Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Ποτε βγαινουν παλι προκυρηξεισ εχω ακουσει μαιο με σεπτεβριο θα ξαναβγουν.
ισχυει;
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από sta8hsss »

ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ποτε βγαινουν παλι προκυρηξεισ εχω ακουσει μαιο με σεπτεβριο θα ξαναβγουν.
ισχυει;
τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Ακομα δεν εχει τελειωσει αυτη!
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από REPAINER »

sta8hsss έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:Ποτε βγαινουν παλι προκυρηξεισ εχω ακουσει μαιο με σεπτεβριο θα ξαναβγουν.
ισχυει;
τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Ακομα δεν εχει τελειωσει αυτη!

ετσι, αλλα οπως εχει το πραγμα με τις συνταξιοδοτησεις, ειναι μαλλον απιθανο να μη βγει και του χρονου προκυρηξη, προς το παρον ας ειμαστε στη παρουσα επικεντρωμενοι, παροτι αντιλαμβανομαι οτι πολλοι που δεν εχουν σε αυτην ελπιδες, αρχιζουν και σκεφτονται την επομενη
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

Γιατι Ρε φιλε repainer εσυ εισαι τοσο σιγουρος για αυτη κ δεν σκεφτεσαι την επομενη αν βγει; Εγω θελω τοσο πολυ να ειμαι μεσα ωστε σκεφτομαι καθε μερα πως να μαζεψω κ αλλα μορια για την επομενη οταν κ αν βγει. Κ ας εχω ελπιδες για αυτη! Απλα λιγες γιατι θα γινει χαμος φετος.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PETRAN έγραψε:Γιατι Ρε φιλε repainer εσυ εισαι τοσο σιγουρος για αυτη κ δεν σκεφτεσαι την επομενη αν βγει; Εγω θελω τοσο πολυ να ειμαι μεσα ωστε σκεφτομαι καθε μερα πως να μαζεψω κ αλλα μορια για την επομενη οταν κ αν βγει. Κ ας εχω ελπιδες για αυτη! Απλα λιγες γιατι θα γινει χαμος φετος.
εννοειτε καικαλα κανεις που σκευτεσαι τι πρεπει να κανεις... Αλλα κατσε πρωτα να δεις τι θα γινει με αυτην... Και μετα θα εχεις αρκετο χρονο να κανεις κατι για να εισαι μεσα στην επομενη... Αν εχεις περιθωριο ν ακανεις κατι!
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Εχω λιγο ακομη ευτυχως. Ελπιζοντας κ ολας να παρει παραπανω ατομα. Εχω χρονο το ξερω αλλα η ανυπομονησια μου ειναι πλεον μεγαλη.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PETRAN έγραψε:Εχω λιγο ακομη ευτυχως. Ελπιζοντας κ ολας να παρει παραπανω ατομα. Εχω χρονο το ξερω αλλα η ανυπομονησια μου ειναι πλεον μεγαλη.
το ιδιο κι εγω ανυπομονω να τελειωνουμε να δουμε τι θα γινει για να πραξουμε αναλογα...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Κ να φανταστεις πως περιμεναμε τοοοσους μηνες κ τωρα που το πραγμα μπηκε στην τελικη ευθεια δεν κρατιομαστε! Ειμαι 8 μηνες ανεργος κ σε συνδιασμο με το οτι αγαπω απιστευτα αυτη την δουλεια, δεν μπορω αλλο. Καταλαβαινεις φανταζομαι
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Ξερω πως εσυ μιλας εκ του ασφαλους γιατι εισαι 99%μεσα αλλα η αγωνια η δικια μας ειναι μεγαλη!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

PETRAN έγραψε:Κ να φανταστεις πως περιμεναμε τοοοσους μηνες κ τωρα που το πραγμα μπηκε στην τελικη ευθεια δεν κρατιομαστε! Ειμαι 8 μηνες ανεργος κ σε συνδιασμο με το οτι αγαπω απιστευτα αυτη την δουλεια, δεν μπορω αλλο. Καταλαβαινεις φανταζομαι
απολυτα... Λιγο εμεινε... Υπομονη!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

ΔΕ ΓΑ... ΤΑΙ; 2120 μορια και ο. Τι ειναι να γινει, θα γινει ρε! Ακομα 22 ειμαι, μπορω να παρω και proficiency και να παω 2320. Υπομονη μαγκες, μην αγχωνεστε, βγειτε λιγο εξω, παιχτε με καμια γκομενιτσα, περαστε καλα... Μη μυζεριαζετε ολη μερα πανω απο ενα βρωμο PC... Θα τα πουμε ξανα σε λιγο καιρο οταν βγουν τα αποτελεσματα ρε!CHEERS!
taspo

Δημοσίευση από taspo »

Ετσι μπραβο βρε λιζα πεσ τα γιατι μερικοι δεν χαμπαριαζουν
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από LEW »

ρε μαγκες και να μην μπουμε τι εγινε; πολλοι εχουν δει την αστυνομια γη της επαγγελιας... δηλαδη πτυχια δεν εχετε καποιες εξειδικευμενες γνωσεις δεν εχετε για να χτυπησετε την αγορα εργασιας; σκοπος της ζωης σας ειναι να γινετε ειδικοι φρουροι για 800 ευρω; τι αγχος ειναι πια αυτο; και μετα μου λετε οτι οι ελληνες δεν ειναι βολεψακιδες

REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από REPAINER »

PETRAN έγραψε:Γιατι Ρε φιλε repainer εσυ εισαι τοσο σιγουρος για αυτη κ δεν σκεφτεσαι την επομενη αν βγει; Εγω θελω τοσο πολυ να ειμαι μεσα ωστε σκεφτομαι καθε μερα πως να μαζεψω κ αλλα μορια για την επομενη οταν κ αν βγει. Κ ας εχω ελπιδες για αυτη! Απλα λιγες γιατι θα γινει χαμος φετος.

μαλλον δε καταλαβες, εγω το δικαιολογω αυτο, δε μου φαινεται παραλογο. Και φυσικα δεν ειμαι τοσο σιγουρος ουτε εγω για αυτη τη προκυρηξη, απλα ειπα οτι εφοσον εχουμε ηδη μια στα χερια μας, ας μιλαμε για αυτην, μια αποψη ειπαΕικόνα ετσι κιαλλιως αν δε περασουμε θα εχουμε ολους τους μηνες μπροστα μας να λεμε για την επομενη Εικόνα
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από PETRAN »

Εσενα περιμεναμε electrolisa να παρουμε αδεια για να τα κανουμε ολα αυτα!Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες