υπομονη και εγω ειχα φρικαρει το πρωι που το εμαθα αλλα ολα θα πανε καλα... Αλλα πια οσοι εχουν κατω απο 2350 δεν εχουν ελπιδες ουτε για επιλαχον πιστευω εγω γνωμη μουPETRAN έγραψε:Αχχχ... Προσπαθουμε να παρουμε κουραγιο απο καθε λεξη αλλα... Θα ειναι δυσκολο. Πιστευω μεχρι 2400 θα ειναι οχι πανω. Αυτο ελπιστε κ εσεις.
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 136
-
ελισαβετ πες με οτι θες πιστεψε με αυτη τη στγμη δεν κοιταει ο ενας τον αλλον κοιταει πως θα γινει να μπει αυτος Κριμα Βεβαια αλλα...elissavet έγραψε:nikosz έγραψε:elissavet στην ερωτηση παντως Αν η βαση στην α ειναι 2300 η απαντηση του Ντουμα ''αρκετα παραπανω'' με κανει να καταλαβαινω πως η βαση ειναι μεχρι 2400, οχι πανω απο εκει, αλλιως δεν θα ελεγε ο Ντουμας ''η βαση ειναι κ πανω απο τα 2400'';
Μακάρι... Αν και πάλι είναι πολύ ψηλά και σκέφτομαι πόσα παλικάρια θα μείνουν εκτός κι έχουν κάνει τα πάντα για να μαζέψουν αυτά τα μόρια...
(για να μην παραξηγηθώ... Ο αδερφός μου είναι υποψήφιος...)
Ετσι ακριβως ειναι φιλε νικο κ κακα τα ψεματα δεν ειναι λαθος αυτο
-
Ελ[ιζω 2490 να φτασουν εστω και τελευταιος αχαχαχαχαχ
Παιδιά αν αυτά τα στοιχεία βοηθούν κάπου. Στην Α. Δ. Νομού με τους περισσότερους Αλεξ/τές στην χώρα [έδρα 1ης ΜΑΛ] είχαμε το 2009 στην Α Υποψηφίους 161 και επιτυχόντες 42. Το 2010 πάντα γιά την Α υποψηφίους 208 από τους οποίους μόνο 4 έχουν 2450++ μόρια.
Παιδια επειδη βγηκε και ειπε ο Ντουμας οτι οι βασεις θα ειναι υψηλες πρεπει να το πιστεψουμε; Ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο; Και εν πασει περιπτωσει μπορει καποιος να ανακοινωνει κατι πριν αυτο ανακοινωθει επισημα; Εδω λεμε να μην πιστευουμε κανεναν και τωρα το δεσαμε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 273
KOSTAS έγραψε:Παιδια επειδη βγηκε και ειπε ο Ντουμας οτι οι βασεις θα ειναι υψηλες πρεπει να το πιστεψουμε; Ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο; Και εν πασει περιπτωσει μπορει καποιος να ανακοινωνει κατι πριν αυτο ανακοινωθει επισημα; Εδω λεμε να μην πιστευουμε κανεναν και τωρα το δεσαμε;
ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει οπότε και εσύ μπορείς απλά να μην το πιστέψεις
αν θες το πιστευεις... Παντως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι θελουμε να πιστευουμε παντα αυτο που μας συμφερει... Και το αληθινο ειναι παντα αυτο μας βολευει!KOSTAS έγραψε: Παιδια επειδη βγηκε και ειπε ο Ντουμας οτι οι βασεις θα ειναι υψηλες πρεπει να το πιστεψουμε; Ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο; Και εν πασει περιπτωσει μπορει καποιος να ανακοινωνει κατι πριν αυτο ανακοινωθει επισημα; Εδω λεμε να μην πιστευουμε κανεναν και τωρα το δεσαμε;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 14
Μαλιστα. Καλά κρασιά, καλά 2400φευγα!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Στην επομενη παιδια δεν χαθηκε ο κοσμος... Ενα καφεδακι της παρηγοριας για παρεα χρειαζομαστε τωρα αρε τι μας εκαναν οι βασεις!
Λοιπον το ξερεις αυτο που λεει... Ποτε μην λες ποτε! Παντα αυτο να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου και θα δεις που θα σου βγει σε πολλες φασεις ως καλο αντιβιοτικο αλλα για το απελπισμο σου αλλα και για την καθημερηνοτητα που ζεις. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ! Σημειωσε το.[:) ] ...sakis7arta έγραψε: Στην επομενη παιδια δεν χαθηκε ο κοσμος... Ενα καφεδακι της παρηγοριας για παρεα χρειαζομαστε τωρα αρε τι μας εκαναν οι βασεις
Καλημέρα σε όλους. Ξέρει κανείς πότε θα βγουν τα αποτελέσματα κ πόσο θα είναι η βάση για β κατηγορία.
Αν ειναι 2400, εγω με 2380 τη πατησα
παμε για του χρονου αν ειναι ετσι. Ε ρε γλεντια
REPAINER έγραψε:Αν ειναι 2400, εγω με 2380 τη πατησα
εσυ 2380 εγω 2320 του χρονου και αν
Αδερφε κ εγω 2380 εχω μια απο τα ιδια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες