νωρις μου ακουγετε... Αρκετα νωρις! Αλλα θα δουμε...panos1986 έγραψε:μακαρι να ειναι αληθεια να τελειωσει η αναμονηnikoslok έγραψε:Ο αδελφος μου και 2 κολιτοι μου το ειπαν ειναι στο σωμα και ρωτησαν Τι να σας πω αυτο ξερω μονο Μπορει να μην ισχυει
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Αντε να βγουνε και ας γινει οτι θελει... Να το παρουμε αποφαση οποιο Αποτελεσμα κι αν ειναι. Αυτη η αναμονη ειναι χειροτερη απο ολα.
Το θεμα θεωρηται ληξαν. Συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες και επιβεβαιωμενες ο πινακας των επιυχοντων αναμενεται να ανακοινωθει την παρασκευη 1 οκτωμβρη.5 γραφειο γαδα η πηγη.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
μακαρι να λαβει τελος και η αγωνια και το αγχος και να προχωρησουμε... Στα επομενα σταδια! Γιατι οπως λεει ενας φιλος η αναμονη ειναι χειροτερη!ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΙΩΤΗΣ έγραψε:Το θεμα θεωρηται ληξαν. Συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες και επιβεβαιωμενες ο πινακας των επιυχοντων αναμενεται να ανακοινωθει την παρασκευη 1 οκτωμβρη.5 γραφειο γαδα η πηγη.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Παιδες μολις εμαθα οτι τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν η παρασκευη 1 του μηνα η δευτερα 4 Ενα απο τα δυο παιζει απλα δεν ειναι σιγουρη ακομα λογο χαρτιων και κατι ακομα απο 1 -5 νοεμβρη θα μας βαλουν στις σχολες οπου ανηξει κατα πασα πιθανοτητα κομοτηνη!
μακαρι να ειναι ετσι! Δεν μαθαινεις και τις βασεις να μας τις πεις κιολας...Γιωργος1988 έγραψε:Παιδες μολις εμαθα οτι τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν η παρασκευη 1 του μηνα η δευτερα 4 Ενα απο τα δυο παιζει απλα δεν ειναι σιγουρη ακομα λογο χαρτιων και κατι ακομα απο 1 -5 νοεμβρη θα μας βαλουν στις σχολες οπου ανηξει κατα πασα πιθανοτητα κομοτηνη!

...
ΕΛΛΑΣ
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
Τσουπ το 40αρι αμεσως αμεσως... Χαχαχα :) ναι βρε ολα καλα θα πανε... Ελπιζω.:)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
Οπου ναναι φιλε μου... Σε 10 μερουλες θα ξερουμε Για τον γιωργο 1988 ηταν η απαντηση ...
το νου σου...
αντε να δουμε... Οποτε μια βδομαδα εμεινε...Γιωργος1988 έγραψε:Παιδες μολις εμαθα οτι τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν η παρασκευη 1 του μηνα η δευτερα 4 Ενα απο τα δυο παιζει απλα δεν ειναι σιγουρη ακομα λογο χαρτιων και κατι ακομα απο 1 -5 νοεμβρη θα μας βαλουν στις σχολες οπου ανηξει κατα πασα πιθανοτητα κομοτηνη!

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 41
Τελικα ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα την δευτερα; οι αλλοι που λενε για πρωτη εγω παλι λεω στις 4 οκτωβρη θα δειξει...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Εσενα ρε μαγκα σε σκεφτομουν εσενα! Λεω ανοιξε θεμα κ εξαφανιστηκε; Εγω πιστευω απο δευτερα θα εχουμε νεοτερα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Λοιπον, μίλησε ένας δικός μου και μου είπε πως τα αποτελέσματα θα είναι γνωστα απο την παρασκευη αλλα θα βγουν στο ιντερνετ την δευτερα. Με καθε επιφυλαξη, μεχρι τοτε χαλαρωστεεεεε!
-
- Υπολοχαγός
Δευτερα γιατι οχι... Καλιο αργα παρα ποτε.
-
- Υπολοχαγός
Εχει ενα δικαιο ο george αλλα δυσκολευομαι και να καταλαβω την ερωτηση... Διοτι η καλυτερη απαντηση σε αυτο που ρωτας ειναι οτι το ενα ΔΕΝ αντιστοιχει σε δεσμη ενω το αλλο αντιστοιχει... Και σε ποσοστο 80-20%... :)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης