Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Αρη να σου πω γιατι δεν σε πιστευω; Γιατι αν στ'αληθεια ειχες 2900 δεν θα ρωτουσες να μαθεις απο την εγκυρη πηγη σου τη βαση. Ουτε 2900 εχεις, ουτε ξερεις τη βαση
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Πο πο... Δηλδ εγω με 2740 στην β' παλυ εξω ρε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
Κάθε 3 σελίδες τα ίδια πράγματα. Δεν έχετε βαρεθεί;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
Greek_Army έγραψε:Κάθε 3 σελίδες τα ίδια πράγματα. Δεν έχετε βαρεθεί;
με τιποτα ομως!
Greek_Army έγραψε:Κάθε 3 σελίδες τα ίδια πράγματα. Δεν έχετε βαρεθεί;
μια ερωτηση... Εσυ δεν ησουν αυτος που ελεγες οτι οι βασεις θα ειναι πολυ χαμηλες και δεν θα πιστευουμε στα ματια μας; Και υπαρχει περιπτωση να μην ανεβουν και καθολου?aris έγραψε:Ρε μεγαλε λες να ειχα καυ λες μεσημεριατικα κ να θελω να σας δουλεψω 2900 εχς εγω ενημερωσει ηθελα να σας κανω καταλαβενω ποσο δυσκολο ειναι να το πιστεψεται
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 36
Καθεστε και αγγχώνεστε χωρίς λόγω, οτι ειναι να γινει θα γινει δεν μπορουμε εμεις να αλλαξουμε κατι... Καντε υπομονη και μην ακουτε τις παπαριες του καθενος μονο απο εγκυρη πηγη που ειναι Ο κ. Ντουμας κανεις αλλος. Και δεν ξερει κανεις σας αν οντως δινουν ολοι μπορει καποιοι να κανουν πλακα μονο και μονο για να σας αγχωσουν. Βγειτε καμια βολτα οι βασεις δεν προκειται να βγουν απογευμα ουτε καποιος θα σας τα ανακοινωσει επισημα Μην βγαζετε ακομα συμπερασματα ακομα δεν εχει τελιωσει τιποτα. Και κατι αλλο ειναι μεσω ασεπ κανεις δεν γνωριζει και ουτε θελει να χασει κανεις την θεση του για να μας δειξει εδω καποιος οτι ειναι μαγκας και οτι ειχε δικιο.
καλησπερα γκρικ. Την αποψη σου για τα μορια την ειχαμε συζητησει. Με τα τωρα δεδομενα κ με τα λογια του ντουμα τι πιστευεις;2400+?Greek_Army έγραψε:Κάθε 3 σελίδες τα ίδια πράγματα. Δεν έχετε βαρεθεί;
-
- Στρατηγός
Πάνο εγώ πριν βγούνε τα αποτελέσματα δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν
ξερειες τα μορια μου κ ξερεις πως με τα τωρα δεδομενα κατα 99% ειμαι εξω. Αλλα θελω να σε ευχαριστησω για την βοηθεια σου μεχρι τωραGreek_Army έγραψε:Πάνο εγώ πριν βγούνε τα αποτελέσματα δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν
-
- Στρατηγός
panos1986 έγραψε:ξερειες τα μορια μου κ ξερεις πως με τα τωρα δεδομενα κατα 99% ειμαι εξω. Αλλα θελω να σε ευχαριστησω για την βοηθεια σου μεχρι τωραGreek_Army έγραψε:Πάνο εγώ πριν βγούνε τα αποτελέσματα δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν
δεν υπάρχουνε δεδομένα μην απογοητεύεσαι μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα έχεις ελπίδες!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
ηρεμα πανο Δεν ξερουμε τπτ ακομα η ελπιδα πεθενει παντα τελευταια αμα ειναι ετσι οπως ακουμε και το δεκατο μπορει να σε σωσει δεν λεω και εγω εχω χεστη απανω μου αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατιpanos1986 έγραψε:ξερειες τα μορια μου κ ξερεις πως με τα τωρα δεδομενα κατα 99% ειμαι εξω. Αλλα θελω να σε ευχαριστησω για την βοηθεια σου μεχρι τωραGreek_Army έγραψε:Πάνο εγώ πριν βγούνε τα αποτελέσματα δεν πιστεύω τίποτα και κανέναν
-
- Στρατηγός
Παιδιά επειδή ο ντούμας είναι αρχηγός του σωματείου μην πιστεύετε ότι λέει, κανείς δεν ξέρει την βάση και όποιος την γνωρίζει δεν μπορεί να την δημοσιεύει στο ίντερνετ, αυτό είναι παράνομο. Οπότε μην απελπίζεστε
Γνωρίζει κανείς να μου πει αν με 2531 μόρια στη β κατηγορία είμαι μεσα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 36
Εχεις δικιο greek army απλα αν εναν και ισως πρεπει να πιστευουμε ειναι ο κ. ντουμας κανεναν αλλον...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες