Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vagsxal
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από vagsxal »

ZEBRAS έγραψε:Αδερφε κ εγω 2380 εχω μια απο τα ιδια...

ελα και συ στο κλαμπ. Καφεδακι;
stamatis12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από stamatis12 »

Παιδια καλημερα οντως στην α η βαση εφτασε στα 2420 και εκλεισε εκει... Για την β τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα καθως η βαση δεν ξεπερασε τα 2800 ενδεχομενος και αυριο να εχομε τα πρωτα αποτελεσματα... Καλη επιτυχια σε ολους μας !ΕικόναΕικόναΕικόνα
antonis85
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από antonis85 »

Μην απελπιζεστε παιδια. Οι μισοι δεν θα εχουν ασχοληθει με την προκυρηξη και θα εχουν τατουαζ. Πολλοι θα κοπουνε... ...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από evi85 »

Παιδια καλη επιτυχια... Εμεις παντως που θελαμε προκηρυξη εποπ. Μειναμε πατος! Καταργηθηκαν αν το μαθατε
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από electrolisa »

vagsxal 1 διπλο εσπρεσο σκετο για μενα (χωρις παξιμαδι) ...evi85 που το ακουσες αυτο; Στειλε καποιο link να δουμε αν ισχυει.
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

electrolisa έγραψε:vagsxal 1 διπλο εσπρεσο σκετο για μενα (χωρις παξιμαδι) ...evi85 που το ακουσες αυτο; Στειλε καποιο link να δουμε αν ισχυει.

στο ένθετο εργασιας της εφημερίδας έθνος... Στο εξώφυλλο λεει οτι καταργουνται οι εποπ. Χωρις ερωτηματικο. Θελω να παρω την εφημεριδα να μαθω περισσοτερα
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

http://www.ethnos.gr/summary.asp?catid=11408
evi85 έγραψε:
electrolisa έγραψε:vagsxal 1 διπλο εσπρεσο σκετο για μενα (χωρις παξιμαδι) ...evi85 που το ακουσες αυτο; Στειλε καποιο link να δουμε αν ισχυει.

στο ένθετο εργασιας της εφημερίδας έθνος... Στο εξώφυλλο λεει οτι καταργουνται οι εποπ. Χωρις ερωτηματικο. Θελω να παρω την εφημεριδα να μαθω περισσοτερα
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

evi85 έγραψε: http://www.ethnos.gr/summary.asp?catid=11408
evi85 έγραψε:

στο εστειλα. Οκ;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από electrolisa »

Χμμμ πραγματι, το ειδα και γω. Οκ, αρκετα με το off topic
μανος

Δημοσίευση από μανος »

Γιατι δεν πατε για σπουδες ρε παιδια; Δεν ειναι και τοσο δυσκολο. Διαβασμα θελει και θυσιες. Στο τελος ομως θα ερθει η ανταμοιβη. Και θα ειναι με την αξια σας.
bonito
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από bonito »

stamatis12 έγραψε:Παιδια καλημερα οντως στην α η βαση εφτασε στα 2420 και εκλεισε εκει... Για την β τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα καθως η βαση δεν ξεπερασε τα 2800 ενδεχομενος και αυριο να εχομε τα πρωτα αποτελεσματα... Καλη επιτυχια σε ολους μας !ΕικόναΕικόναΕικόνα

τι απαραμιλλη σιγουρια ειναι αυτη ρε αρχηγε μου; Χαχαχα :)

fenia

Δημοσίευση από fenia »

Πάντως είναι πολύ άσχημο να αναφέρονται πιθανά αποτελέσματα (δες 2420 βάση στην α΄κατηγορία) αν δεν είναι από επίσημη πηγή. Στη προηγούμενη προκήρυξη η βάση ήταν 1810 και για τους 400 πρώτους 2060. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω αν όντως κάποιος έχει πρόσβαση στα αποτελέσματα, θεωρώ πως όχι, για αυτό και δεν θέλω να το πιστέψω. Ίσως και γιατί δεν με βολεύει και με στεναχώρησε που τα Είδα τόσο ψηλά...

θελω να πιστεύω ότι δεν θα ισχύει... Και ότι θα πρέπει να ποντάρουμε στους επιλαχόντες. Οι οποίοι πόσοι είναι; Και πότε καλούνται για τα περαιτέρω; Ξέρει κανείς?
SUKHOI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από SUKHOI »

Ρε παιδες. Αν ο τελευταιος εχει 2420 τοτε η υπολοιποι τι εχουν; Δηλαδη τι απολυτηρια θα εχουν 16-17 και πανω; Οι και οι 400 θα ναι πολυτεκνοι; Μηπως λεμε υπερβολες οπως παντα;
antonis85
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από antonis85 »

Κι εγω αυτο πιστευω. Ο ντουμας ειπε πολυ πανω απο 2300 αλλα και το 2350 θεωρειται υπερβολικα υψηλο νουμερο γενικα.
μιχαλης

Δημοσίευση από μιχαλης »

Καλη σας μερα. Δεν πολυ μπαινω στις συζητησεις σας αλλα παρακολουθω. Αρκετα μπορω να πω. Ειμαι γονιος τριων παιδιων και εχω 2470 μορια. Εχω γεννηθει το 82 δηλαδη τελευταια ευκαιρια, εκανα τα χαρτια μου και περιμενω... Ειναι χασιμο χρονου να ασχολειστε με το τι ειπε ο ενας και τι ειπε ο αλλος... Δε μιλαω εκ του ασφαλους απο τα μορια μου, απλα βλεπω πως μια προκυρηξη εχει γινει για πολλους εδω μεσα ψυχοβγαλτικη. Ειναι κριμα νεοι ανθρωποι να στεκονται στα λεγομενα καποιου οποιυδηποτε που ειπε μια κουβεντα τυπου"παιδες 8.000.000 η βαση". Ειναι ανωφελο και κανει κακο στην ψυχικη υγεια οσο και αν δεν το αντιλαμβανεστε αμεσα. Ηρεμια. Ηρεμια. Ηρεμιαεγω τι να πω αν δεν περασω με τρια παιδια και ανεργια στο φουλ; Να μου πειτε μην τα εκανες αλλα... Τρεχουμε για ενα καλυτερο αυριο για αυτα και οχι για εμας... Οι παντρεμενοι θα με καταλαβαινουν... Ο. Τι βγει, αν βγει... Μακαρι να περασουν ολοι... Καλη επιτυχια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες