Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
stamatis12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από stamatis12 »

Μαγκες καλησπερα ακουστε η βαση η τελικη στην α εφτασε τα 2385 και στην β τα 2740 θα το δειτε και θα το διαπιστωσετε απο την παρασκευη ! ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ!
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από basilis.lok »

Αντε παλυ
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από basilis.lok »

2740 ακριβως εχω εγω!
stamatis12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μεσα εισαι φιλε με 2740 να ξερεις !
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από DeLvIsOn »

stamatis12 έγραψε: Μαγκες καλησπερα ακουστε η βαση η τελικη στην α εφτασε τα 2385 και στην β τα 2740 θα το δειτε και θα το διαπιστωσετε απο την παρασκευη ! ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ!
Αλάνι καλησπέρα και σε εσένα. Θελω να σου πω οτι λες @@ριες! ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ! Εμ τι να σου πω ρε φίλε; Εγκυρη πηγή ο ένας, εγκυρη πηγη ο αλλος ολοι εγκυρη πηγη εχετε! Αφου ειναι τοσο εγκυρη η πηγη σας γιατι ποτε κανεις σας δεν εχει πεσει μεσα σε αυτα που λεει; Ρε παιδια ας μαζεψει καποιος αυτους τους εγκυρους γιατι πραγματικα βαρεθηκα να τους ακουω!
stamatis12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Γιατι ποσα μορια εχεις ;
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

stamatis12 έγραψε: Γιατι ποσα μορια εχεις ;
Το ποσα μορια εχω αφορα εμενα και μονο εμενα. Αν εχω τα καταληλα μορια μολις βγουν τα αποτελεσματα θα μπω αν οχι περαστικα μου. Δεν μπορεις ομως εσυ να βγαινεις και να λες τα μορια και να κοπανας ενα εγκυρη πηγη χωρις να ξερεις τι σου γινετε και που σου παν τα 4! Λοιπον ευχομαι πραγματικα να μπεις και να σε κοψουν στις ψυχοτεχνικες δοκιμασιες γιατι που φενεται αλανακο εκει πρεπει να υστερεις στο λεω αυτο γιατι μιλησα με εναν δικο μου και εχω ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ!
stamatis12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Φιλε συγνωμη αλλα εγω δεν στο ειπα απο κακια
αυτο μου ειπαν και ενημερωσα... Ποτε να μην ευχεσε πραγματα για αλους ειναι ασχημο... Εγω δεν το ειπα απο κακια !
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από LEW »

ο 400ος το 2007 ειχε 2290 μορια , το 2008 2175 μορια και το 2009 2060 μορια (αν θυμαμαι καλα) . οι αιτησεις πανω κατω οι ιδιες ειναι σε αριθμο.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει φετος να αυξηθουν οι βασεις τοσο πολυ οσο λετε.. και μη πειτε ειναι λιγοτερες οι θεσεις γιατι οι αριμθοι που προανεφερα (και προφανως αρκετοι γνωριζουν) αναφερονται στους πρωτους 400!!! απλη ερωτηση φιλαρακια καλη συνεχεια

stamatis12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Και εκτος αυτου εγω ειμαι ειδη ειδικος φρουρος
οποτε οτι και να πεις δεν πιανει! Απλα γενικα μην μιλας ετσι σε ανθρωπους που απλα δινουν μια ενημερωση! Και δεν νομιζω η ενημερωση να ειναι τραγικη!
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από LEW »

ο 400ος το 2007 ειχε 2290 μορια , το 2008 2175 μορια και το 2009 2060 μορια (αν θυμαμαι καλα) . οι αιτησεις πανω κατω οι ιδιες ειναι σε αριθμο.. δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει φετος να αυξηθουν οι βασεις τοσο πολυ οσο λετε.. και μη πειτε ειναι λιγοτερες οι θεσεις γιατι οι αριμθοι που προανεφερα (και προφανως αρκετοι γνωριζουν) αναφερονται στους πρωτους 400!!! απλη ερωτηση φιλαρακια καλη συνεχεια

DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

stamatis12 έγραψε: Φιλε συγνωμη αλλα εγω δεν στο ειπα απο κακιααυτο μου ειπαν και ενημερωσα... Ποτε να μην ευχεσε πραγματα για αλους ειναι ασχημο... Εγω δεν το ειπα απο κακια !
Δεν σου ειπα οτι ειπες κατι απο κακια, απο μ... Α μπορει, τελος παντων, καλη σου επιτυχια σε ολα και γενικα στην ζωη σου και συγνωμη αν μιλησα καπως αλλα εχω σαλταρει με αυτο το ΕΓΚΥΡΗ ΠΗΓΗ. Παρακολουθω παρα πολυ καιρο το forum και αν εχω μαθει κατι ποτε μου δεν βγηκα να το πω γιατι μπορει να ηταν ψεμμα, παραπληροφορηση η οτιδηποτε αλλο, ακομα και αληθεια! Ειναι βλακεια να λες κατι που σου εχουν πει. Εχεις ακουσει την ιστορια με τον αρχαιο φιλοσοφο Σωκρατη; Αν την ειχαν ακουσει δεν θα ελεγαν ποτε τους τιποτα για εγκυρες πηγες και τετοια. Τελειωνω εδω και καλη σου επιτυχια σε οτι και αν κανεις, και συγνωμη για την προηγουμενη ευχη.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 256

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ηρεμα!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
DeLvIsOn
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

LEW έγραψε: ο 400ος το 2007 ειχε 2290 μορια, το 2008 2175 μορια και το 2009 2060 μορια (αν θυμαμαι καλα) . Οι αιτησεις πανω κατω οι ιδιες ειναι σε αριθμο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει φετος να αυξηθουν οι βασεις τοσο πολυ οσο λετε. Και μη πειτε ειναι λιγοτερες οι θεσεις γιατι οι αριμθοι που προανεφερα (και προφανως αρκετοι γνωριζουν) αναφερονται στους πρωτους 400! Απλη ερωτηση φιλαρακια καλη συνεχεια

Ελα ντε πες το μου κ εμενα γιατι και εγω αυτη την απορια εχω.
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 366

Δημοσίευση από sta8hsss »

DeLvIsOn έγραψε:
LEW έγραψε: ο 400ος το 2007 ειχε 2290 μορια, το 2008 2175 μορια και το 2009 2060 μορια (αν θυμαμαι καλα) . Οι αιτησεις πανω κατω οι ιδιες ειναι σε αριθμο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει φετος να αυξηθουν οι βασεις τοσο πολυ οσο λετε. Και μη πειτε ειναι λιγοτερες οι θεσεις γιατι οι αριμθοι που προανεφερα (και προφανως αρκετοι γνωριζουν) αναφερονται στους πρωτους 400! Απλη ερωτηση φιλαρακια καλη συνεχεια

Ελα ντε πες το μου κ εμενα γιατι και εγω αυτη την απορια εχω.
μια χαρα θα ειναι και φετος τα μορια... Αρκει να ειμαστε καλα για να τα δουμε!Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 11 επισκέπτες