Αλεξίσφαιρα γιλέκα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Αλεξίσφαιρα γιλέκα
Και σκεφτομαι τωρα εγω ο βλακας, που ειμαι και αργοστροφος: Δεν θα μπορουσε η ΕΛΒΟ να παραγει αυτον τον αριθμο σφαιρων; Η δεν θα μπορουσε να κατασκευαζει αλεξισφαιρα; Μα τι χαζα λεω ωρες ωρες. Τι να πω ρε παιδια; Τα διαβαζω και με πιανει αναγουλα. Μου θυμιζει Ξανθη που ειχε γινει σκηνικο επειδη διαμαρτυρηθηκε ενα φανταρος -και με το δικιο του- οτι το αλεξιθραυστο (αλλη μα*******κια και αυτη!) βρωμουσε και εζεχνε! Και του την ειπαν και απο πανω! Τι ειναι ρε αχρηστοι ηγετες τα αλεξισφαιρα, φανελες; Εκει θα κανετε οικονομια; Επισης επειδη ειμαι ασχετος: Οι σοβαροι επαγγελματικοι στρατοι τι τυπου αλεξισφαιρα φορανε; Γιατι με τις αντιβαλλιστικες των 10 kg, θα εισαι σαν διποδο Leopard...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Αλεξίσφαιρα γιλέκα
Οτι γιλεκο κ να βαλεις το ak47 δυσκολα το σταματας!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Αλεξίσφαιρα γιλέκα
ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Και σκεφτομαι τωρα εγω ο βλακας, που ειμαι και αργοστροφος: Δεν θα μπορουσε η ΕΒΟ να παραγει αυτον τον αριθμο σφαιρων; Η δεν θα μπορουσε να κατασκευαζει αλεξισφαιρα; Μα τι χαζα λεω ωρες ωρες. Τι να πω ρε παιδια; Τα διαβαζω και με πιανει αναγουλα. Μου θυμιζει Ξανθη που ειχε γινει σκηνικο επειδη διαμαρτυρηθηκε ενα φανταρος -και με το δικιο του- οτι το αλεξιθραυστο (αλλη μα&@#^%#κια και αυτη!) βρωμουσε και εζεχνε! Και του την ειπαν και απο πανω! Τι ειναι ρε αχρηστοι ηγετες τα αλεξισφαιρα, φανελες; Εκει θα κανετε οικονομια;Επισης επειδη ειμαι ασχετος: Οι σοβαροι επαγγελματικοι στρατοι τι τυπου αλεξισφαιρα φορανε; Γιατι με τις αντιβαλλιστικες των 10 kg, θα εισαι σαν διποδο Leopard...
Πανάκριβα και βαριά plate carriers
Εννοείται ότι είναι δυσκίνητα και στη ζέστη σου κάνουν τη ζωή αφόρητη.
...
Αλεξίσφαιρα γιλέκα
θα διαφωνισω... Πολλα ειναι που σταματουν ακ47 δηλαδη 7,62 διαμετριμα! Απλα ειναι λιγο ασηκωτα...δημητρης25 έγραψε:Οτι γιλεκο κ να βαλεις το ak47 δυσκολα το σταματας!
...
ΕΛΛΑΣ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Αλεξίσφαιρα γιλέκα
Ωχ, το ματι μου Νασο. Με τετοιες πανοπλιες μονο με καροτσακι σουπερ μαρκετ μπορεις να κινηθεις γρηγορα. Ειδατε ρε ο ελληνικος στρατος; Φροντιζει για την ευκινησια του στρατευματος και δεν τα παιρνει. [LOL]
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Αλεξίσφαιρα γιλέκα
Οι τουρκοι φανταροι εχουν αλεξισφαιαρα?
Αλεξίσφαιρα γιλέκα
sintoma lokatzis έγραψε:Οι τουρκοι φανταροι εχουν αλεξισφαιαρα;
Φυσικά.

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
- Επάγγελμα: Μαθητής
Αλεξίσφαιρα γιλέκα
Ενας ΕΠΟΠ η γενικα ενα μονιμο στελεχος του στρατου εχει το δικαιωμα να αγορασει αλεξισφαιρο η πιστολι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες