Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Ρωτησα εναν θειο μ αστυνομικο κ ειπε πως η αρχικη προθεση ηταν για 1500 ατομα αλλα λογο κρισης το δντ ειπε 500 κ απο το νεο ετος θα παρει εγκρυση κ για τους αλλους 1000! Λετε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
PETRAN έγραψε:Ρωτησα εναν θειο μ αστυνομικο κ ειπε πως η αρχικη προθεση ηταν για 1500 ατομα αλλα λογο κρισης το δντ ειπε 500 κ απο το νεο ετος θα παρει εγκρυση κ για τους αλλους 1000! Λετε.
μα θα βγει για 900 άτομα τώρα το πότε δε το γνωρίζουμε αλλά μην την περιμένετε στα καπάκια
Αδελφε δεν μπερδευτικα καθολου! Μπες κ δες μονος σου στα νεα οnline!
Ακριβως αυτον τον αριθμο μου ειπε κ ο θειος μου.900 ατομα. Οποτε εχουμε μια πιθανοτητα στην επομενη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
PETRAN έγραψε:Αδελφε δεν μπερδευτικα καθολου! Μπες κ δες μονος σου στα νεα οnline!
Αυτο εδω εχουν τα Νεα Ον Λαϊν :
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=4594025
Ναι αυτο μπορει να ειναι και σε ενα χρονο απο τωρα... !
-
- Επιλοχίας
PETRAN έγραψε:Ακριβως αυτον τον αριθμο μου ειπε κ ο θειος μου.900 ατομα. Οποτε εχουμε μια πιθανοτητα στην επομενη
Αν βγει του χρονου πιθανοτατα θα βγει την ερχομενη ανοιξη, οπως εγινε και το 2009 που βγηκε τελη απριλιου μετα την προκηρυξη του 2008 η οποια ειχε βγει τελη αυγουστου. Αλλα μονο 900 ρε παιδια; Ετσι λενε οι πληροφοριες σας; Εχουν τοσες ελλειψεις, και το κυμα συνταξιοδοτησεων μεχρι τα τελη του χρονου θα ειναι πολυ μεγαλο λενε...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
Pagan Altar έγραψε:Αν βγει του χρονου πιθανοτατα θα βγει την ερχομενη ανοιξη, οπως εγινε και το 2009 που βγηκε τελη απριλιου μετα την προκηρυξη του 2008 η οποια ειχε βγει τελη αυγουστου. Αλλα μονο 900 ρε παιδια; Ετσι λενε οι πληροφοριες σας; Εχουν τοσες ελλειψεις, και το κυμα συνταξιοδοτησεων μεχρι τα τελη του χρονου θα ειναι πολυ μεγαλο λενε...PETRAN έγραψε:Ακριβως αυτον τον αριθμο μου ειπε κ ο θειος μου.900 ατομα. Οποτε εχουμε μια πιθανοτητα στην επομενη
Eίναι το ΔΝΤ στην μέση αδερφέ δεν τους αφήνει να πάρουνε παραπάνω
Σημασια εχει πως θα ειναι καποια στιγμη!
. Ελπιζω να μπουμε τοτε. 

-
- Επιλοχίας
PETRAN έγραψε:Και αυτο τι ειναι; http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&artid=4572816&ct=37
Φιλε μου και συνονοματε Πετρο, αυτη ειναι παλια δημοσιευση αν προσεξες,3 μαϊου λεει. Γιαυτο σου ειπα αν το τσεκαρες...
ακομα δε τελειωσε αυτη και μιλαμε για την επομενη... Τωρα θα αγχοθουμε και γι αυτο... Βρηκαμε συζητηση!PETRAN έγραψε:Σημασια εχει πως θα ειναι καποια στιγμη!. Ελπιζω να μπουμε τοτε.

Ρε μην εισαστε απληστοι!

Ναι ρε να εχουμε να γραφουμε! Εμεις που δεν εχουμε μελλον σε αυτη να ξεκινησουμε να μιλαμε για την επομενη!

-
- Επιλοχίας
Greek_Army έγραψε:Pagan Altar έγραψε:Αν βγει του χρονου πιθανοτατα θα βγει την ερχομενη ανοιξη, οπως εγινε και το 2009 που βγηκε τελη απριλιου μετα την προκηρυξη του 2008 η οποια ειχε βγει τελη αυγουστου. Αλλα μονο 900 ρε παιδια; Ετσι λενε οι πληροφοριες σας; Εχουν τοσες ελλειψεις, και το κυμα συνταξιοδοτησεων μεχρι τα τελη του χρονου θα ειναι πολυ μεγαλο λενε...PETRAN έγραψε:Ακριβως αυτον τον αριθμο μου ειπε κ ο θειος μου.900 ατομα. Οποτε εχουμε μια πιθανοτητα στην επομενη
Eίναι το ΔΝΤ στην μέση αδερφέ δεν τους αφήνει να πάρουνε παραπάνω
Το ξερω Greek_Army, αλλα βαση του μνημονιου του ΔΝΤ στα σωματα ασφαλειας επιτρεπει τις προσληψεις σε αριθμο 1 προς 1, δηλαδη αν φυγουν 7000 στην συνταξη πρεπει να προσληφθουν 7000.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες