κληρωσεις το πολυ μεχρι την πεμπτη πρεπει να εχουν γινει.
me to na kanete προβλεψεις επειδη εχετε καποιοι γνωστο η βυσματα εκτος το οτι τους εκθετετε, γινετε και ρεζιλι οι ιδιοι γιατι δε πεφτετε ποτε μεσα... ουτε αυτοι δε ξερουν απλα σας λενε ετσι για να τους αφησετε ησυχους. σταματηστε και καντε υπομονη. τοσο καιρο περιμεναμε την προκυρηξη δε μπορειτε να περιμενε περιπου μια εβδομαδα?
Greek_Army έγραψε:Είναι ο κλασσικός τύπος που έμπαινε πριν βγει η προκήρυξη και έλεγε συνέχεια ότι αύριο βγαίνει ε το ίδιο κάνει και για τα αποτελέσματα
μαλιστα... Καταλαβα! Υπομονη θα τελειωσουν οι μερες και θα στραματησουν να μας ζαλιζουν και αυτοι!
Ειναι σπαστικο αυτο που κανουν ομωσ... γιατι και εγω να σας πω θα βγουν την πεμπτη θα με πιστεψετε; και αμα το βρω τι εγινα σπουδαιο πραγμα. εγω εχω πολυ γνωστα ατομα στην αστυνομια αλλα δε τους πρηζω ουτε ενα τηλ δεν εκανα για να ρωτησω περιμενω οπως ολα τα παιδια
George Salonica έγραψε:Ειναι σπαστικο αυτο που κανουν ομωσ... Γιατι και εγω να σας πω θα βγουν την πεμπτη θα με πιστεψετε; Και αμα το βρω τι εγινα σπουδαιο πραγμα. Εγω εχω πολυ γνωστα ατομα στην αστυνομια αλλα δε τους πρηζω ουτε ενα τηλ δεν εκανα για να ρωτησω περιμενω οπως ολα τα παιδια
καλα κανεις... Και τι νομιζεις οτι εισαι παραδειγμα προς μιμηση; Ελεος... Αλλη την βλεπουν αλλιως! Τι να κανουμε τωρα!