24 και κατι ειμαι!sta8hsss έγραψε:και ποσο χρονων εισαι;basilis.lok έγραψε:Περσι δεν ειχα λεφτα να βγαλω τα διπλοματα! Αν τα ειχα βγαλει θα ημουν 60 θεση! Δεν τα καταφερα ομωσ! Τωρα που τα εβγαλα πηρε μονο 100 ατομα!
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
ελα ρε εχεις... Ακομα περιθωριο... Για σκεψου να ησουν σαν μερικα παιδια που εκαναν αγωνα να μαζεψουν χαρτια... Και λογικα σε προηγουμενη προκυρηξη θα ηταν μεσα και φετος που ειναι η τελευταια γιατι δεν μπορουν λογο ηλικιας να μεινουν απ εξω! Θα μου πεις... Οτι γιατι να μην ειμαι μεσα να τελειωνω... Αλλα το αλλο σεναριο ειναι πολυ ασχημο! Οποτε υπομονη!basilis.lok έγραψε:24 και κατι ειμαι!sta8hsss έγραψε:και ποσο χρονων εισαι;basilis.lok έγραψε:Περσι δεν ειχα λεφτα να βγαλω τα διπλοματα! Αν τα ειχα βγαλει θα ημουν 60 θεση! Δεν τα καταφερα ομωσ! Τωρα που τα εβγαλα πηρε μονο 100 ατομα!
οκ. Πολυ σιγουρια... Για να το λες! Αλλα το λες αοριστα για να πεις κι εσυ ειδατε ειχα δικιο! Για μετα τις εκλογες λες?ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:δεν θαχει νοημα μετα. Τεσπα. Το θεμα ειναι οτι δεν θα βγουνε αυριο.sta8hsss έγραψε:ααα... Για να δουμε! Και αν βγουν αυριο θα μας πεις που το εμαθες αυτο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Αυτο φιλαρακο μου δεν μπορω να στο πω... Αλλα θα δεις. Εχει ψωμι ακομα.sta8hsss έγραψε:και τι το λες αυτο για να ησυχασει! Που το ξερεις οτι δεν θα βγουν αυριο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Δεν θα βγουνε, ουτε αυριο. Θα δεις...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
ναι, για εκει λεω. Θα μας σκασουν στο τελος.sta8hsss έγραψε:οκ. Πολυ σιγουρια... Για να το λες! Αλλα το λες αοριστα για να πεις κι εσυ ειδατε ειχα δικιο! Για μετα τις εκλογες λες;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:δεν θαχει νοημα μετα. Τεσπα. Το θεμα ειναι οτι δεν θα βγουνε αυριο.sta8hsss έγραψε:ααα... Για να δουμε! Και αν βγουν αυριο θα μας πεις που το εμαθες αυτο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Αυτο φιλαρακο μου δεν μπορω να στο πω... Αλλα θα δεις. Εχει ψωμι ακομα.sta8hsss έγραψε:και τι το λες αυτο για να ησυχασει! Που το ξερεις οτι δεν θα βγουν αυριο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Δεν θα βγουνε, ουτε αυριο. Θα δεις...

για να δουμε...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:ναι, για εκει λεω. Θα μας σκασουν στο τελος.sta8hsss έγραψε:οκ. Πολυ σιγουρια... Για να το λες! Αλλα το λες αοριστα για να πεις κι εσυ ειδατε ειχα δικιο! Για μετα τις εκλογες λες;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:δεν θαχει νοημα μετα. Τεσπα. Το θεμα ειναι οτι δεν θα βγουνε αυριο.sta8hsss έγραψε:ααα... Για να δουμε! Και αν βγουν αυριο θα μας πεις που το εμαθες αυτο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Αυτο φιλαρακο μου δεν μπορω να στο πω... Αλλα θα δεις. Εχει ψωμι ακομα.sta8hsss έγραψε:και τι το λες αυτο για να ησυχασει! Που το ξερεις οτι δεν θα βγουν αυριο;ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Δεν θα βγουνε, ουτε αυριο. Θα δεις...![]()

-
- Αντισυνταγματάρχης
Ααα και αν ηταν ναμαι απο αυτους δεν θα τολεγα καθολου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ειναι λιγο παραξενη περιοδος, παιζονται πολλα. Δεν θελουν να υπαρχουν δισαρεστιμενοι... Καταλαβαινεις. Ειναι και 15000 ατομα...
-
- Ανθυπασπιστής
Ε τοτε ας παρουν αλους 500 σαν δωρο!
-
- Αντισυνταγματάρχης
χαχαχαχα... Μακαρι να ηταν ετσι...basilis.lok έγραψε: Ε τοτε ας παρουν αλους 500 σαν δωρο!
-
- Ανθυπασπιστής
Το δντ μας τα γα... Σε ολα!1,500 θα επερναν!
-
- Αντισυνταγματάρχης
γα. Σετα.[:^ (] [:^ (]basilis.lok έγραψε: Το δντ μας τα γα... Σε ολα!1,500 θα επερναν!
-
- Ανθυπασπιστής
Ελπιζω του χρονου να τους αφυσει να παρουν πανω απο 500 ατομα!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
basilis.lok έγραψε:Ελπιζω του χρονου να τους αφυσει να παρουν πανω απο 500 ατομα!
ναι ναι γιατι μας αγαπανε πολυ...Mind the GAP...
Δημιουργήθηκε ένα νέο θέμα, το: Αποτελέσματα προκήρυξης Ειδικών Φρουρών (2010) ...
Θα σας πω εγω κατι εγκυρο τωρα να αρχισετε να υπολογιζετε η βαση ειναι κοντα στα 2400! Εγω μαζευω 2810 ελπιζω να ειμαι μεσα παντως ειναι απροσδοκητα υψηλα η βαση!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 12 επισκέπτες