ΕΠΟΠ και ευρύτερο Δημόσιο

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
aeolos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aeolos »

Καλησπέρα, είμαι νέος στο site σας και πιστέυω πως εδώ θα μπορέσω να βρώ απαντήσεις σε κάθε μου ερώτημα. Το ερώτημά μου είναι πως είμαι στον στρατό εδώ και 4 χρόνια ως εποπ και θέλω να κάνω τα χαρτιά μου στον Δήμο όπου ανήκω για θέση αορίστου χρόνου. Το πρόβλημα μου είναι πώς δεν θελω να κάνω αναφορά παραίτησης ωσπου να βεβαιωθώ για το αποτέλεσμα της προκύρυξης. Εχω δικαίωμα να κάνω τα χαρτιά μου ή μου το απαγορέυουν όπως στα λοιπά σώματα ασφαλείας; Περιμένω τις απαντήσεις σας.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νομίζω ότι για το ευρύτερο δημόσιο μπορείς να καταθέσεις κανονικότατα τα χαρτιά σου περιμένοντας τα τελικά αποτελέσματα και στην πορεία να παραιτηθείς.
Να υποθέσω φυσικά ότι δεν αναφέρεσαι σε προκυρήξεις που αφορούν την Δημοτική Αστυνομία έτσι;
Γιατί εκεί πάμε μετά σε ένστολο προσωπικό.
AEOLOS

Δημοσίευση από AEOLOS »

Όχι δεν μιλάω για δημοτική αστ. Αλλά συγκεκριμένα για εργάτης ή οδηγός. Απλά θέλω να μου απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει 100% γιατί δεν μπορώ να ρισκάρω την δουλεία μου εαν δεν είμαι απολύτως σίγουρος.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Κανε τα χαρτια σου κανονικα για εκει που θελεις. Εργατης η οδηγος. Και σαφεστατα σιγουρεψε τη δουλεια στο δημο της προσληψης σου και μετα φευγεις απο στρατο. Απλα πραγματα.

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Σωστα τα λενε τα παιδια...
AEOLOS

Δημοσίευση από AEOLOS »

Καλά τα λέτε ρε παιδια αλλά είναι νόμιμο αυτό το πράγμα ή θα γυρίσουν και θα μου πούν ότι έπρεπε πρώτα να δηλώσω παραίτηση; Καπ τι θα τους πώ; Πέρασα σε άλλο τομέα του δημοσίου και τώρα δηλώνω παραίτηση; Υπάρχει κάποιος που να εχει κάνει τα χαρτιά του αλλου ενώ είναι εποπ?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπορείς να κάνεις κανονικότατα τα χαρτιά σου για το ευρύτερο δημόσιο αλλά ΟΧΙ για τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις.
Κρατάω απλά μια επιφύλαξη για την Δημοτική Αστυνομία καθώς αυτοί θεωρούνται Δημοτικοί Υπάλληλοι.
Βέβαια μιλάμε για ένστολο προσωπικό.
DHMHTRIOS
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από DHMHTRIOS »

Είμαι υπαξιωματικος στο στρατό και θα ήθελα να με απάντηση καποιος αν ξέρει αν μπορώ να πάρω μετάταξη σε άλλο υπουργείο; Και αν με ποιον Τρόπο Και σε ποια Υπουργεία; ... ...
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

DHMHTRIOS έγραψε:Είμαι υπαξιωματικος στο στρατό και θα ήθελα να με απάντηση καποιος αν ξέρει αν μπορώ να πάρω μετάταξη σε άλλο υπουργείο; Και αν με ποιον Τρόπο Και σε ποια Υπουργεία; ...
μονο εαν παραιτηθεις. Παλαιοταιρα εκανες μεταταξη για ειδικος φρουρος,(υπ. Προστ. Του πολιτη), πλεον οχι. Το κοιτουσα για τον εαυτο μου κ εγω σαν εσενα ψαχνομουν μια εποχη.

...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης