Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)
Φιλε lεw πυρινικοι φυσικοι δεν θα παρουν αλλα ενα καλο απολυτηριο σιγουρα χρειαζεται! Εγω π. Χ με 14 ολα τα διπλωματα, ειδ. Δυναμεις κ πολυτεκνεια σε Β ειμαι κατα 95% εξω! Οποτε ασε της ''εξυπναδες''γιατι μας πιασαν κοροιδα φετος! Φιλικα ...
Φιλε PETRAN δεν μπορεις να συγκρίνεις την Α κατηγορια με την Β... Φυσικά και στην Β θα ειναι πολυ πιο δυσκολα οχι μονο γιατι ειναι 100 ατομα αλλα και οι βαθμοι των απολυτηριων της Β κατηγοριας γνωριζεις πολυ καλα οτι δεν ειναι και οι πραγματικοι... (καταλαβαινεις τι εννοω.) Γι'αυτο τον λογο θα ειναι ψηλα οι βασεις στην Β οσα ατομα και να επαιρναν. Και κατι ακομα... Τοσο καιρο βλεπω για βασεις και ολο λογια καποιων που δεν στηριζονται πουθενα. Παιδια κανενας μα κανενας δεν μπορει να ξερει τις βασεις. Μην ακουτε κανεναν και μην αγχωνεστε. Αλλωστε δεν εχει σημασια ποσες αιτησεις εχουνε γινει αλλα τι μορια εχει ο καθένας. Μπορει να ειναι 13.000 αιτησεις και απο αυτους να μην εχουν αερκετα μορια για να συναγωνιστουν με τους υπολοιπους. Ξερετε οτι παρα πολλοι εχουνε καταθεσει ενα απολυτηριο και ενα διπλωμα αυτοκινιτου; Παρα πολλοι πιστεψτε με... Γι'αυτο σας λεω μην αγχωνεστε με το ποσες αιτησεις ειναι... Και κατι τελευταιο... Η βαση παιδια δεν ειναι τι μορια εχει ο 400ος η ο 100ος αλλα τι μορια εχει ο τελευταιος επιλαχων Που θα μπει στη σχολη... Καλη επιτυχια σε ολους!
καλα... Δεν μπορεις να σκεφτεις λιγο με την απλη λογικη; Δεν χρειαζεται και πολυ μυαλο... Το ιδιο ειναι 1200 ατομα το ιδιο 400; ...800 ατομα λιγοτερο δηλαδη... Και βεβαια θα αναιβουν πολυ οι βασεις... Σκεψου αν επερνε μονο 50 ατομα οκ; ... Ποια θα ηταν η βαση;3000 με 2900 σιγουρα...LEW έγραψε:vagsxal έγραψε:LEW έγραψε: ο 400ος το 2007 ειχε 2290 μορια, το 2008 2175 μορια και το 2009 2060 μορια (αν θυμαμαι καλα) . Οι αιτησεις πανω κατω οι ιδιες ειναι σε αριθμο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει φετος να αυξηθουν οι βασεις τοσο πολυ οσο λετε. Και μη πειτε ειναι λιγοτερες οι θεσεις γιατι οι αριμθοι που προανεφερα (και προφανως αρκετοι γνωριζουν) αναφερονται στους πρωτους 400! Απλη ερωτηση φιλαρακια καλη συνεχεια
γιατι περιμενουν την προκυρηξη 6 εσσο ειδικων δυναμεων... Σου αρκει ; Εγω εδω δοκιμος ειδικων δυναμεων ειμαι και επειδη εχω χαμηλο απολυτηριο κινδυνευω να μεινω εξω. Εχω και διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου...2320
...
φιλε 2320 στην α και κινδυνευεις να μεινεις εξω πλακα μας μας κανεις; Επιτελους τι νομιζετε οτι για Ε. Φ θα πανε τιποτα πυρινικοι φυσικοι με απολυτηρια 19.5;
Δε λεει τιποτα το οτι θα επαιρνε 50 ατομα. Απλα παλι οπως κ τωρα θα εμπαιναν αυτοι που θα ειχαν τα μορια για τις πρωτες πενηντα θεσεις. Δε σημαινε κατι το οτι θα επαιρνε 50 ατομα. Απο που καταλαβενεται οτι θα αυξηθουν τα μορια απο τον αριθμο των ατομων που θα παρει; Λαθος αντιληψη. Κ ακομα και για τις αλλαγες που εγιναν στα μορια παλι τις πρωτες θεσεις θα τις παρουν Αυτοι που τις επαιρναν ουτε συ αλλος και τις επομενες θα ακολουθησουν οι υπολοιποι που δεν πηραν την αυξηση των 100 μοριων. Αυτοι που επωφεληθηκαν απο την αυξηση δεα οι εδ συνηθως κ πριν την αλλαγη των μοριων ηταν μεσα αλλα αυτοι δε καταλαμβανουν το 100%των θεσεων μιλαω για Α κατ παντα. Επομενως θα μπουν αυτοι ποσοι θα ειναι100 200 θα δουμε κ μετα θα ακολουθησουν πολυ ποιο χαμηλα μορια τα οποια πιστευω να ειναι τις ταξεων των προηγουμενων προκυρηξεων. Προσωπικη μου αποψη παντα
Nic 007 δε χρειαζεται να μιλας ετσι στο κυριο. Τι θα πει δε χρειαζεται πολυ μυαλο; Ποιος εισαι εσυ που κρινεις τη γνωμη του καθενος με τετοιο τροπο και τετοια σιγουρια για το οτι θα ανεβουν τοσο πολυ. Ο μαντης τειρεσιας;
Και απο τις 6 εσσο ειδικων δυναμεων πιστευεται οτι θα πανε ολοι στους ειδικους φρουρους αποκλειεται
...
Και απο τις 6 εσσο ειδικων δυναμεων πιστευεται οτι θα πανε ολοι στους ειδικους φρουρους αποκλειεται
...
Συγνωμη αγγελε αλλα μαλλον δε τα ξερεις καλα τα πραγματα, ακυρα τελειως

...
Φιλε αγγελε εισαι εκτος τοπου κ χρονου μεγαλε! Εχει δικιο ο νικ007! Δεν θελει πολυ μυαλο αδελφε!
Ρε παιδιά χαλαρώστε. Κανείς σεν μπορεί να ξέρει. Όλα είναι εικασίες. Ακόμα και αυτό που λέτε για τις Εσσο είναι λάθος.vagsxal έγραψε:LEW έγραψε: ο 400ος το 2007 ειχε 2290 μορια, το 2008 2175 μορια και το 2009 2060 μορια (αν θυμαμαι καλα) . Οι αιτησεις πανω κατω οι ιδιες ειναι σε αριθμο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει φετος να αυξηθουν οι βασεις τοσο πολυ οσο λετε. Και μη πειτε ειναι λιγοτερες οι θεσεις γιατι οι αριμθοι που προανεφερα (και προφανως αρκετοι γνωριζουν) αναφερονται στους πρωτους 400! Απλη ερωτηση φιλαρακια καλη συνεχεια
γιατι περιμενουν την προκυρηξη 6 εσσο ειδικων δυναμεων... Σου αρκει ; Εγω εδω δοκιμος ειδικων δυναμεων ειμαι και επειδη εχω χαμηλο απολυτηριο κινδυνευω να μεινω εξω. Εχω και διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου...2320
...
taspo έγραψε:Ρε παιδιά χαλαρώστε. Κανείς σεν μπορεί να ξέρει. Όλα είναι εικασίες. Ακόμα και αυτό που λέτε για τις Εσσο είναι λάθος.vagsxal έγραψε:LEW έγραψε: ο 400ος το 2007 ειχε 2290 μορια, το 2008 2175 μορια και το 2009 2060 μορια (αν θυμαμαι καλα) . Οι αιτησεις πανω κατω οι ιδιες ειναι σε αριθμο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει φετος να αυξηθουν οι βασεις τοσο πολυ οσο λετε. Και μη πειτε ειναι λιγοτερες οι θεσεις γιατι οι αριμθοι που προανεφερα (και προφανως αρκετοι γνωριζουν) αναφερονται στους πρωτους 400! Απλη ερωτηση φιλαρακια καλη συνεχεια
...
δεν ειναι λαθος, σιγουρα δεν ειναι το Α και το Ω αλλα θα παιξει ρολο
Ακομα δεν βγηκαν τα αποτελσματα μαθαμε και την βαση λολ
Λάθος ειναι ρε φίλε. Για πές μου πώς βγάζετε τις Εσσό;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Μπηκαμε στην τελικη ευθεια απο τι φενεται παντως εδω μεσα ολοι μιλουσαν για τις 4 εχουμε κανα νεο?
2300; Του χρονου παλι. Εκτος κ αν ειναι ραδιοαρβυλα παλι ολα αυτα.
xristos xristou έγραψε:Σας φέρνω τα νέα πρωί πρωί 2300 η βάση στην A κατηγορια, και μάλλον ως την Παρασκευή θα έχουν βγει τα αποτελέσματα.
...
Έγκυρη Πηγή Ε; Μην Χαλάσουμε Τώρα Την Συνταγή!lol
PETRAN έγραψε:Φιλε lεw πυρινικοι φυσικοι δεν θα παρουν αλλα ενα καλο απολυτηριο σιγουρα χρειαζεται! Εγω π. Χ με 14 ολα τα διπλωματα, ειδ. Δυναμεις κ πολυτεκνεια σε Β ειμαι κατα 95% εξω! Οποτε ασε της ''εξυπναδες''γιατι μας πιασαν κοροιδα φετος! Φιλικα...
εγω πιστευω οτι το ποσοστο ειναι λιγοτερο απο το 95% που λες αλλα εισαι 100% επιλαχων σε πολλη καλη θεση και οπως ξερεις θα κοπυν αρκετοι επιτυχοντες αρα εχεις πολλες ελπιδες.. το ιδιο ακριβως πιστευω ισχυει και για μενα στην α.. ιδωμεν!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες