Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KOSTAS

Δημοσίευση από KOSTAS »

Δηλαδη ρε γκρικ αρμυ λες να ειναι μουφα αυτα που και καλα εγραψε ο Ντουμας στο φεισμπουκ; Και αν τελικα ειναι αληθεια μπορει ετσι ευκολα να βγαινει και να γραφει για τις βασεις χωρις να εχουν βγει επισημα τα αποτελεσματα και μαλιστα ο εκπροσωπος των ΕΦ. Σαν μας λεει οτι οποιος θελει μπορει να περασει μια βολτα απο την επιτροπη και να μαθει τα αποτελεσματα, κανω λάθος;

aris

Δημοσίευση από aris »

Ναι εγω ημουν την προηγουμενη παρασκευη ηταν 2060 κ ειχαν μεινει λιγες αριθμο δεν ξερω κ οταν το εμαθα ξαφνιαστικα γραφω να ενημερωσω κ τα μην μου δεν ανεβεναν δεν φταιω εγω ρε φιλε ο ποιο εγκυρος ειμαι θα το δειτε
aris

Δημοσίευση από aris »

Φιλε αν εννοεις πως λεω παπαριες περιμενε μεχρι την παρασκευη το πολυ σου λεω κ θα καταλαβεις αν λεω παπαριες η οχι
aris

Δημοσίευση από aris »

Και για ποιο λογο να μην ρωτησω που θα κοιμανθει η βασει που ειναι το κακο δεν σε αναγκασα να με πιστεψεις η βαση 2400 στην α κατ κ θα το δειτε Εντος λιγο ημερων μια πληροφορια για εμενα εγκυροτατη ειχα κ θελησα να την μεταφερω εδω ειμαστε κ θα φανει ποιος λεει αληθεια κ ποιος οχι φιλε Κ ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΑΠΕΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

aris έγραψε:Φιλε αν εννοεις πως λεω παπαριες περιμενε μεχρι την παρασκευη το πολυ σου λεω κ θα καταλαβεις αν λεω παπαριες η οχι
δεν νομιζω τιποτα... Αν παει σε μενα το μηνυμα σου... Και οσο αναφορα την βαση το ξερω οτι ειναι ψηλα! Και οπως λες κι εσυ κοντος ψαλμος! ...
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από asimike »

aris έγραψε:Ναι εγω ημουν την προηγουμενη παρασκευη ηταν 2060 κ ειχαν μεινει λιγες αριθμο δεν ξερω κ οταν το εμαθα ξαφνιαστικα γραφω να ενημερωσω κ τα μην μου δεν ανεβεναν δεν φταιω εγω ρε φιλε ο ποιο εγκυρος ειμαι θα το δειτε
αρη εσυ λες 2400 νταν; Η΄ 2390 με 2420;
ΕΛΛΑΣ
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από nic007 »

ΜΙΧΑΛΗς έγραψε:Εσυ πετραν γιατι το κυνηγας; Για το μονιμο; Η για καριερα ραμπο; Να εξασφαλισω τα παιδια μου θελω

nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

nic007 έγραψε:
ΜΙΧΑΛΗς έγραψε:Εσυ πετραν γιατι το κυνηγας; Για το μονιμο; Η για καριερα ραμπο; Να εξασφαλισω τα παιδια μου θελω

συμφωνω με τον Μιχαλη,3 παδια, να τα εξασφαλισεις θελεις και συμφωνω μαζι σου, απλα μου κινει την περιεργεια να εχεις φτασει κανεις τα 28 του και να κρεμεται απο τα @@@@@@@ μιας προκυριξης ουσιαστικα.
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Ρε μαστορα πλακα μας κανεις; Στα 28 σου ηρθε να κανεις χαρτια που θα παρει κ μονο 400 ατομα; ! με 800ευρω εξασφαλιζεις τα παιδια σου; Κ 3 κ ολας; ! μακαρι να εισαι μεσα στο ορκιζομαι αλλα μονο για την εξασφάληση θες να μπεις; Μηπως μετα απο λιγο σκεφτεις κ πεις... Καλυτερα να μην ριψοκυνδυνευω την ζωη μου κ μεινουν τα Παιδια μου χωρις πατερα (χτυπα ξυλο) κ τα παρατησεις; Φιλικα μιλαω παντα.Εικόνα

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από PETRAN »

Α! Κ το κυνηγαω γιατι το γουσταρω! Τρελενομαι γι αυτο! Θα δωσω κ την ζωη μου αν ποτε μπω! Για εξασφαληση θα μπορουσα να μεινω στον δημο στο χωριο μου που ημουν κ πριν 3 χρονια!Εικόνα
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από nic007 »

PETRAN έγραψε:Α! Κ το κυνηγαω γιατι το γουσταρω! Τρελενομαι γι αυτο! Θα δωσω κ την ζωη μου αν ποτε μπω! Για εξασφαληση θα μπορουσα να μεινω στον δημο στο χωριο μου που ημουν κ πριν 3 χρονια!Εικόνα
Εικόναγεια σου Πετρο... !Εικόνα
aris

Δημοσίευση από aris »

Οτι μου ειπαν λεω φιλε 2400

Whiteyez
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Whiteyez »

John 2531 έγραψε:Ξέρει κανείς να μου πει αν με 2531 μόρια στη β κατηγορία είμαι μεσα;

Δύσκολα, αλλά ποτέ δε ξες, περίμενε λίγες μέρες και θα μάθεις.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 273

Δημοσίευση από Greek_Army »

aris έγραψε:Και για ποιο λογο να μην ρωτησω που θα κοιμανθει η βασει που ειναι το κακο δεν σε αναγκασα να με πιστεψεις η βαση 2400 στην α κατ κ θα το δειτε Εντος λιγο ημερων μια πληροφορια για εμενα εγκυροτατη ειχα κ θελησα να την μεταφερω εδω ειμαστε κ θα φανει ποιος λεει αληθεια κ ποιος οχι φιλε Κ ΟΣΟΙ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΑΠΕΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

1. Εδώ είναι φόρουμ και όχι δικαστήριο δεν μπορείς να απαιτείς κάτι τέτοιο
2. Απαγορεύονται τα κεφαλαία
...
stamatis12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από stamatis12 »

Whiteyez έγραψε:
John 2531 έγραψε:Ξέρει κανείς να μου πει αν με 2531 μόρια στη β κατηγορία είμαι μεσα;
Δύσκολα, αλλά ποτέ δε ξες, περίμενε λίγες μέρες και θα μάθεις.

φιλε για β η βαση απο οτι ακουγετε ειναι αναμεσα στα 2750 - 2800 το πολυ !
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες