Άσκηση Παρμενίων 2010
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Άσκηση Παρμενίων 2010
Έχω υπηρετήσει. Έχω απολυθεί με λευκό απολητύριο (οχι πρασινο επιστρατευσης). Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να μπώ εθελοντικά επίστρατος στον Παρμενίων;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Άσκηση Παρμενίων 2010
Με ποιον τρόπο;
Άσκηση Παρμενίων 2010
Φανταζομαι αν πας στην στρατολογία σου θα σου πουνε. Η Δ εσσο 2010 δεν θα συμμετάσχει ε?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
Άσκηση Παρμενίων 2010
Στέλνουνε χαρτιά για επιστράτευση

Άσκηση Παρμενίων 2010
Σε ποίους στέλνουν;
-
- Στρατηγός
Άσκηση Παρμενίων 2010
Nassos έγραψε:Σε ποίους στέλνουν;
στείλανε σε 2 γνωστούς μου

Άσκηση Παρμενίων 2010
Αν είναι Καταδρομείς το καταλαβαίνω. Εκτός και αν είναι γενική άσκηση επιστράτευσης.
-
- Στρατηγός
Άσκηση Παρμενίων 2010
Nassos έγραψε:Αν είναι Καταδρομείς το καταλαβαίνω. Εκτός και αν είναι γενική άσκηση επιστράτευσης.
δεν ήτανε πράσινος κανένας από τους 2. Γενικό είναι το θέμα μάλλον. Ετοιμαστείτε.

Άσκηση Παρμενίων 2010
Να πάρει, και έχω να κουβαλησω πολλά...
Άσκηση Παρμενίων 2010
Δεν στελνουν σε ολους χαρτι επιστρατευσης. Αν δεν ερθει χαρτι δεν μπορεις να Πας εθελοντικα στην ασκηση. Συνηθως ερχεται σε στρατιωτες βεβαια αλλα και σε δεα οι οι οποιοι απολυθηκαν προσφατα. Και μονο απο τη στρατολογια. Και ειναι οι μονοι που Περνανε καλα σε ασκησεις... Η παρμενιων ειναι η μεγαλυτερη διακλαδικη ασκηση των εδ. Ειχε ακουστει οτι λογω οικονομικης κρισης θα ματαιωνοτανε αλλα οκ. Για να δουμε θα ειμαστε ετοιμοπολεμοι; ...
Άσκηση Παρμενίων 2010
Εχουν να ξηλωθουν ερπυστριες...
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Άσκηση Παρμενίων 2010
Το θεμα ειναι να ειναι στο τοπο της ασκησης. Γιατι συνηθως τους ψαχνεις στα κοντινα χωρια και ερχονται λιωμα απο το ποτο την αλλη μερα 10-11. Μονο τρωνε και κανουν βολτες. Αχαχαχαχα. Τα χαρτια επιστρατευσης εχουν ηδη να φτανουν στους αποδεκτες. ...
Άσκηση Παρμενίων 2010
Κατα πασα πιθανοτητα αναβαλλεται η ασκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2010
Άσκηση Παρμενίων 2010
Εισαι σιγουρη οτι αναβαλλεται; Εγω δεν ακουσα κατι τετοιο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες