Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Αυτα ολα εγιναν στο προφιλ του ντουμα; Γιατι εγω δεν βλεπω τιποτα εκει
Θετική σκέψη... 
Κάθε εμπόδιο για καλό.
Οχι στην ομάδα ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ στο Fb
...

Κάθε εμπόδιο για καλό.
Οχι στην ομάδα ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ στο Fb
...
Εγω το ειχα πει απο καιρο πως Α και Β θα παιξουν κοντα φετος...2420 ειναι υπερβολικα ομως γι αυτο περιμενεται γιατι δεν το πιστευω. Εμενα μου ειχαν πει μην ακουτε ουτε τον ντουμα ουτε κ κανεναν ντουμα! Αυτο μου ειπαν αυτο σας λεω κ εγω! Μακαρι να ειναι ψεμματα ρε παιδια κ να περασουν ολοι αυτοι που το θελουν κ το αξιζουν
2400++ κατακορυφα ανεβηκε η βαση!panos1986 έγραψε:σταθη εσυ ποσε λες να ειναι οι βασηsta8hsss έγραψε:και ομως ετσι ειναι... Πως σκατα ανεβηκε τοσο πολυ η βαση;ΔΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Αντε παιδια αν ειναι ετσι τα πραγματα περαστικα μας α ρε ΔΝΤ τι μας εκανες...

Το πιστευεις αυτο αληθεια; !
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 46
Αν δε δουμε δεν πιστευουμε. Ηρεμηστε.
Ετσι ακριβως ειναι ομορφε!
εμενα ρωτας;PETRAN έγραψε:Το πιστευεις αυτο αληθεια;
Ναι. Πιστευεις πως υπαρχει περιπτωση να παει τοσο ψηλα; Δεν σου φαινεται ακραιο?
O Tasos Vopis κάποτε έγραφε εδώ. Κι όλοι στο fb για τα δικά του λεγόμενα μιλάνε... Πού είναι το παλικάρι; Φαίνεται μέσα στα πράγματα. ...
και ομως...2400+ θα ειναι δυστηχως!PETRAN έγραψε:Ναι. Πιστευεις πως υπαρχει περιπτωση να παει τοσο ψηλα; Δεν σου φαινεται ακραιο;

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
Εγω δεν το πιστευω και γενικα δεν πιστευω τιποτα αν δε δω με τα ματια μου.
κανε υπομονη και θα το δεις!ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Εγω δεν το πιστευω και γενικα δεν πιστευω τιποτα αν δε δω με τα ματια μου.
Ε τοτε εσυ μεσα εισαι αλλα... Παιδια. Υπομονη κ στην επομενη ισως παρει τα 900 ατομα που λεει. Κ εμεις σε Β με πανω απο 2700 που θα ειναι αυτο θα κανουμε. Υπομονη για την επομενη
τι να πω δε λεω να το πιστεψω... ΚΡΙΜΑ... Για μερικα παιδια!PETRAN έγραψε:Ε τοτε εσυ μεσα εισαι αλλα... Παιδια. Υπομονη κ στην επομενη ισως παρει τα 900 ατομα που λεει. Κ εμεις σε Β με πανω απο 2700 που θα ειναι αυτο θα κανουμε. Υπομονη για την επομενη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες